Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból dupy

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurzają mnie różni protestanci, którzy myśląc, że robią coś odmiennego i dobrego.

Tacy ludzie uwielbiają gry komputerowe (które są złe, i zniszczą cię), ekologie (chuj z tym, że protestując zadeptali trawniki i zaśmiecili całe miasto, NAJWAŻNIEJSZE JEST DRZEWO KTÓRE JUTRO MAJĄ WYCIĄĆ !) oraz religię (gdzie jest krzyż ?).

Jeśli coś jest złe to protest musi być ale trzeba mieć coś z głową by twierdzić, że to gry zabijają a nie psychopaci i krzyż musi być (bo tak ma być).

Pozdro

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie za to wkurzają bananowcy. Czyli po prostu bogate dzieci rodziców "ojciec mi kupił na osiemnache audi a6" to nie zazdrość tylko ich charakter jest nie do zniesienia bo uważają się za lepszych :)

photo261314.png

Opublikowano

Wkurza mnie rydzyk (kościół) emerytki dają mu ostatnie pieniądze choć wiele i tak tego nie ma do tego są jego armią.Kolejna sprawa to że kaczor bez rydzyka (moherów) jest niczym + że co by kto nie zrobił i tak jest źle i on zrobi to dobrze.

Wku•wia mnie jeszcze że te zasrane gnidy z wiejskiej dodają sobie dodatki (kase) a nie znają się na niczym i nic nie zrobili.

Wkurza mnie ta fikcja że podobno jest wszystko "dobrze " a tak naprawdę mamy najwyższe podatki , gównianą płacę emeryturę szkolnictwo.Próbują nas okraść na każdym kroku i nie ma przyszłości dla młodych ludzi.

Opublikowano

tusk to złodziej swoim podwyższa pensje, lata sobie 2 razy w tygodniu po polsce za nasz koszt, a nam podwyższa podatki.

+ to co UP rydzyk, któremu ciągle malo.

Opublikowano

1. Rząd ,ktory okrada normalnch ludzie i sami zyją z wypchaną kasą ,gdzie wiąkszosc bieda jest.

2. Kultura chodzi tu przede wszystkim o gimbow. Kazdy chyba widział goscia jp.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Jest masa rzeczy która mnie denerwuje...

Jednakże wszystko schodzi się do jednego hasła... CZŁOWIEK... Jest to istota bez perspektyw, chamska,

bezpośrednia, kłamliwa i nawet tacy co wielce dobrych zgrywają robią to zazwyczaj, ponieważ w niektórych przypadkach to popłaca (Ale on miły itp)

Nie mówię, że na świecie nie ma dobrych ludzi ale jest to zaledwie niewielki odsetek... masa kumpli, znajomych, przyjaciół,

którzy rzekomo mają być na zawsze, już do końca... po jakimś czasie się od Ciebie odwrócą...

Brak tolerancji, szpan(kozactwo, popis itp. - po co to komu), Dwulicowość(hipokryzja)

Sytuacja.. Grupa ludzi vs. Jeden osobnik

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Wkurwia mnie nasz rząd dlatego że pogłębiamy się w kryzysie,co raz więcej młodych Polaków ucieka za granicę żeby móc zarobić godne pieniądze,co niestety w Polsce jest bardzo trudne.Ceny idą w górę,pensje stoją w miejscu a nasi "politycy" dostają premie za to że gówno robią, prosty przykład to nasz premier który sobie popierdala samolotem z Warszawy do Gdańska,a niechce zamieszkać w stolicy bo mu się tam nie podoba. Co mnie jeszcze wkurwia ? Nasza mentalność,tak się składa że mieszkam na wsi,do kościoła nie chodzę a ludzie patrzą na mnie jak na jakiegoś trędowatego,moja sprawa co robię i akurat ludzi powinno to chuj obchodzić,wiele z tych osób nie ma własnego życia i zajmują się pierdołami.

Sory za przekleństwa ale dobitnie chciałem wyrazić swój ból dupy ;)

@edit

O , wkurwia mnie jeszcze kościół ale nie będe się tu rozpisywał.

Opublikowano

Mnie denerwują frajerzy w BMW i starych GOLFach, którzy cwaniakują na drogach. Wsiadam na motor, a debil ma prawko 3dni i nie patrzy w lusterka i zajeżdża Ci drogę albo chce się z Tobą ścigacz przy czym powoduje ogromne zagrożenie na drodzę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

system edukacji, jest głupi, kaleczny, nauczyciele na kazdym kroku mówia ze to jest wazne blablaba przygotowują do matury uczą setki rzeczy które po za szkołą nigdy w zyciu juz mi się nie przydadzą, nawet po skonczonych studiach i tak bardziej liczą sie znajomosci niz umiejetnosci, smieszne poprostu manipulowanie ludzmi od dziecka jaka to szkoła jest ważna. nie musze chyba mówic o zbyt duzej liczbie godzin które spedzamy w szkole, w wyniku czego efekt jest odwrotny do zamierzonego, uczniowe srają juz ta wiedza i maja jej dosc, wyczekujac tylko dzwonka. dodatkowo to sprawdzanie wszelkich sprawdzianów na podstawie kluczy, załosne, nie raz na sprawdzianie z polskiego uważam ze napisałem wszystko czego chcieli w poleceniu i liczyłem na czwórkę a nasza przyjebana nauczycielka ozcywiscie oceniłą to według siebie na dwójke z minusem. zalosne poprostu, jej argumenty rowniez, mowi ze trzeba było odpowiedziec inaczej bla bla wgl jakies niedorzeczne tłumaczenie czego brakuje...

