Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] egzaminy

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o naukę do egzaminów to polecam od końca zacząć oglądać różne strony z obrazkami (nie chce reklamować) ale jak masz ważny egzamin to nawet 120 stron w kilka h, przelecisz :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o naukę do egzaminów to polecam od końca zacząć oglądać różne strony z obrazkami (nie chce reklamować) ale jak masz ważny egzamin to nawet 120 stron w kilka h, przelecisz :)

chodzi przeważnie o filmy co nie?

Opublikowano

Mówicie egzaminy więc pewnie gimnazjalne.

Pffft, easy, trzeba być debilem, żeby nie ogarniać materiału z gimbazjum...

kolezanko nie wypowiadaj sie bo nie piszesz, jesli jeet taki latwy to dlaczego 10% ludzi pisze powyzej 80 pkt?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Pani od Matematyki kazała nam wziąść wszystkie przybory na matme, nie wiem po chuj.. jak ja tylko zaznacze ABCD :]

Powiem wam tak :

- dobry towar i cisniemy :]

Podobniez wiem ze ma byc na 100% Obrazki z historii aby okreslic czy to jest barok, renesans, itp :]

Nie stresujcie sie kurwa, i tak sie dostaniecie właśnie tam gdzie chcesz :]

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

kolezanko nie wypowiadaj sie bo nie piszesz, jesli jeet taki latwy to dlaczego 10% ludzi pisze powyzej 80 pkt?

Po pierwsze nie jestem twoim kolegą a tym bardziej koleżanką :) (Tak ciężko spojrzeć pod avatar czy cię na to nie stać?)

A dlaczego tylko 10%? Bo:

1) Gimnazja to wytwór bez sensu, to jest recesja a nie rozwój, program nauczania jest tak bezsensowny, że szok.

2) Ludzie coraz bardziej mają w dupie naukę i wiedzę, sam to przyznałeś w innym temacie pytając się "kto dzisiaj czyta książki?" :)

Ja pozdawałem wszystko powyżej 90%. Tak, chwalę się, bo zasłużyłem :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A ja na humana mam wyjebane, matma i przyrodnicze pewnie napisze dobrze, tak samo jak angola.

@hrabia ja czytam książki a na nie uczę więc drugie założenie odpada. Jak coś karzą to i tak tego się nie zrobi bo i po co, jak się tym nie interesujesz.

Qardius.png
Opublikowano

A ja na humana mam wyjebane, matma i przyrodnicze pewnie napisze dobrze, tak samo jak angola.

@hrabia ja czytam książki a na nie uczę więc drugie założenie odpada. Jak coś karzą to i tak tego się nie zrobi bo i po co, jak się tym nie interesujesz.

Gimnazjum to podstawy. Wiedza ogólna. Wybierać sobie naukę na podstawie tego co lubisz to możesz po tym jak już z niego wyjdziesz :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pani od Matematyki kazała nam wziąść wszystkie przybory na matme, nie wiem po chuj.. jak ja tylko zaznacze ABCD :]

Powiem wam tak :

- dobry towar i cisniemy :]

Podobniez wiem ze ma byc na 100% Obrazki z historii aby okreslic czy to jest barok, renesans, itp :]

Nie stresujcie sie kurwa, i tak sie dostaniecie właśnie tam gdzie chcesz :]

gdybym wierzył w boga, pomorskim się żeby trzeba było narysować jakaś figurę.

Przesadzacie z tymi egzaminami. Ja to traktuje jako kolejny już w moim życiu egzamin, który ma sprawdzić moja wiedzę. Nie będę teraz na niego specjalnie się użył bo to ma sprawdzić co umiem po trzech latach, a nie po zeszłej nocy.

Co do tych epok, to trzeba być dtsmozgiem żeby nie zapamiętać dwóch informacji o budowlach w danej epoce. Z reguły masz barok/renesans...

....

Opublikowano

gdybym wierzył w boga, pomorskim się żeby trzeba było narysować jakaś figurę.

Przesadzacie z tymi egzaminami. Ja to traktuje jako kolejny już w moim życiu egzamin, który ma sprawdzić moja wiedzę. Nie będę teraz na niego specjalnie się użył bo to ma sprawdzić co umiem po trzech latach, a nie po zeszłej nocy.

yhym... tyle że sie punkty licza z tych egzaminów i co zrobisz jak ci zabraknie do jakiejś szkoły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...