Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] CFPro Hack

IsoreS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra, pobrałem z innego źródła i nagle :huh: zaczęło działać. i nie wykrywa, ale plusa nie dam bo nie z tego źródła, z tego nie działa i wykrywa.

Ma ktoś sposób na to minimalizowanie ? czasem przy włączaniu tak mi się minimalizuje, że nie mogę grać i od razu wyłączam menadżerem.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Z innego źródła czyli że z innej przeglądarki? Jak tak to napisz jakiej :D:D

Z innego źródła, to znaczy że z innej strony.

dobra, pobrałem z innego źródła i nagle :huh: zaczęło działać. i nie wykrywa, ale plusa nie dam bo nie z tego źródła, z tego nie działa i wykrywa.

Ma ktoś sposób na to minimalizowanie ? czasem przy włączaniu tak mi się minimalizuje, że nie mogę grać i od razu wyłączam menadżerem.

Nie ma chyba sposobu na minimalizowanie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mi często na fly i sh minimalizuje grę.

Dziwne jest jedno.

Podczas minimalizacji włączam menadżera zadań, przechodzę do procesów i oto co zaobserwowałem.

Jeżeli zminimalizuje mi się w menu cf, to dopiero przy mnw. 700 000 K zużycia procesora się włącza z powrotem, natomiast jeżeli zminimalizuje się w czasie gry to musi dojść do 1 099 000K żeby gra się odpaliła (przypominam podczas zminimalizowania się cf zabiera 657 000 K a musi to zużycie się podbić o ponad 400 000K)

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

U mnie rozwiązany problem, bo wiem że tylko na Resort mogę ze speed hackiem biegać, a na innych mapach mam cf errory ;/ teraz kolejne pytanie: Czemu jak mam hacka to nie mogę swojego rooma postawić?

Opublikowano

Na zombie 1 hit error ;/

Pewnie one hita włączyłeś, to nie włączaj. Wystarczy Ci aimbot na heada, speed hack na alta (najszybszy) i no recoil. Ja na tych 3 opcjach, nie wiem jak to nazwać potrafię wyciągać po 100 punktów w jednej rundzie (i taka uwaga - jeżeli masz broń typu m16, m4 itp to nie strzelaj full spray bo też errora złapiesz), biegaj po paczki żeby łapać rpk, m60, gatling gun i wtedy możesz spamowaćile wlezie i zdobywać fragi

Opublikowano

No recoil na predator mode nie ma errora, przynajmniej ja tak mam, ja niestety mogę grać tylko na speed hacku na mapie resort predator mode i to mi się już powoli przejada bo chciałbym jeszcze gdzieś indziej pobiegać :D

A tak w ogóle to jak masz m16 to to nie problem, po prostu zbierasz paczki które "spadają z nieba" i jak dostaniesz m60, rpk czy gatlinga to możesz spamować w mutantów do woli :D

Opublikowano

Wam też cheat zamienia na jakis czas gre na czarny ekran,i trzeba kliknac myszka eby spowrotem działało?PO par rundach mi gre wyłącza.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...