Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Story Eterniagames

eciepecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem nie widziałem bo nie brałem ale sporo mają jak mówiszz

reklama w sygnie RMCF1902

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Zamierzam zacząć swoją przygodę na tym serwerze, lecz w czasie gdy pobieram grę nękają mnie wypowiedzi innych graczy. Czy to prawda, że serwer jest często offline, czy to po prostu nooby które nie wiedzą co się dzieje? W jakim czasie , z podstawowymi umiejętnościami gry wbije przykładowo 70 poziom? Czy zrobienie itemków przykładowo +16/17/18 jest tak trudne jak na polskim globalu? Czy działają tam jakieś cheaty? Przeczytałem tutaj wypowiedź pewnego gracza, który napisał, że można cheatować używając jedynie cheat engine. Jeśli to prawda, proszę o link do pobrania tego programu ( prosze o to , ponieważ jeśli się nie mylę jest kilka wersji tego programu, nie chcę ściągnąć niewłaściwej. Z Góry Dziękuję oraz Pozdrawiam.

P.S. W jakim królestwie zacząć swoją przygodę na tym serwerze?

Opublikowano

Witam. Zamierzam zacząć swoją przygodę na tym serwerze, lecz w czasie gdy pobieram grę nękają mnie wypowiedzi innych graczy. Czy to prawda, że serwer jest często offline, czy to po prostu nooby które nie wiedzą co się dzieje? W jakim czasie , z podstawowymi umiejętnościami gry wbije przykładowo 70 poziom? Czy zrobienie itemków przykładowo +16/17/18 jest tak trudne jak na polskim globalu? Czy działają tam jakieś cheaty? Przeczytałem tutaj wypowiedź pewnego gracza, który napisał, że można cheatować używając jedynie cheat engine. Jeśli to prawda, proszę o link do pobrania tego programu ( prosze o to , ponieważ jeśli się nie mylę jest kilka wersji tego programu, nie chcę ściągnąć niewłaściwej. Z Góry Dziękuję oraz Pozdrawiam.

P.S. W jakim królestwie zacząć swoją przygodę na tym serwerze?

Serwer jest ON cały czas , te noobki kłamią nie słuchaj ich . ;)

70 Poziom ? To zależy jak grasz .

Nie +16 itp . Owszem jest DOSYĆ trudno zrobić ale nie tak jak na Globalu .

Cheaty są .

Królestwo wybierez sam

Widzę,że nie znasz sie za bardzo ? Napisz 19716695 napewno pomogę . ;))

guanoapes.jpg

Opublikowano

Sluchajcie mam taki problem. wszystko spatchowane i zainstalowane poprawnie,ale gdy wbijam się na konto i wybieram postać pokazuje ekran ładowania,a po paru sekundach wywala mnie do okna wyboru postaci.ktoś wie czemu tak się dzieje?

Opublikowano

przez paypal nie odświeżaj tak dawnych tematów noobie!

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

No to chyba koniec tego serva. Dzięki grało się przyjemnie.

Ciągle próbuję się zalogować, tworzyłem nowe konta ale wciąż error - Złe passy. Problem ten ma cały serv a jak dobrze widzę, to konto będzie można zrobić dopiero po "wspomożeniu serwera".

No szkoda, ciekawe czy przywrócą stare postacie... ;/

Opublikowano

Wcale nie koniec serva i ni trzeba płacić. Właśnie dostałem odp na forum eg. Oto odp.:

We don't know Naruto, when the server will be online i think Administrator write in News, or i'll write a post here

You can play without paying, and if you pay, you're stronger ^^ Like every game

Czekamy i tyle.

max 800 x200

Opublikowano

a mi passy działaja ale jak robie chara to ciagle ze ten nik jest juz w użyciu a moge wpisać byle co np:afagwtqweg i tak niedziała

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

Witam.Szukam hacków do tego prywatnego serwera , najlepiej na zabicie mobka 1 hitem i zwiekszenie szybkosci poruszania sie.Próbowałem już legolhack'a , ale nie działa.

Proszę o linka skąd mogę ściągnąć takiego hacka.

Opublikowano

czy ktos gra na tym serwerze ?? i mam takom sprawe... gralem lukiem i nagle cos sie popieprzylo nie moge sie zalogowac na postac bo wyskakuje mi cos z mapkami albo cos w tym stylu.. czy ktos moglby mi pomoc?? z gory dzienks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...