Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] UPCOMING MATCHES ! JUZ DZISIAJ

pelenLUZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oglądałem meczyk EG Raidcall vs Copenhagen Wolves z wielkim skupieniem jak ten mecz się rozwinie no i cóż w 11 minucie fokus na Xinie wygrana team fight przez EG i wzięcie smoka wielka tutaj role odegrał Rumbl,ładny gang w 14 minucie EG błąd CW.

Kolejny błąd CW ukazał się w 18 minucie gdzie znów oddało smoczka 2 błędy w ciągu meczu mogą przesadzić o przegranej ale mam nadzieje ze CW weźmie się do roboty była 24 min gdzie odzyskałem obraz ponieważ miałem jakiś błąd z tego co widziałem w lagu EG szykowało się do BARONA,nie zrobili!

Kolejny błąd CW oddanie w 25 minucie smoka bez walki to jest kolejny błąd CW trzeci smoka dla EG !! co się dzieje z tym CW. EG 8:7 CW W 27 minucie i 4k gold przewagi EG.

30 minuta walka kolo barona dobre ataki przez EG i szybkie 2 deady teamu CW mogło już by przesadzić o wygranej team fighte oraz barona ale tak się jednak nie stało i CW zaczęło zabijać 10:10 w gold 3,3k przewagi nad CW,ale CW zaczyna myśleć zaczyna coś robić.

no i nic nie widać lag nie ma obrazu nie ma nadawania meczu nie wiadomo co się stało...

odzyskałem obraz w 36 minucie starcie na midzie 12:11 dla EG rozwalenie wieży i pchanie lini z tego co mogę się domyślać bo nie widziałem team CW chyba był w krzakach i czekał na ruch EG co oni bd chcieli zrobić i poszedł zły fokus ze strony CW i miękkie postacie z teamu CW o dmg padły może we fragach nie widać różnicy bo jest 12:11 w 40 minucie ale w wieżach i w kasie to prowadzi zdecydowanie EG 6:3 w wieżach i aż o 10k golda więcej.

41:00 min EG szykuje się na barona i zaczęło sie jest walka pierwszy padł Varus Synda i xin 15:12 dla EG błąd CW i chyba jest po meczu zbyt dużo błędów ze strony CW...nie dobrze jest tutaj oceniać błędów ale team (CW) wie ze chyba grę zespól jungler (Xin).

43 min EG robi barona OJ kolejne źle wbicie Xina poszedł na pierwszy ogień i teraz napór EG pchanie lini CW się nie wybroni...

Mecz zakończył się w 44 minucie

19:12

przewaga gold ok 13/14k

za dużo błędów CW !!

Opublikowano

Jak eg wygrało z gambitem a gambit z sk wygrał. Szybkomówiąc sk nie ma szans.

PS GAMBIT OP, ALEX ICH OP!

Tydzień temu SK pokonało GMB i ogólnie SK się lepiej prezentuje niż EG.

<>

Opublikowano

Wiesz sensus12 powiem Ci tak mecz meczowi nie równy i tutaj nie ma faworyta jak w piłce każdy może coś źle zrobić jeden błąd i wiesz wszystko jest skończone jeden ładny feed kogoś oznacza cięższe granie i to nie jest łatwo potem takiego czegoś naprawić,oglądałeś mecz EG Raidcall vs Copenhagen Wolves.?

CW popełniło 2 bledy od 11 do 17 minuty i było już po meczu były jakieś tam sporadyczne dobre akcje CW ale to już było za mało i za późno na odrabianie strat ale liczę ze każdy meczyk będzie przynosił troszkę emocji :)

Opublikowano

Wiesz sensus12 powiem Ci tak mecz meczowi nie równy i tutaj nie ma faworyta jak w piłce każdy może coś źle zrobić jeden błąd i wiesz wszystko jest skończone jeden ładny feed kogoś oznacza cięższe granie i to nie jest łatwo potem takiego czegoś naprawić,oglądałeś mecz EG Raidcall vs Copenhagen Wolves.?

