Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich chłopaków lubią dziewczyny

EpicOne

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. No kogo wolicie ?

• Typu Bieber
      48
    • pomi?dzy np Bruce Willis troch? napakowany
      44
    • Typu TeDe wiedzie ten muzyk
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze mówiłem, że zasady kościoła nie są normalne :)

są normalne powinniśmy uszanować toższamość

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"no kogo wolicie dziewczyny jakich chłopaków ??"

nie rozumiem, to pytanie skierowane jest do dziewczyn? przeciez 95% tutaj to faceci, wiec my tez mamy odpowiadac?

nie wiem jakich lubią, nie jestem kobietą ale nie wszystkie dziewczyny są takie same wbrew gimbusiarskiemu sterotypowi. chyba ze mówicie o dzieciach które jeszcze nie ukonczyly podstawówki/gimnazjum to moze i faktycznie wszystkie lubią takich chłopców typu bieber.

ja uwazam ze rurki wygladają co najmniej pedalsko, kazdy sobie moze nosic co chce ale takie jest moje zdanie.

dobranoc

Opublikowano

Po prostu kurde bądz soba i nie zachowuj się jak dupek. O rzeczach takich jak mycie się, nie muszę wspominać nie? My faceci podchodzimy do takich spraw w powierzchowny sposob, natomiast kobiety patrzą na wszystko hm.. głęboko. Chodzi mi oto ze patrzą na emocje. Dla kobiet emocje są bardzo wazne. Dlatego to jak wyglądasz, nie ma AŻ TAK duzego znaczenia, liczy się charakter, bądz miły, szczery i traktuj ją ciepło. Takich facetow lubią dziewczyny. :) No i trzydniowy zarost, ale to juz szczegół ;d

Opublikowano

Czułego, skromnego, miłego, opanowanego i przede wszystkim szczerego. Jeśli chodzi o wygląd to ma bardzo małe znaczenie, lepiej żeby miał świetny charakter. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

JB to się podoba jakimś 13 latkom które nie wiedzą na czym to polega.

Normalna dziewczyna, starsza, taka która dorosła do pewnych rzeczy woli raczej normalnego chłopaka.

Opublikowano

Dziewczyny (te nienormalne) stawiają wygląd chłopaka na 1 miejscu.. A co ci z wyglądu skoro możesz się okazać jakimś przymułem o inteligencji równej 0?

Beka z takich ludzi

graphic.png

Opublikowano

takie juz sa. lubia takze takie pierdolenie o niczym, czego nigdy nie zrozumiem .. jesli jakas cie zmusza do wygladania jak pedal, to miej ja gdzies, najgorsze sa takie 'ale wez no ubierz te rurki bedziesz wygladal tak sweet <33333' ...

Kurwa, u mnie w klasie większość dziewczyn namawia wszystkich chłopaków do noszenia rurek, pozdro.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Kurwa, u mnie w klasie większość dziewczyn namawia wszystkich chłopaków do noszenia rurek, pozdro.

Kiedys mialem dupe, taka fajna, i wgl, ale w pewnym momencie zaczela odpierdalac jakies dziwne rzeczy, zaczela 'zmuszac mnie' zebym sie ubieral tak, albo tak, a tak nie, bo tak sie ubieraja dzieci ... i ja rzucilem, i nie znalazla zadnego frajera do dzisiaj juz hahaha :D

Opublikowano

Kiedys mialem dupe, taka fajna, i wgl, ale w pewnym momencie zaczela odpierdalac jakies dziwne rzeczy, zaczela 'zmuszac mnie' zebym sie ubieral tak, albo tak, a tak nie, bo tak sie ubieraja dzieci ... i ja rzucilem, i nie znalazla zadnego frajera do dzisiaj juz hahaha :D

Czyli żadna dupka z mojej klasy nie znajdzie chłopaka? W sumie jedną mogę przeruchać i zostawić, pustak :3

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Co do tematu to się nie wypowiem, mnie chłopcy nie interesujo.

