Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy,nie mój skin dla Zaca

Cziter02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro nie oglądali tego to albo nie mieli dzieciństwa, albo mają po 11-12 lat ;p

Tak jak up zajebista koncepcja, ale wykonanie ...

To że Ktoś nie oglądał DragonBalla nie znaczy że nie miał dzieciństwa... Ja np oglądałem Pokemony, gdyby ktoś zrobił z rybki Fizza Magikarpia, albo z Kennena Pikachu tez byłoby fajnie :D

@top, tak jak ktoś wyżej, pomysł bardzo fajny ale wykonanie trochę gorsze. Czego Ci Chińczycy nie wymyślą ^^

Sam nie oglądałem ani DB ani Naruto (no dobra... kilka odcinków obejrzałem jak byłem małym zgredem, pamiętam wtedy było jeszcze Jetix ale to było z 8/9 lat temu). Nie ciągnęło mnie to... ale za to obejrzałem za moich czasów wszystkie emitowane odcinki pokemonów i takiej ... nie pamiętam ale to polegało to na przyzywaniu różnych stworków z kart na takim stole, one się pojawiały i walczyły na arenie. Pamiętam jak oglądałem bajki to jeszcze bolka i lolka puszczali, Reskio itp. To były bajki :)

Z Anime ja sam oglądałem w większości Death Note'a :P

Majin Buu do ściągnięcia tutaj:

http://leaguecraft.com/skins/20183-majin-buu-amp-particles.xhtml

Zainstalować przez SIU

Pewnie chodzi Ci go Yu Gi Oh czy jak im tam xD

Opublikowano

Dla mnie bardzo fajna, taka postać z DB połączona z League of Legends ;) Zawsze jakaś nowość.

Opublikowano

DB, do tego jakość ssie. Mam ten jedyny, i jestem zadowolony. ^-^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

do niego można zrobić skórę ala astronauta jego skoki byłyby jak w nieważkości hehe , ja tam czekam na skin dla evelynn jakiś "dobry"

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

skoro nie oglądali tego to albo nie mieli dzieciństwa, albo mają po 11-12 lat ;p

Tak jak up zajebista koncepcja, ale wykonanie ...

Ja nie oglądałem dragon balla, bo moim zdaniem jest ch... A jakoś nie urodziłem się z wiekiem +16 więc dzieciństwo miałem :D...

Za to oglądałem naruto, shaman king :D.

Żeby nie było spamu: mnie się nie podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...