CW popełniło 2 bledy od 11 do 17 minuty i było już po meczu były jakieś tam sporadyczne dobre akcje CW ale to już było za mało i za późno na odrabianie strat ale liczę ze każdy meczyk będzie przynosił troszkę emocji :)

Za późno? CW mogło wygrać tą grę nawet popełniając te błędy w early.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Za późno? CW mogło wygrać tą grę nawet popełniając te błędy w early.

wiesz wszystko mozna ygrac widzialem gdzies taki mecz na YT co druzyna nie miala juz zadnej wiezy zadnej a druga druzyna miala wszystkie bylo we fragach ok 10-15 killi przewagi i tak sie stalo ze jakos ta druzyna tak spuszowana tak juz stojaca pod nexusem i broniaca sie potrafila wygrac to ale miala lepsze postacie wybrane CW niestety nie mial tutaj zadnej postaci co mogla by wziasc w tym meczu odpowiedzialnosci do poprowadzenia go ogladalem caly meczyk i naprawde ciezko ciezko po takich bledach wziasc sie w garsc i wygrac oddanie smoka bez walki w 24 minucie pokazalo ze oni juz chcieli sie bardziej skupic na grze defensywnej i moze by cos ugrali z kontry ale jesli ogladales mecz dobrze wiesz co wyprawial Xin no to nie byla jego na pewno dobra gra

Opublikowano

ogladalem ogladalem :) yy powiem tak Fnatic wygralo bylem za Fnatic ale Ahri przy takich statach z takim bulidem byla troszeczku papierowa i dobrze ze mieli Voliego bo tak to ciezko jedna osoba feednieta jeszcze ap troszke to tak nie przemawialo do mnie w zupelnosci jeszcze po tym jak na topie padla ahri i bodajrze Jarvan bylo 1:1 w deadach i tutaj blad popelnilo Ozone Giants bo moglo troszeczke bardziej agresywniej zagrac i tak juz nie bylo czeog bronic a moze i by sie udalo troszke spuszowac i czekac na dalsze takie okazje by fokusem przewazyc szale na swoja strone meczyk ogolnie bardzo fajny Peke pokazal klase na midzie Diana byla zbyt spiaca na tej lini chyba co Peke wykorzystal i ladnie zagral ten mecz :)

Czasami mam tak ze mecze loa bardziej mi sie podobaja i bardziej sa emocjonujace niz nie ktory mecz w pilke albo w jakim kolwiek innej dyscyplinie.

Ogolnie to duzo takie ogladanie meczow daje bo mozna sie nauczyc jak w danej sytuacji sie zachowac co zrobic lub nie popelnic beldow ja wiem ze duzo trasznie sie dzieje w tych meczach i mozna wszystkiego ni zapamietac ale wazne jest tez podkreslenie jednej rzeczy jesli sie gra ze znajomymi ale nawet ranka solo i umie sie dogadac z druzyna to warto zaznaczyc ze WARDY sie kupuje calym teame a nie tylko suport bo to czasami naprawde duzo daje tutaj druzyna Fnatic poprostu zasypala jungle Ozone Giants i miala poprostu wizje na wszystko bardzo to sie wlasnie udziela w baronie w smoku czy nawet w jkungli gdzie mozna kogos ladnie dorwac i jesli jest sam zrobicx korzysta przewage co sie potem wykorzystuje w jakims szybszym pushu albo w nastepnym dorwaniu klogos dla tego bardzo wazne jest zeby caly team kopowal chociaz 1 warda to duzi nie ksztuje 75gold a 1 wardem wiecej mozna wygrac gre...

Mecz Copenhagen Wolves vs Gambit BenQ mógł się podobać wszystkim naprawdę świetny i nie do końca pewny mecz wygrana Copenhagen Wolves z czego bardzo się ciesze bo bylem za ta drużyna w tym meczu jak i w meczu z EG ale cóż no jeden wygrali drugi przegrali tak to jest ale chciał bym zaznaczyć jaka tutaj była wogole statystyka po meczu bo to strasznie zaskakujące:

wieże 12:4

kille 26:13

kasa 76k : 71k

czas gry 52 min

po wyglądzie na same statystyki by się mogło pomyśleć kurde 12:4 i 26 do 13 to musi być przewagi ok 15k otóż nie bo widzieliście co pisałem kiedy CW grało z team EG odpuszczali smoka chyba drużyna BenQ miała 4 smoczki jak dobrze policzyłem pod koniec już gry około 47-49 min smoka zrobili z CW pisałem właśnie o meczu EG z CW ze błędy CW polegały na łatwym oddawaniu smoka tym razem to wystarczyło by WYGRAĆ z wyżej notowanym teame Gambit BenQ bo to on był właśnie głównym faworytem tego spotkania.

