Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich chłopaków lubią dziewczyny

EpicOne

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. No kogo wolicie ?

• Typu Bieber
      48
    • pomi?dzy np Bruce Willis troch? napakowany
      44
    • Typu TeDe wiedzie ten muzyk
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W własnego doświadczenia wiem,że laski lecą na chłopaków którzy mają grzywkę na pół ryja, i dobrze grają np: w piłke nożną.

Opublikowano

Przeczytałam 4strony spamu i cała ta dyskusja zachodzi między panami :P Specjalnie liczyłam odpowiedzi kobiet i jest ich aż 3. :D

// Mnie wystarczy że będzie miał jaja. -.-

Opublikowano

W własnego doświadczenia wiem,że laski lecą na chłopaków którzy mają grzywkę na pół ryja, i dobrze grają np: w piłke nożną.

No dokładnie, najlepiej, żeby miał długie włosy, był sporowcem, kochał zwierzęta, nigdy nie śmierdział i ubierał się codziennie w nowe rzeczy :P

Opublikowano

Przeczytałam 4strony spamu i cała ta dyskusja zachodzi między panami :P Specjalnie liczyłam odpowiedzi kobiet i jest ich aż 3. :D

// Mnie wystarczy że będzie miał jaja. -.-

każdy facet ma jaja -.-

tak samo jak każda kobieta ma cipkę -.-

Czułego, skromnego, miłego, opanowanego i przede wszystkim szczerego. Jeśli chodzi o wygląd to ma bardzo małe znaczenie, lepiej żeby miał świetny charakter. :P

małe znaczenie ? sama siebie oszukujesz : P

chciałabyś mieć faceta który ma uszy jak plastus ryj pociety jak puzzle ?

mimo tego ze ma zajebisty charakter ?

Opublikowano

każdy facet ma jaja -.-

tak samo jak każda kobieta ma cipkę -.-

Chyba nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi ale podejrzewam że każdy "facet z jajami" będzie wiedział o czym mówię. Porównując - do panny lekkich obyczajów powiesz że ma cipkę, tak? Ale jakiej ona będzie jakości?

/ Nie myśl sobie że skoro mówię że musi mieć jaja to znaczy że mam niskie oczekiwania i każdy jest przyjmowany bo każdy ma :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

męską doskonałość ,

Raczej meska dziwna

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Dziewczyny lecą tylko na pedałów ;d Przypatrzcie się którejś , dajcie np link do jakiegoś pedałka z google graphic i poproście ją o swoją opinie.

Opublikowano

Z tego co widzę, u dziewczyn jest teraz moda na lamusów w rurkach, vansach, za dużych koszulach i z garnkami na głowach ("fullcap" to się zwie ponoć), a prawdziwi mężczyźni idą w odstawkę.Czyli ogólnie teraz dziewczynom podobają się chłopaki w stylu Biebera albo jakiegoś skayta, tudzież hip-hopowca (Magik się w grobie przerwaca :O) Teraz im nie zaimponujesz wyzeźbionym ciałem, kulturą, męskością tylko musisz wcielić się w jednego z ich idoli...

Opublikowano

VIP Lub Gold na mpc i każda twoja

U był typek w klasie opis :

morda spryszczona od ucha do ucha :P , chudy jak patyk, słaby (tzn. słabo wyglądał) , jarał po 3 paczki dziennie , urodą nie grzeszył , 0 bica i miał dziewczyne nawet bardzo ładną <3

Teraz wystarczy odpowiednio zagadać do dziewczyny i jest twoja , tylko nie walnąć przy tym jakiejś głupoty i nie zapadać w niezręcznąc cisze , a najważniejsze nie gadać o świecie virtualnym np. nie mówić o grach :P bo wyjdziesz na monotematycznego .

a tak wg. w temacie był może wypowiedzi dwóch pań do tej pory reszta mężczyźni mimo iż do kobiet jest skierowany temat.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wasz ból dupy, zawiść i stereotypy mnie przerażają :D

No bo tak, dziewczyny (nie tępe blachary) lecą na faceta z charakterem, może wyglądać jak siedem nieszczęść ale jeśli potrafi rozmawiać to jest dużo atrakcyjniejszy od milczącego mięśniaka ;)

Z tego wynika druga rzecz, normalnie ubierający się "prawdziwi mężczyźni" z daleka sprawiają wrażenie nijakich, bez krzty charakteru. Taki "pedałek" to przynajmniej ma odwagę, żeby nosić to co podoba się mu, nie otoczeniu. Odwagę, którą z kolei widać.