wkurwia mnie mnóśtwo rzeczy, moglbym o tym pisac pol dnia doslownie, a tutaj tak tylko wymienilem odnosnie szkoly, bez ladu i skladu bo sie spiesze ale sobie kropki i duze litery porobisz ;_;

Opublikowano

Szczerze to w Polsce denerwują mnie lekcje religii ponieważ w liceum jest ich tyle ile rozszerzonych przedmiotów, czyli dwie na tydzień.

Dodatkowo oczekują od nas nauki na kartkówki, sprawdziany jak kurczę na normalnych przedmiotach. Moim zdaniem jest to szczyt, ponieważ każdy ma swój sposób wiary i to nie powinno być na zasadzie dyktatorstwa. Państwo traci wiele pieniędzy na utrzymanie nauczycieli. Mamy dwie lekcje fizyki, a tyle samo mamy religii. Wiem, że to śmieszne, ale do czego mi się to przyda? Powinna być jedna lekcja na miesiąc i ewentualna wizyta w kościele obowiązkowa ( oszczędność).

Dodatkowo te wszystkie ,,Bogactwa" kościele powinny być ograniczone, gdyż biedni nie mają co do gęby wsadzić, a tu kurczę takie bogactwa.

Nie wiem, ale w tej chwili przyznam, że najgorszą ocenę mam z religii i dodatkowo obniża znacznie moją średnią gdyż najgorsza z moich ocen ( z historii) jest 4, a z religii ledwo 2. Leję na to, ale w tamtym roku miałem zagrożenie i bardzo mnie to zdenerwowało.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mnie denerwują dziwne odzywki albo jak ktoś ma "czarny humor" i śmieje się z byle czego to jest na prawdę wkurzające.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wkurzają mnie różni protestanci, którzy myśląc, że robią coś odmiennego i dobrego.

Tacy ludzie uwielbiają gry komputerowe (które są złe, i zniszczą cię), ekologie (chuj z tym, że protestując zadeptali trawniki i zaśmiecili całe miasto, NAJWAŻNIEJSZE JEST DRZEWO KTÓRE JUTRO MAJĄ WYCIĄĆ !) oraz religię (gdzie jest krzyż ?).

Jeśli coś jest złe to protest musi być ale trzeba mieć coś z głową by twierdzić, że to gry zabijają a nie psychopaci i krzyż musi być (bo tak ma być).

Pozdro

Protestantów?! ​Protestantów?! Protestantów?! Protestantów?! ​Protestantów?! ​Protestantów?!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mnie osobiście wkurza rząd polski. Niby coś robią, ale nie widać rezultatów. Zbijają dużo kasy na nic nierobieniu.

Miały być drogi, autostrady, koleje i co? Zaczęli coś robić i nie skończyli..

Autostrady w PL powstaną gdy będą latające auta.

Opublikowano

Ja mam ból dupy jeśli chodzi o rynek pracy.

Politycy wyprzedali w uj polskich przedsiębiorstw i teraz jakieś kebaby czy inne zagraniczne cwaniaczki wyzyskują naszych rodaków do pracy za marne grosze.

Z każdym rokiem coraz więcej ludzi wyjeżdża za granicę, bo tutaj się żyć zwyczajnie nie da. W innym kraju nawet jak pracujesz na zmywaku to idzie wyżyć z miesiąca na miesiąc a tutaj co? Nawet dobra praca w biurze nie daje dobrej kasy...na mieszkanie człowiek musi pracować całe życie, albo brać kredyt na 30 lat.

Jeszcze dobija mnie fakt że teraz coraz więcej wymaga się orzeczeń o niepełnosprawności.

Jak urwa taki ochroniarz może być niepełnosprawny?! Śmiech na sali i tyle.

Ludzie pracują za tysiąc dwieście i ledwo starcza na opłaty i żarcie, a o innych rozrywkach to można zapomnieć.

58815786.jpg

Opublikowano

A znajdę 2-3 fanów teorii spiskowych? Jeżeli tak to prosze o jakieś przykłady takich spisków i ew. odczucia.

Dzięki za podejście do tematu, takich danych potrzebuje :).

Opublikowano

Może katastrofa Smoleńska? Pełno tego w internecie, ogólnie to chyba każdy wie, że rozchodzi się o to czy były jakieś materiały wybuchowe na pokładzie tupolewa czy nie.

W sumie to nie jest głupie myślenie, ale też możliwe, że i ta brzoza skosiła im skrzydła :ninja:

Ew. pozostaje jeszcze kwestia Rosjan, którzy zbyt długo przetrzymują wrak tego samolotu? Może jacyś tajni agenci chcieli śmierci prezydenta?

Przypadek? Nie sądzę B)

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...