Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] CFPro Hack

IsoreS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1354207573-U284060.png

CF PRO hack

1354136686-U284060.png

+ Aimbot

- AimKey
- Visible Check
- Aim Distance
+ Esp Hack
- Esp Name
- Esp Health
- Esp Bar
- Esp Rank
- 2D & 3D Boxes
- Esp Line
- Distance Line
- Esp Bomp
+ D3D Hack
- WallHack
- Show Ghost
- Glass Wall
- Point Wall
- White Player
- White Wall
- Remove Wall
+ Memory Hack
- Super Jump
- Move Speed
- Close & Open Kick
- Anti Fall Damage
- Anti Grenade Bomp
- Anti Flash Bomp
- Anti Smoke Bomp
- Anti Weapons Weight
- Anti Weapons Recoil
- Anti Weapon Reload
- Anti AWM Delay
- Onehit Sniper
- Onehit ZMode
- Onehit AIMode
- OneHit Knife
- OneHit Kills
- Walk Through Wall
- Shoot Through Wall
- Long Knife Attack
- Fast Knife Attack
- Weapons Hack
- Buy Item Admin
- Game Type
- Distance Defuse C4
- Fast Defuse C4
- Fast Place C4
- Save Current Map
- Load Original Map

1354136437-U284060.png

Pobieramy plik

Wypakujemy go
Uruchamiamy CFPro
Aktywujemy go
Uruchamiamy Cheata

1354136094-U284060.png

168865d1363906759-update-cf-pro-hack-wor

1354136058-U284060.png

1354136143-U284060.png

1354136106-U284060.png

1354136081-U284060.png

Generator by

Cheat stary, ale dalej funkcjonuje. Niestety są lagi, nie wielkie, ale są

Prosze o zmiane tematu na CFPro Hack (zamiast R to F)

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozmiar skanu się nie zgadza z wagą pliku i z tego co wiem to CFP został bardzo dawno wykryty...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Mi hack działa, więc niewiem z czym masz problem.

wykryty, tak był wykryty ale działa

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Jak na razie działa, ale zobaczymy jak długo.

milo że działa ;D

a laguje ci? czy tylko ja tak mialem?

Daje ci czas do 20 na uzupełnienie skanu i downloadu.

Dodane

a moge wiedziec poco?

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Co mam kliknąć żeby aktywować cheata. Bo jak klikam Start to activation to wyskakuje inna strona i co tam muszę zrobić?

na tej stronie klikasz click continue (po polsko kliknij by kontynuowac

potem w prawym górnym rogu ci odlicza 8 sek, gdy odliczy klikasz w to.

Po tym jest cheat aktywowany

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Mam już pisze Activation Ok run crossfire. Włączam crossa ale od razu się hak wyłącza i jak aktywowałem haka jakieś okienko pobierania się włącza.

Opublikowano

Mam już pisze Activation Ok run crossfire. Włączam crossa ale od razu się hak wyłącza i jak aktywowałem haka jakieś okienko pobierania się włącza.

hmmm po napisie run crossfire okienko powinno zniknąc po włączeniu cheata czyli masz dobrze. ale okienko z pobieraniem? pierwsze słysze. Daj SS'y .

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Ok ale jak włączam crossa to powinno być okienko odrazu czy muszę coś kliknąć żeby pokazać okienko z opcjami?

Insert

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Naciskam Insert i nie ma żadnego okienka

http://zapodaj.net/5f7e01a52fd53.png.html

Tu ss że jak włączam haka to wyskakuje okienko że muszę coś ściągnąć. I jeszcze jedno to że CFPRO wyżej jest zapisane w Adobe ma coś do rzeczy?

Bo go nie aktywowałeś.

to po 1
a po 2 musisz jeszcze uruchomic hacka jako administrator ; D

beznazwy1hud.png

Opublikowano

hmmm no chyba nie,

Teraz chwilowo (tak przez 40 min mnie nie będzie)

musisz jeszcze uruchomic hacka jako administrator ; D

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Mi też, i jeszcze to gówno, tj. internet explorer minimalizuje mi grę albo na drugi plan ją daje, ekran robi się czarny a w międzyczasie zaczyna się pobieranie, i pytanie czy pobrać czy nie pobierać pliku, takiego jak pan wyżej miał. I muszę jakieś 2 minuty tracić na wyłączanie tego shitu.

Jakoś opanowałem downloady/zablokowałem, ale teraz mam problem :) Podczas dłuższego strzelania na No Reload wywala mnie z gry (najpierw error code number 12_cośtam) a potem gra się wyłącza i jest "instrukcja "0000(....)" cośtamcośtam".

PS jak zrobić żeby działał "weapon hack" i "admin item" czy jakoś tak ? Bo nigdzie tej opcji nie widzę.

Kolejny edit. hack nie zawiera przynajmniej 1/4 z tego co jest napisane w liście funkcji.

Dobra cholera... -,-

podczas grania na hacku często minimalizuje grę, na chwilę lub po prostu na 5-7 minut...

do tego przy włączeniu więcej niż 10 opcji jest może 1 fps podczas ładowania czyli nie da się grać.

dodatkowo nadal nie mogę znaleźć opcji typu "wallshoot" itp które podane są w liście

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

prosił bym o zmiane nazwy tematu (zamiast CRPro dac CFPro]

Tak azuwyazylem ze nie ma wiekszosci tych funkcji, bralem je z strony, która tego hacka zrobila, z spisu funkcji

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Ehh... Działa działa, ale co z tego jak gram chwilę i mi minimalizuje grę co jakiś czas, zauważyłem, że jak długo strzelam przez NoReload to wyskakuje błąd w grze CodeNumber 12_1 czy jakoś tak. Dodatkowo raz na jakiś czas gra mi się minimalizuje, ekran robi się czarny i widać tylko pasek startu na dole. (mam xp) wtedy muszę nacisnąć na czarny ekran i czasem włącza mi grę, a czasem muszę czekać aż wyrzuci mnie z pokoju za nieobecność. Trwa to parę minut i jest uciążliwe bo grając np. na predator/hero mode nie mogę uciekać przed mutantami, gra toczy się dalej a mi się minimalizuje i tak jakby cały komputer się zacina, w przypadku dłuższego zacięcia muszę wyłączyć grę przez Menedżer Zadań.

Ma ktoś jakieś rady ? Spróbuję ściągnąć frameworka, ale wątpię żeby to miało jakiś wpływ na to. Dodatkowo zauważyłem, że błąd stoi po stronie hacka bo mając włączonego hacka, przed aktywowaniem lub nawet po aktywowaniu często minimalizuje mi samo z siebie przeglądarkę i pokazuje na pierwszy plan hacka.

Dodatkowo teraz hack się włącza, a strona z aktywatorem http://cfprobiz.blogspot.com/p/blog-page.html# (żadna reklama) podczas naciśnięcia CLICK HERE włącza stronę na której widnieje taki błąd.

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem d5ddff2e.linkbucks.com zostało przerwane.
Oto kilka propozycji:
  • Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierzmenu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie opcji „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.
ma ktoś podobny problem ?
PS. Da się może zrobić tego hacka, czy tam jakoś pozmieniać w opcjach językowych (jestem w tym zielony) żeby hack działał bez aktywacji ? TJ. włączał się od razu aktywowany czy trzeba na tą stronę wejść ? bo nie działa.
@Down
Pro ktoś ci screena machnął jak leciałeś albo jak na aimbocie jechałeś to save zrobił :)
JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...