Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy,nie mój skin dla Zaca

Cziter02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmmm Buu z dragonball <3 chociaż tylko zmienia kolor.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Bubu , fajne podoba mi sie i pasuje do postaci.

Ten skurwysyn z DB.

Chyba skórka głownie dla ogladajacych/grajacych w DB ;D

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

zajebisty skin z dragon ball'a :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ale fajny, normalnie Buu po transformacji z dragon balla, daj link jak możesz chętnie ściągne.

Opublikowano

skoro nie oglądali tego to albo nie mieli dzieciństwa, albo mają po 11-12 lat ;p

Tak jak up zajebista koncepcja, ale wykonanie ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

sorka za mini spam ale wkurwia** mnie co niektórzy.

skoro róż do lola nie pasuje to wyjebmy sorake bo jest fioletowo/różowa, tak samo tarica bo ma 1 skina róż.

czek, czek, czek to może od razu wyrzućmy oracle !? bo jest różowe, tak samo ping wardy ;).

To tyle z mojej strony.

@top

można link do download'u ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

skoro nie oglądali tego to albo nie mieli dzieciństwa, albo mają po 11-12 lat ;p

Tak jak up zajebista koncepcja, ale wykonanie ...

Sam nie oglądałem ani DB ani Naruto (no dobra... kilka odcinków obejrzałem jak byłem małym zgredem, pamiętam wtedy było jeszcze Jetix ale to było z 8/9 lat temu). Nie ciągnęło mnie to... ale za to obejrzałem za moich czasów wszystkie emitowane odcinki pokemonów i takiej ... nie pamiętam ale to polegało to na przyzywaniu różnych stworków z kart na takim stole, one się pojawiały i walczyły na arenie. Pamiętam jak oglądałem bajki to jeszcze bolka i lolka puszczali, Reskio itp. To były bajki :)

Z Anime ja sam oglądałem w większości Death Note'a :P

Majin Buu do ściągnięcia tutaj:

http://leaguecraft.com/skins/20183-majin-buu-amp-particles.xhtml

Zainstalować przez SIU

Opublikowano

Mi sie bardzo podoba ten skin, moglby ktos zrobic dla Ezraela cos typu songo tez by ciekawie wygladalo z jego skillami.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...