Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] CFPro Hack

IsoreS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby nie to minimalizowanie i nie działająca stronka z aktywatorem to byłby nawet fajny... A tak to dupa i złom.

Jakie minimalizowanie, strona w cale nie działa to jak może mi się minimalizować :D a dalej nikt nie odpowiedział co i jak z tym błędem strony po naciśnięciu CLICK HERE

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem d5ddff2e.linkbucks.com zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
  • Ponownie załadu j tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierzmenu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie opcji „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.
JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Ludzie, a ja nie dostałem wczoraj i przedwczoraj i co ? Dopóki link z aktywowaniem się nie z*j*e*|3*a*ł grałem normalnie.

POMOŻE KTOŚ Z TYM PROBLEMEM CZY NIE TYLU INFORMATYKÓW I ŻADEN NIE POTRAFI WYJAŚNIĆ DLACZEGO STRONA WWW SIĘ NIE WŁĄCZA

Facepalm_facepalm.png

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

i tak nie działa

a k..wa pie..ole to całe g..no zawsze jak prubuje uzyc jakiedos haka to sku.wiel nie dziala albo nie da sie sciągnąc

to pomoze ktoś bo nie dziala

Opublikowano

Po kliknieciu click here wszystko ładnie dziala... nwm jakie problemy wy macie!

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

LUDZIE ILE RAZY MAM PISAĆ, BANA SIĘ NIE DOSTAJE JAK SIĘ UMIE GRAĆ, A NIE NA CHAMA WSZYSTKIE OPCJE ON I NAPIER.ALANIE DO WSZYSTKIEGO CO SIĘ RUSZA... ALBO LATANIE NA FFA NA BUDYNKI I SPIERDZIELANIE PRZED LUDŹMI SPEEDHACKIEM.

I NIE, RAPORTU NIE WYSYŁA BO PATRZYŁEM DO FOLDERU.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

LUDZIE ILE RAZY MAM PISAĆ, BANA SIĘ NIE DOSTAJE JAK SIĘ UMIE GRAĆ, A NIE NA CHAMA WSZYSTKIE OPCJE ON I NAPIER.ALANIE DO WSZYSTKIEGO CO SIĘ RUSZA... ALBO LATANIE NA FFA NA BUDYNKI I SPIERDZIELANIE PRZED LUDŹMI SPEEDHACKIEM.

I NIE, RAPORTU NIE WYSYŁA BO PATRZYŁEM DO FOLDERU.

sory ale ja wszystkich opcji nie biore nigdy i wgl jak odpaliłem hacka weszłem na chanel i odrazu hack tool detected.

pomogem.gif

Opublikowano

Wykrywalny, po aktualizacji znowu wykrywalny chociaż widziałem kilku z speedhackiem i aimbotem dziś... Nie wiem jakim cudem ale może to był ich własny zaprogramowany.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...