Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Story Eterniagames

eciepecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam jedno pytanie kto zna sie na tym duplikowaniu itemow ja wiem jak sie to robi poprostu przez handel ale zastanawia mnie dlaczego zniakją mi itemy po 1h jak skopiuj item ten co wbilem na większy + (ten skopiowany) i stary ten co niewbijalem tez znika prosze o odpowiedz na pw albo tutaj :) z góry THX

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja za 1h 58 min będę grał ^^:)

Zaprawdę powiadam wam ... Grajcie póki możecie ( xD ) ;) ...

Da ktoś linka do TuT jak grać z tym CE o.O :lol: ?

Ja mam cały czas po 6 - 7 linijek VALUE

Opublikowano

jak zmienia sie kolor itemow +17-wyzej w 4story eg

wiem ze zmienia sie Unidentified Dye ale jak i u kogo?

Unidentified Dye - służy tylko do farbowania płaszczów(Cloak)

Jeśli masz już ów Płaszcz i te barwniki, idziesz wówczas do kowala i w miejsce na przedmiot do ulepszenia wkładasz Płaszcz, a w miejsce na scrolle wkładasz barwniki.

off

Opublikowano

Jak można kopiować itemki?? I kto prowadzi jakąś polską gildie?? Do kogo mogę się w grze zwrócić o gildię??

I mam problem, grałem chwile wbiłem 18lvl i mnie wywaliło z gry chce się z powrotem wejść na ta postać i nic, niby ładuje się i już mam być w grze a to mnie cofa i dalej mi pokazuje na którą postać wejść, a jak robię nowa postać to wszystko gra ale zapewne to samo by było. Proszę o odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak można kopiować itemki?? I kto prowadzi jakąś polską gildie?? Do kogo mogę się w grze zwrócić o gildię??

I mam problem, grałem chwile wbiłem 18lvl i mnie wywaliło z gry chce się z powrotem wejść na ta postać i nic, niby ładuje się i już mam być w grze a to mnie cofa i dalej mi pokazuje na którą postać wejść, a jak robię nowa postać to wszystko gra ale zapewne to samo by było. Proszę o odpowiedź.

Temat odnośnie do klonowania itemków był już poruszany, wystarczy poszukać. Co do Twojego problemu, to mając taki sam szukałem pomocy na oficjalnym forum Eternia Games. Dowiedziałem się że problem którego doświadczasz( zresztą ja też) jest po prostu bugiem. Postaci mogą "naprawić" GMi, a na owym serwerze takowych brakuje. Jedyne co w takiej sytuacji można zrobić, to stworzyć nową postać.

off

Opublikowano

Your account has been susponded for violating menagement regulations for 4STORY

Please use the 1:1 inquiry section on our website for more information

czy ten oto tekst gdy sie loguje na moje konto oznacza ban ??

to napewno nie blad servera albo ze jest off bo na inne konta normalnie moge sie logowac

Opublikowano

Czesc mam 1 pytanko dzis sobie ulepszam zeczy na tym prywacje az tu nagle wywalilo mnie z gry i pisalo disconet eroor. dobra wiec loguje sie na tom moja postac laduje mi sie i mnie cofa to mojego konta. Prosze o pomoc bo chyba stracilem 50lvl :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oto mój zajebisty poroblem: expie normalnie postac robie qesty itp i gdy zrobiłem wszstkie w tarat miałem tak 45-50lv w (keter) wywaliło mnie wiec prubuje sie zalogowac i mnie ciągle wywala do wyboru postaci (tylko na tej postaci) to mysle trudno postac sie zmarnuje wkoscu expiłem ją 3-4h to nie katastrofa i wyexpiłem nową ta sama profesja 50lv w tym samym miejscu i znowu wywaliło i niemoge sie na nią lognąc no mnie zaraz szlag jasny trafi krew nagła zaleje... niemoge sobie normalnie grac bo niewiem czy to wina lva czy qestów czy klasy powoduje tego buga... jeżeli nikt z was niewie jak rozwiązac ten problem to prosze mi napisac czy na 4story EG jest restart serwerów a jak jest to o kturej godzinie.. pozdr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

cześć jestem nowy na tym privie i mam problem wrzystko po angielsku nie dam rady robić misji nie czepiać się mnie o angielski mam tylko 10 lat jest jakaś gildia polakó albo chociarz jakić polski gracz co mi pomoże? dobrze że gram na derion bo go jeszcze trohe znam na volorian bym miał proble plis nazywam się niszczycielXD prosze o szybki szept

PS. jest do tego spolszczenie czy wystarzy spolszczenie do normalnego 4story?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poniewaz masz key logera ja mialem ale pszeskanowalem kompa i mi juz nie znika radze ci przeszukac kompa i sprawdzic czy to co sciagales ostatnio to nie jest key looger

c34856f7f6ff408cbb8f6ba54fbcfa2c.0.gif
Opublikowano

Mam taki problem teleportuje się do hasted i wywala mnie z gry potem chce wejść na postać i mnie cofa :( jak to naprawić ??

W tym temacie znajdziesz odpowiedź.

Btw. Nie dubluj postów, używaj opcji Edit.

jeśli były to prosze o link

Nie, nie ma spolszczenia.

Btw. Nie dubluj postów, używaj opcji Edit.

off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...