Znam paru takich znienawidzonych przez was "pedałków" i powiem wam szczerze. Zazwyczaj są to ludzie najbardziej pozytywni, non stop rozgadani i do tego jeszcze rozmawiający z sensem, nic dziwnego, że dziewczyny ich lubią :)

A wy, pozerzy, dalej usprawiedliwiajcie swoją nijakość rzekomym brakiem gustu u dziewczyn. Gówno prawda :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Wasz ból dupy, zawiść i stereotypy mnie przerażają :D

No bo tak, dziewczyny (nie tępe blachary) lecą na faceta z charakterem, może wyglądać jak siedem nieszczęść ale jeśli potrafi rozmawiać to jest dużo atrakcyjniejszy od milczącego mięśniaka ;)

Z tego wynika druga rzecz, normalnie ubierający się "prawdziwi mężczyźni" z daleka sprawiają wrażenie nijakich, bez krzty charakteru. Taki "pedałek" to przynajmniej ma odwagę, żeby nosić to co podoba się mu, nie otoczeniu. Odwagę, którą z kolei widać.

Znam paru takich znienawidzonych przez was "pedałków" i powiem wam szczerze. Zazwyczaj są to ludzie najbardziej pozytywni, non stop rozgadani i do tego jeszcze rozmawiający z sensem, nic dziwnego, że dziewczyny ich lubią :)

A wy, pozerzy, dalej usprawiedliwiajcie swoją nijakość rzekomym brakiem gustu u dziewczyn. Gówno prawda :)

Po 1, życiu ważna jest harmonia.Sytuacja gdy mięśniak był głupi, a zdechlak mądry zdarzała się najczęściej w starych bajkach.Można dbać o ciało i umieć rozmawiać z ludźmi.

Po 2, Chcesz powiedzieć, że jak ktoś ubiera się w normalne męskie ubrania (męskie spodnie, nie rurki, koszule, t-shirt, bluzę) to wygląda na człowieka bez charakteru a taki kolorowy pedał w pomarańczowych rurkach jest niby odważny? Przecież połowa tych "chłopczykuf" ubiera się tak, bo to jest modne, bo dziewczynom to się podoba to właśnie oni ubierają jak kto im dyktuje.Nie boi się w tym chodzić, ale i tak wie, że każdy może go wyzwać i wpierdolić, mimo to decyduje się na to.To nie odwaga, to brawura.

Po 3 dyskutujemy tutaj o upodobaniach dziewczyn, a nie o własnych problemach, a w tych pedałkach zakochują się tylko głupie gimbasiary, o ile to można nazwać miłością.

Opublikowano

Myślę, że nie ma co liczyć na poważny związek w podstawówce, no w gimnazjum ewentualnie. Po prostu osoby te nie są dojrzałe emocjonalnie (i umysłowo?). No, moją kuzynkę mogę uznać za wyjątek, bo z chłopakiem się spotyka od 12 roku życia, i w tym roku biorą ślub ;)

Nie odchodząc od tematu - do mojej szkoły chodzi taki jeden - wszyscy mówią na niego gej, wszystkich wkurwia i potem dostanie po zakończeniu roku wpieprz (wszyscy chyba o tym wiedzą). Ostatnio pewna "mądra"(z pozorów - wysoki poziom rozmowy, dobre oceny, zachowanie itd) zaczęła z nim "chodzić". I on nie jest jakiś kulturalny, nie potrafi nawet porozmawiać jak człowiek. Nie wiem do czego ten świat zmierza...

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Grzyweczka, rureczki, koszula, czapka z daszkiem jak SKATE ;D i szaleją za tobą...

Jest to na TOPIE i dlatego ;/

Nie jestem dziewczyną, ani typu Biebera, ale mam wielu kumpli w takim stylu ;P

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Grzywka, rurki, skejty, ładna twarz i każda za Tobą lata (w pewnym sensie). Albo przynajmniej w gimnazjum :>

Jeśli się tego nie ma, trzeba mieć niezłe szczęście do spotkanie odpowiedniej dziewczyny, lub mieć dobrą gadkę i poczucie humoru.

Więc albo to, albo to.

Ale jest też ten typ dziewczyn, które wolą silnych, męskich, przystojnych mężczyzn z charakterem.

Ciężko mi tutaj rozmawiać o kobiecych gustach, bo nie wiem o tym wszystkiego ;p

challenger.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że ankieta to dno, bo pytasz o styl, a dziewczyny lubią chłopaków, którzy są przywódcą stada, ogarnięci, zdecydowani, dbający o nią i o siebie, potrafiący działać na uczucia kobiety (miłość, zaciekawienie, intryga, podniecenie), i mogę długo wymieniać.

Wygląd, portfel i stanowisko nie ma nic do rzeczy, generalnie dziewczyna olewa twoją pozycje, portfel auto i wygląd, bo liczy się dla niej uczucie, jeżeli nie, to znalazłeś sobie drogą kurtyzanę ;)

Opublikowano

Emm, głupie pytanie?

To tak jakbyś zapytał jakie samochody lubą mężczyźni...

A wiadomo jedni lubią szybkie, inni pojemne a niektórzy nie chcą samochodów tylko motocykle.

To znaczy że jedne chcą owłosionego goryla, inne sportowca a niektóre nie preferują chłopaków tylko dziewczyny...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bieber ? Kobieta powinna mieć u boku mężczyznę a nie kobietę. Pamiętajcie ! Facet to musi być facet a nie pizda z grzywką na bok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...