Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[xyz]

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Będzie to polegało na automatycznym surfie po stronach. Czyli, użytkownik będzie włączał pewną kartę gdzie automatycznie będą się zmieniały strony przez co strona ta będzie zyskała na odwiedzinach i na reklamach jeżeli ma. Mniej więcej coś takiego

Opublikowano

Naprawdę fajnie to wygląda.. Dodałem bannerek czekam na akceptację.

Design oraz kod jest w porządku. Tylko szkoda, ze loga jeszcze nie ma.

Opublikowano

Może dodasz coś w stylu "Każdy użytkownik może wysłać email z reklamą do wszystkich kont jakie kiedykolwiek powstały w tym serwisie (wyłączają siebie i osoby które wyłączą tą opcje przy rejestracji lub gdzieś w ustawieniach)", mogłoby być ciekawe, a warto dodać że Spam takimi wiadomościami = Ban na IP, albo coś w tym stylu :P

Opublikowano

Wiem, wiem logo nie ma bo chcę domenę wykupić a nie wiem jeszcze pod jaką nazwą. A z tym e mail to też nawet dobry pomysł ale to byłoby już raczej płatne.

Opublikowano

Fajna strona, ale przydałoby się jakieś tło delikatne. Nie ma mod_rewrite, nie sprawdzasz czy obrazek istnieje tylko ładują się złe, i to chyba z zewnętrznego serwera. Nadal potrzebujesz pomocy przy kodzie?

Opublikowano

Mam pytane, czego zniknął mój banner?

Czy to jest tak ustawione, że jeżeli się nie wchodzi codziennie na konto to bannery out.?

Baner może zostać usunięty jeśli nie wchodzisz na swoje konto dłużej niż przez miesiąc. Możesz baner przywrócić, ale stracisz punkty dodane do banera.

Baner może być też usunięty, jeśli nie dodasz baneru lub przycisku wybij.tk na swoją stronę internetową.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dobra, więc tak.

Kilka uwag ode mnie.

1. Zmień czcionkę na normalną, ew. taką która wygląda normalnie. (patrz: <KLIK>)
  2. Dodaj jakieś logo, żeby serwis wyglądał profesjonalnie. (pisz pw, moge pokombinować)
  3. <KLIK> bardzo fajny pomysł z newsem, ale może tak dać go width równy menu?
  4. AutoSurf dodaj tak jakby to był banner, bo na pustym polu i zajmujący taką część strony źle wygląda.
  5. Dodaj jakiś bg pod stopke. ;p

Ogólnie życzę Ci powodzenia, łap plusika bo propsuje takie pomysły - świetna robota daniel, jak coś to pw.; -)

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...