Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] egzaminy

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do adminów:jeżeli już taki temat był to przepraszam ale najwidoczniej nie zauwazyłem...

Czy wy też sie uczycie na egzaminy?

bo ja przyznam że mi sie nie chce xD

uczyłem sie 3 lata i to mi wystarczy :P

Opublikowano

Ja się nie uczę :P Bo po co :D

A takie info jeżeli ktoś nie wie :P

Na egzaminie z historii na milion % będzie pierwsza wojna światowa. Nie pytajcie skąd wiem :D

simply.4557.gif

Opublikowano

Na egzaminie z historii na milion % będzie pierwsza wojna światowa. Nie pytajcie skąd wiem :D

Chodzi o humana czy polski rząd znowu coś pojebał i teraz jest 150 egzaminów ze wszystkiego ?

@Top

Ja się nie uczyłem i napisałem egzamin na 28/23/48, gdzie tylko pierwsze 2 wyniki się liczyły, więc raczej nie zabłysłem

s2c77Oa.png

Opublikowano

I wojna światowa niby ma być na 97%,tak mówiłą nasza nauczycielka z Historii.

Na necie powtarzam z historii,wosu,jak pisać rozprawki,ogłoszenia itd.

Opublikowano

Do adminów:jeżeli już taki temat był to przepraszam ale najwidoczniej nie zauwazyłem...

Czy wy też sie uczycie na egzaminy?

bo ja przyznam że mi sie nie chce xD

uczyłem sie 3 lata i to mi wystarczy :P

A pewnie nie pamiętasz w ogóle co było w pierwszej klasie gimnazjum ale w sumie nie martwiłabym się bo teraz na egzaminach są same badziewia i najlepiej sobie powtórzyć podstawowe rzeczy. Ja pamiętam że polski zdałam bardzo dobrze a z matmy mi się udało bo była powierzchnia i objętość walca a to było na dodatkowych, na których jakimś cudem się znalazłam.

Opublikowano

yyyyy? o.O

Czyżby następca Kim Dzong Un?

Jam jest alfa i omega tego wszechświata! Kim Dzong Un też jest moim synem ale podążył złą drogą lecz nadal w niego wierzę.

Ave Maryja!

Opublikowano

Ja też się nie uczyłem jak zdawałem egzaminy.

Wystarczyła mi wiedza z lekcji, test miałem na 70% :)

Nie wiem jak u Was na egzaminie będzie, ale w moim były takie banalne zadania, że wystarczyło na inteligencje wziąć.

Opublikowano

Ja się jeszcze nie uczyłem, ale, moooooooże przypomnę sobie wzory z matmy i fizy i może jakieś daty z historii i królów, zależy czy będzie mi się chciało

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ile macie tych egzaminów? Bo jak ja pisałem gimnazjalny to były tylko dwa: human i matma.

są 3 :human ,matma ,przyrodnicze

ja mam za rok ale do tych co piszą po co chcecie się okłamwywać ,tzn uczyć się chodż wiecie ,że toge nie umiecie

sorry jak dla mnie nauka non sens ,chyba ,że wiesz ,że ci się później przyda

­

Opublikowano

są 3 :human ,matma ,przyrodnicze

ja mam za rok ale do tych co piszą po co chcecie się okłamwywać ,tzn uczyć się chodż wiecie ,że toge nie umiecie

sorry jak dla mnie nauka non sens ,chyba ,że wiesz ,że ci się później przyda

human, matma, przyrodnicze i obcy

ja z matmy i niczego sie nie uczylem, i matma 100%, angielski 97%, polski 85, przyrodnicze 75 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...