Musze tutaj zaznaczyć bo to chyba każdy widział świetnego sprytu do końca nie pamiętam już kto był przy baronie i jaka minuta to była ale 3 z BenQ było na midzie niby defowac tylko mida 5 z CW a misska i ktoś tam jeszcze z BenQ bili barona naprawdę to mogło się podobać i kilka tez świetnych akcji z jednej jak i drugiej strony powiem tak nie spodziewałem się takiego meczyku sadziłem ze CW po przegranym meczu z EG troszkę się podłamie i z myślą o wyżej notowanym team jakim jest BenQ no przegra minimalnie ale cóż jest inaczej :)

DZIŚ JESZCZE DWA MECZYKI NIE MOŻEMY IŚĆ SPAĆ JESZCZE !!!!!

WARTO OGLĄDNĄĆ:

Againts All Authority vs Dragonborns

EG Raidcall vs SK Gaming (ten meczyk typowałem na mecz 10 WEEKA ale po meczu Copenhagen Wolves vs Gambit BenQ będzie ciężko mieć taki sam BARDZO WYSOKI POZIOM ale myślę ze te drużyny maja na tyle dobrych graczy ze mogą grac na takim poziomie co CW i GB)

Opublikowano

I zaczął się jak dla mnie najbardziej oczekiwany mecz z WEEK 10 czekałem na niego od 14 :) od pierwszego meczu z dzisiejszych wszystkich spotkań: EG Raidcall vs SK Gaming jestem bardzo Ciekaw jak to się skończy.

Mecz zaczął się bardzo wyrównany pod względem killi jak i godla była 17 minuta gdzie było 22k do 21k w gold i 2:2 we fragach jedynie drużyna EG bardziej pushowala linie gdzie było 3:1,myślę ze drużyna EG obawia się chyba Shena i Nasusa z teamu SK żeby się zbytnio nie najedli bo potem będzie z nimi problem.

W 22 minucie dalej się nic nie zmieniało dalej idą bardzo równo 3:2 31k do 30k wieże 4:1 dla EG.

Ładna akcja teamu EG(team fight) w 24 minucie pozwoliła wyjść na prowadzenie zły fokus SK i błąd jeśli dobrze widziałem shena doprowadziła do 4 zabić w team SK co od razu wykorzystali to EG zabijając barona robiąc przewagę w 8k golda i w kilach 6:2,szczerze trochę się rozczarowałem myślałem ze ten mecz będzie meczem dnia a mogę już powiedzieć oglądając go w 35 minucie ze SK Gaming podniesie wyżej poprzeczkę niestety mecz był jednostronny już od popełnienia błędu w 24 minucie gdzie zły fokus poszedł ze strony SK co od razu wykorzystali to gracze EG i już w tym momencie było wiadome ze przechylili szale zwycięstwa na swoja stronę niszcząc po prostu przeciwnika.

Ciesze się bardzo ze oglądałem mecz: Copenhagen Wolves vs Gambit BenQ bo był on dla mnie najlepszy najlepsze najciekawsze akcje do końca nie wiadomo kto zwycięży i bardzo wyrównany i przede wszystkim wysoki poziom !! obu drużyn

ZWYCIĘZCY WEEK 10 MECZ DNIA

Dragonborns vs Fnatic

Gambit BenQ vs Against All Authority

SK Gaming vs Ozone GIANTS

EG Raidcall vs Copenhagen Wolves

Ozone GIANTS vs Fnatic

Copenhagen Wolves vs Gambit BenQ

Againts All Authority vs Dragonborns

EG Raidcall vs SK Gaming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...