Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer RioV [Zapowiedź] [Modyfikacje] [No premium]

daftygreg14LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysł na questa który polega na przejscie labiryntu pelnego pulapek i mobów !! i zeby zebrac 5 kluczy ( te klucze to moze byc wszystko ) :D

elo here

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak sa jakies info dotyczące serwera kiedy On ? ile jeszcze potrwa wasza praca itd?

elo here

Opublikowano

Mielismy dosc duzy problem -,- Sypli się wszyscy npc i musimy od nowa robic ale chyba uruchomimy serwer i bedziemy je na biezaco robic ..

x2n.png

Opublikowano

Siemanko, kiedy start? Czekam od pięciu dni i nie mogę się doczekać, NPC można robić na miejscu.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

daftygreg14LS proszę o kontakt do Ciebie. Lub napisz mi na gg/skype: 36517374/Teeesik1998

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

No wreszcie.. Drag jeżeli możesz napisz do mnie na gg, trochę ważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...