Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] UPCOMING MATCHES ! JUZ DZISIAJ

pelenLUZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAM !!!!!

DZISIAJ ODBĘDĄ SIĘ NIESTETY JUŻ OSTATNIE MECZE 10 WEEKENDU,ALE TO NIE KONIEC BO PRZED NAMI BĘDĄ FINAŁY(jeszcze nie ustalona jest data i godzina meczów finałowych) !! EMOCJE W WEEK 10 NA PEWNO NIE ZABRAKNIE,A PIERWSZY MECZYK o 14:00.

MOŻNA OGLĄDAĆ WSZYSTKIE MECZE NA http://pl.twitch.tv/riotgames

rywalizować ze sobą będą:

godz 14:00 Dragonborns vs Fnatic

godz 15:00 Gambit BenQ vs Against All Authority

godz 16:00 SK Gaming vs Ozone GIANTS

godz 17:00 EG Raidcall vs Copenhagen Wolves

godz 18:00 Ozone GIANTS vs Fnatic

godz 19:00 Copenhagen Wolves vs Gambit BenQ

godz 20:00 Againts All Authority vs Dragonborns

i ostatni ale nie najgorszy a powiedział bym ze ten mecz o 21:00 bedzie najbardziej wyrownany i tutaj zwyciezca tego pojedynku nie bedzie pewny do samego NEXUSA

godz 21:00 EG Raidcall vs SK Gaming

Opublikowano

każda okazja jest dobra zeby napić sobie posta , każdy o tym wie bo ta informacja jest podana w grze

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

każda okazja jest dobra zeby napić sobie posta , każdy o tym wie bo ta informacja jest podana w grze

1.sprawa to taka za dostalem tutaj jednego bana za to ze smauje bo chcialem sie wypowiadac TEMATY:Metin,wiec pisze teraz inaczej bez spaowania by znow kolejnego bana nie zerwac

2.sprawa napisalem taka sama wiadomosc 2 dni temu w piatek jest ona dalej i duzo ludzi pisalo ze dziekuje za przypomnienie wiec napisalem teraz znowu

Opublikowano

no SK ładnie ładnie idzie i sobie radzą chłopaki może mieli jakiś przestój na kilka meczyków ale jest już forma wrócił ten SKILL

Opublikowano

dokładnie ale mecz meczowi nie równy to tak jak w piłce gra się toczy do ostatniego fraga i tutaj nic nie jest wiadome najlepsi mogę przegrać z najgorszymi ale jestem dzisiaj bardzo Ciekaw dwóch meczy:

godz 17:00 EG Raidcall vs Copenhagen Wolves

godz 21:00 EG Raidcall vs SK Gaming

najciekawsze mecze

i tez mogę dodać ze mecz Gambit BenQ vs Against All Authority o godz 15 będzie bardzo Ciekawy chodź tutaj niektórzy sadza ze pewnym faworytem jest BenQ to team AAA wraca na obroty w tamtym sezonie byli czołówka i po odejściu 3 podstawowych gracz wracają do gry o największe cele zapowiada się bardzo ciekawie

Opublikowano

Fnatic <3

SK straciło forme... ich ostatnie mecze można nazwać "LCS Tutorial : How to throw"

Wracając do Fnatic to myślę że vs Dragonborns to free win a z Ozone Giants pewnie się pomęczą ale wygrają.

Reszta meczy to trashe....

Dokładnie, Throwcelotte :D :D

Opublikowano

Cóż. Widzę, że autor nie gardzi łatwymi postami.

@

Czekam na mecze Fnatic, jak i na ten ostatni, który zanosi się być bardzo, ale to bardzo ciekawy.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

nikt nic nie pisze o meczu cw vs gmb, wczoraj cw pokonało fnatic więc wydaje mi się, że mają szanse (oczywiście jestem za ruskami) lecz gambit wygrał każdą gre vs cw. może vs aaa będzie taki mecz jak w tamtym tygodniu

<>

Opublikowano

oby oby,ale naprawdę mecz o 21 to będzie wisienka na torcie pod względem wszystkich dzisiejszych meczyków jestem bardzo ciekawy i o 14:17 jestem ciekawy jak tam mecz się rozwinie jakie będą bany i kto będzie kim grał i przeczuwam tutaj ciekawa postać na solo topie ;) Nunu ?

ZACZYNA SIE PIERWSZY MECZ !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pl.twitch.tv/riotgames

Opublikowano

Totalna dominacja fnatic, niby fb dla DB ale nasus solo dragon chyba w 8-9minucie, potem w 15minucie baron nasus+nunu.

Nabrała mnie ochota aby zagrać nunu na topie;]

Opublikowano

no cóż mój cichy faworyt w meczu Gambit BenQ vs Against All Authority nie dał rady a miałem cicha nadzieje ze AAA da rade śliczny początek przewaga 2,1k golda ale potem coś nie tak poszło i przegrana

Opublikowano

TERAZ JEST MECZ WARTY UWAGI !!

EG Raidcall vs Copenhagen Wolves osobiście jestem za Copenhagen bardzo podoba mi się gra "Bjergsen" który jest ważny w team,zobaczymy jak sobie poradzi na solo on możne w tym meczu poprowadzić Copenhagen do zwycięstwa.

Wiec trzymam kciuki za Copenhagen Wolves i zobaczymy jak będzie... MIŁEGO OGLĄDANIA

Opublikowano

TERAZ JEST MECZ WARTY UWAGI !!

EG Raidcall vs Copenhagen Wolves osobiście jestem za Copenhagen bardzo podoba mi się gra "Bjergsen" który jest ważny w team,zobaczymy jak sobie poradzi na solo on możne w tym meczu poprowadzić Copenhagen do zwycięstwa.

Wiec trzymam kciuki za Copenhagen Wolves i zobaczymy jak będzie... MIŁEGO OGLĄDANIA

Patrząc na picki to sądzę, że CW wygra.

<>

Opublikowano

Playoffy są za tydzień, a finały za dwa.

o 21;00 jestem pewien, że SK wygra.

Jak eg wygrało z gambitem a gambit z sk wygrał. Szybkomówiąc sk nie ma szans.

PS GAMBIT OP, ALEX ICH OP!

xxx

Opublikowano

Jak eg wygrało z gambitem a gambit z sk wygrał. Szybkomówiąc sk nie ma szans.

PS GAMBIT OP, ALEX ICH OP!

Twój argument jest inwalidą :) Podążając twoją logiką mogę stwierdzić, iż DB są lepsi od GG bo przecież wygrali z SK, które zgnoiło GG.

46891132602722595964.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...