Ale zauważyłem dzisiaj jedną rzecz - w liceum jest ok 3x więcej ludzi niż w mojej ex gimazie, ale tutaj z chłopaków nikt nie ma koloczyków, tuneli, pedalskich grzywek czy leginsów (a i tacy byli).

Opublikowano

Jak ktoś ma kisiel zamiast mózgu to założy bo tak jest "modnie".

XXI wiek tego nie ogarniesz.

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy tylko jedna na sześćdziesiąt wypowiedzi była dodana przez dziewczynę? o.O Mam wrażenie, że one lepiej wiedzą, jaki chłopak się im podoba. Nie mnie to sądzić.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ja zawsze ubieram sie na luzie. Żadne rurki/srurki lub obcisłe spodnie miażdżące jaja czy coś w tym stylu(Dla mnie taki facet wygląda jak pedał). Jeżeli lecisz na laske która kocha biebera to lepiej nawet nie startuj. Takie laski są jebnięte. Po prostu ubieraj się schludnie i dbaj o siebie szybko zobaczysz że jakaś NORMALNA nie raz na Ciebie spojrzy.

Opublikowano

"no kogo wolicie dziewczyny jakich chłopaków ??"[/size]

nie rozumiem, to pytanie skierowane jest do dziewczyn? przeciez 95% tutaj to faceci, wiec my tez mamy odpowiadac?[/size]

nie wiem jakich lubią, nie jestem kobietą ale nie wszystkie dziewczyny są takie same wbrew gimbusiarskiemu sterotypowi. chyba ze mówicie o dzieciach które jeszcze nie ukonczyly podstawówki/gimnazjum to moze i faktycznie wszystkie lubią takich chłopców typu bieber.[/size]

ja uwazam ze rurki wygladają co najmniej pedalsko, kazdy sobie moze nosic co chce ale takie jest moje zdanie.[/size]

dobranoc[/size]

Podobno nie jestes dziewczyna ;o http://scr.hu/0u7s/sarw4

@Topic

Raczej JB ale radze ci być sobą

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Nie jestem dziewczyną, ale myśląc logicznie przez jakieś 10 sekund myślę, że to pytanie jest idiotyczne gdyż kobiety nie są takie same.

Każda ma swój ,,Ideał" i z tym liczyć się trzeba.

Powiem szczerze, że w tej chwili nie wiem czy tylko w moich rejonach, ale dziewczyny po prostu zaczęły szaleć i nie rozumiem takiego zachowania.

Otóż kurczę piszę z dziewczyną na facebook'u od 10 miesięcy. Przepisaliśmy 17 tysięcy linijek. Chodzi ona do mojej szkoły i jest rok młodsza.

Powiedziała, że jestem najlepszym chłopakiem pod względem logiki i jestem jej drugą połówką w myśleniu. Niestety jej się podoba krecik 1 40cm, bo ma ciemne włosy i brązowe oczy. Nie ma mowy o spotkaniu się, ehhh.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zacznijmy od: Ha Ha Ha

Nie wiem jak jest w Polsce, ale w Belgii ideal chlopaka wyglada tak: Czarne Rurki, Tunele w Uszach, Snapback i jakies duze okulary ... O! Zapomnialem o grzywie aka JB. Jezeli widzisz dziewczyne ktora leci na wyglad, wysmiej ja. Ona nie jest nikogo warta. Trzeba przyznac ze kazdy, bez wyjatku facet/kobieta, patrzy najpierw na wyglad. Przeciez do brzydkiej kobiety nie podejdziemy i nie zagadamy :D

61093c6efb.png

Opublikowano

W temacie jakich chłopaków lubią dziewczyny wypowiadają się przeważnie faceci...

Faceci w tym temacie wyrażają opinię o tym, co zaobserwowali u dziewczyn z którymi mają/mieli doczynienia.

Chyba że jednak gustują w chłopakach :F

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...