Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer RioV [Zapowiedź] [Modyfikacje] [No premium]

daftygreg14LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne, czemu nie uciąłeś tego filmika? Jak potrzebujecie pomocy przy filmach pisz na PW ;), obczajony trochę w tym jestem.

@A powiedz mi, czy jest rekrutacja?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drag, potrzebujecie pomocy z grafiką/filmikami/stroną internetową?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Zapraszam na PW, objaśnimy to.

Opublikowano

tessik ja pierdole koles ogarnij sie takie cos pisz sobie na pw ... a nie spamisz ciagle (moge pomoc serio ) .....

elo here

Opublikowano

Serwer będzie w weekend :) . Pracujemy jak tylko możemy. Jeśli dobrze pójdzie będzie może nawet wcześnie :). Mamy już pare NPC. Myślę, że wam się spodoba :)

Jestem wlaśnie w szkole. Została mi jeszcze jedna lekcja i będę w domu. Wtedy będę mógl z wami popisać i może coś wrzuce na YT ;D.

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

A moglibyscie dodac enchanting plus? Moze to wyglada jak ulatwienie ale tak naprawde np. na fire aspect II trzeba 14 lvl chyba.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

A moglibyscie dodac enchanting plus? Moze to wyglada jak ulatwienie ale tak naprawde np. na fire aspect II trzeba 14 lvl chyba.

Raczej nie ale będzie łatwiej enchantować bo za niektóre zadania będziecie otrzymywać również expa :)

x2n.png

Opublikowano

Draguuśś kiedy serwer on ? coś na skype chyba cie zabili. daj jakieś info albo coś -.-

Jakbyś chciał pomocy pisz lubei twoje serwery , chętnie pomogę ogarniam mody./pluginy itd sam to wiesz :)

- PS . Pisze że pomogę ponieważ zrobiłbym własny serwer ale nie chce mi się hajsu wydawać.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Na skajpaju jestem caly czas :D (niewidok) pomocy narazie nie potrzeba tylko czekam na jakies ciekawe pomysly np. dotyczace questów albo co dodać itp :P

x2n.png

Opublikowano

Questów fabularnych np nie tylko same npc tylko np z otoczeniem domami itd to mam MAAAASE bo sam kiedyś tworzyłem serwer RPG . bez modów zajeło mi to 5 miechów :) jak coś pisz do Tojego kochanego nataaana :D

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ma ktoś pomysły na mody / questy itp ? Pisać :) Za każdy pomysł napewno dostaniecie nagrody :P

Ja mam taki pomysł aby zrobic taki quest który polega na przejscie lochu zombie szkieletow itd w poszukiwaniu artefaktu i przyniesieniu dla Npc tego artefaktu/ oczywiscie mozna to jakos utrudnic :D twoja sprawa :D /2 quest to polegajacy na zabicie okreslonej liczby zombie lub szkieletow nw /

elo here

Opublikowano

Ja mam taki pomysł aby zrobic taki quest który polega na przejscie lochu zombie szkieletow itd w poszukiwaniu artefaktu i przyniesieniu dla Npc tego artefaktu/ oczywiscie mozna to jakos utrudnic :D twoja sprawa :D /2 quest to polegajacy na zabicie okreslonej liczby zombie lub szkieletow nw /

1 fajny pomysl a co do 2 mamy juz pomysl zrobienie czegos podobnego pod dt z metina :)

x2n.png

Opublikowano

1 fajny pomysl a co do 2 mamy juz pomysl zrobienie czegos podobnego pod dt z metina :)

Dzieki ze uznaleś moj pomysl za fajny :)

Drag jezeli potrzebujesz pomocy w questach ja chetnie pomoge i powymyslam :)

elo here

Opublikowano

A gdzie paczka do pobrania ?

nie ma jeszcze to zapowiedz trwają prace nad serwerem

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...