Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[☆1.5.1☆] RioV [☆Official☆][☆Mody☆]

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy , Ekipa budowlana odwaliła kawał dobrej roboty , wiem bo wbiłem :) polecam do gry i również polecam do kupowania vipów ,svipów i PVipP gdyż mają one ułatwienie ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@up

Tak , jak napisałem wyżej.Będe pomagał nowym graczom Jbc. piszcie pw to dam liste modyfikacji , odpowiem na pytania itd :)

~Na serwie: IceLaysPL

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Tak na serwerze sa 3 rangi do zakupienia . Ale wiecej informacji znajdziesz na serwerze :) Rekrutacja off . I serwer 24/7

x2n.png

Opublikowano

Nie możecie już odpalić ;..? Czekam 5 dni...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Ja pobrałem i mam wszystko dobrze, odpalaj ;3. ok?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

m399, masz za mało ram :D.

Opublikowano

@up

Napewno paczka działa , może wciskasz Force Update przy włączaniu minecrafta lub źle wgrałeś mod "mo'creatures"

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

8GB ;) i przydzielone do mc 4GB

Jak włączam w MC gdzie przydzieliłem dodatkowe 4gb ramy to nie działa, a jak włączam mc bez przydzielenia to działa. WTF

Dlaczego jest WL?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...