Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Story Eterniagames

eciepecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP gdzie ty to masz napisane że jest offline? Przeciez jest caly czas Online. Gralem 2 minuty temu bez zadnych problemow z logowaniem itd.

Geralt ? Kim grasz?level?Derion?

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem ze strony od nich klienta i pisze że serwer offline ;/ nie wiem o co chodzi jak byś mógł to napisz na priv co i jak mam zrobić aby mi działało

..

Opublikowano

Tak więc co to jest za informacja i dlaczego po zainstalowaniu "4Story EG Full Client (primary)" który znajduje sie u nich w download nie moge połączyć sie do gry?????

5929d2168310a_post-67007-126485877996.jpg

Opublikowano

Vaiper zaraz podesle wszystkie linki itp .. a tak w ogole serwe on up again wiec nie ma sie co martwic ...

PS. Byamaroo co ty odwalasz mamy grac a ty nagle z/w .... ja i tak juz mam zaklinacza :D mogles mowic zebym nie robil chara ... chyba juz wole grac na Derionach bo tam jest wiecej polakow itp.. <_< <_<

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Sciągnijcie z tad ... o to link : http://www.megaupload.com/?d=89SAAF0X

Nie uruchamiaj .. tylko zainstaluj ... potem odrazu sciagnij to :

Patch : http://www.megaupload.com/?d=J8456461

Zainstaluj do foldery z gra tego patcha .. ( po instalacji na pulpicie powinna pojawic sie ikona 4StoryEG Launcher ) ...

Potem wlaczasz 4StoryEG Launcher i czekasz na Update ...

kiedy sie cale Update'uje , to tylko Ciesz sie Gra

PS. nie martw sie tymi napisami na stronie ze off :D i tak chodzi :P jezeli sie cos stanie i nie bedzie chodzil napewno ci tu napisza ...

Byamaroo masz u mnie 5+

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Vaiper zaraz podesle wszystkie linki itp .. a tak w ogole serwe on up again wiec nie ma sie co martwic ...

PS. Byamaroo co ty odwalasz mamy grac a ty nagle z/w .... ja i tak juz mam zaklinacza :D mogles mowic zebym nie robil chara ... chyba juz wole grac na Derionach bo tam jest wiecej polakow itp.. <_< <_<

Ja tam gram,sorry,że nie odpisywałem . ://

A tak w ogóle jaki lvl ?

No i serwer jest ON ! i nie spamcie,że off .-\-

Elo Elo 520 !!

Opublikowano

Ja tam gram,sorry,że nie odpisywałem . ://

A tak w ogóle jaki lvl ?

No i serwer jest ON ! i nie spamcie,że off .-\-

zgadzam się, wczoraj grałem na serwerze

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Siemka wczeraj sobie pobrałem klijęta z myślą ze sobie pogram ale podczas logowania wyskakuje mi ten oto bląd "disconnecting from server due to network error"

czyli "rozłączanie się z serwerem z powodu błędu sieci" i teraz nie wiem co mam zrobic doradzicie mi cos ;]pozdrówka ;]

Opublikowano

ja powiem tak, jak prubuje sie zalogowac do psotaci z 80lvl to nie moge, bo gra się wyłącza z błędem a jak poprostu robie nową posta to jest git i działa to jest dla mnie to troche idiotyczne

Opublikowano

Special11

Też tak myśle

kici

A jak masz ten "błąd" to Ci coś piszę ?

Mój kolega, miał to samo ale zrobił ponowne uruchomienie PC i działało . :P

Elo Elo 520 !!

Opublikowano

błedu dokładnie niepamiętam, a nie chce mi się teraz specjalnie włącza gry aby sprawdzac

Opublikowano

Byamaro Twojemu Koledze Zawsze POmaga Wyłączenie Pc'ta ? :F Da MI Ktoś Linka Do Pobrania 4S ? Bo Jak Wchodzę W Download To Nic Nie Mam ;/ Z Góry Dzięki ;D Dam + ;)

EDIT: Już Mam Właśnie Się Pobiera ;D

52287137559562145640.png

Opublikowano

czy ja wiem przez torent nagle ci zamuli i tyle ze ściągania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...