Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sobotni zlot społeczności MPC Forum

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś dla mnie pomysł ;/ ?

Posiadam jaguara XKR i mam 2 lvl problem w tym ze nie mam zadnych fajnych naklejek :/

Ja moje robiłem na 5 lvlu i jak widać napis wyszedł nieźle. Dobij do piątego, zajmie Ci to jakieś pół godziny albo mniej. Potem kombinuj z naklejkami Linear :D Na przykład "M" zrobiłem z dwóch takich półkolistych, "P" z jednej prostej i jednej półkolistej a "C" tylko z jednej półkolistej. Z nickiem było ciężej, ale się udało ^^ Ogółem 17 naklejek poszło.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Te dwie bm'y to chyba moje B)B)

Pomarańczowy GTS i żółty M6 Coupe , o te ci chodzi ?? :D

tak wiem wiem ze auta miały być czarne -.-

Opublikowano

Naklejka nomad, którą kolega postował wcześniej całkiem mi się podoba :)

Jeżeli ktoś może to niech tak zrobi, ja w to wchodzę, jeszcze zobaczymy na miejscu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Też byłem przez chwile widoczny ale musiałem jeszcze napis zrobić. A tutaj moje R8 :D

post-666099-0-97030900-1366475768_thumb.pngpost-666099-0-34570800-1366476174_thumb.jpg

P.S. Logo takie sobie ale miałem tylko 4 miejsca na naklejki wiec tak źle nie wyszło choć trochę kombinowałem :D

1384596242-U666099.png
Opublikowano

Kurde nie będe mógł uczestniczyć w zlocie ale zostawie moje 2 konta na środku aby se stały jak coś aby nie było że znowu mnie na zlocie nie ma :p

Opublikowano

Kombinowac nam all ts?

Nie ma potrzeby, bo pewnie i tak niewiele osób będzie miało micro, wystarczy komunikator w grze.

Sam nie mam micro.

Opublikowano

Czemu nik nie przyjmuje zaproszen do gupy? No co jest... odpiszcie chociaz bo pisze do wszystkich i zapraszam i nic...

/halo haaalo, jest tam ktos? co z wami dzis się dzieje?

142g9ox.png

Opublikowano

Czemu nik nie przyjmuje zaproszen do gupy? No co jest... odpiszcie chociaz bo pisze do wszystkich i zapraszam i nic...

/halo haaalo, jest tam ktos? co z wami dzis się dzieje?

to dodaj mnie do znajomych stoję 3 kontami nic nic nie dodaje nie pisze

nick SIKAMDOZLEWU94

Opublikowano

Coś się zyebało chyba. Ktoś z was dostaje wiadomości albo zaproszenia od kogokolwiek. Mam Cie już w znajomych i dalej nic...

142g9ox.png

Opublikowano

Dodałem ale co dalej, nikt nic nie pisze itp... Nie wiem co robić skoro nie moge z nikim się skontaktowac ani zaprosić do grupy

/ nie no porażka, nie da rady z nikim się skontaktowac a zaproszenia nie dochodzą... to mamy po zlocie

142g9ox.png

Opublikowano

Dobra, niestety wszystko padło, nie udało mi się pokierować grupy (2 osób bo mnie zgubili gdzies po drodze) do celu a nadal wszyscy stoją i nie wiadomo co tu robić a ja musze własnie konczyc...

Trudno, może następnym razem będzie lepiej i koniecznie musi być TS albo Skype... Jestem załamany :D

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...