Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich chłopaków lubią dziewczyny

EpicOne

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. No kogo wolicie ?

• Typu Bieber
      48
    • pomi?dzy np Bruce Willis troch? napakowany
      44
    • Typu TeDe wiedzie ten muzyk
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankieta mistrz propsy dla atora jestes moim mistrzem.

@ masz kase masz laski.

Są ludzie, w tym także kobiety, które mają inne wartości wszczepione. Nie tylko kasa, więc ogarnij garnek.

Co do tematu, obstawiam że tych spedalonych. yo

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziewczyna maja tak ze lubia inne dziwczyny, ale bez przesasy zeby takieo jb? Wtf

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Ankieta mistrz propsy dla atora jestes moim mistrzem.

@ masz kase masz laski.

chyba takie z szerokim odbytem ^^

najlepiej to niech się dziewczyny wypowiedzą :D

ale myślę że

-Ładnych

-sławnych

-wesołych

itp

Opublikowano

a ja tam chodzę w dresach i mam wyje.. ; d

a co do włosów to krótkie albo jak bimber ( o sobie pisze JAK COS)

@down

taa, a na ścianie XXX tapet z bimberem ; D

Opublikowano

Jakich chłopaków? Hmm... najważniejszą cechą jest szczerość, szacunek oraz brak wywyższania się (mam na myśli takie teksty typu 'no, ja to bym mu przywalił, ale mi się nie chce' itp.). Wygląd to drugorzędna sprawa, chociaż podstawą jest, aby mężczyzna był zadbany. Bieber ma wiele fanek, ale to nie oznacza, że każda dziewczyna leci na taki typ. On ma fejm, ma kasę i ładną, wycackaną buźkę. Dziwicie się, że miliony nastolatek chciałby być u jego boku? :P Hehe. Dla mnie on jest zbyt lalusiowaty. ;f

Opublikowano

Dziewczyny wola takich pedalow rurki, grzyweczka kolczyk i inne gowno.

A wiecie ile dzis widzialem mezczyzn w rurkach? Zadnego, bo mezczyzni nie chodza w rurkach. Nara tepic pedalow.

Opublikowano

Nie jestem dziewczyną , ale śmiem przypuszczać iż dziewczyny lubią chłopaków w stylu bibera czyli grzyweczka , rureczki , koszula bądź bluza :D

JB mam takiego w klasie i on cały czas flirtuje z dziewczyami i one cały czas za nim latają -_-

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

3/4 postów w tym temacie zawiera obelgi pod adresem jakichś grup ludzi. Zawiść, jakie to smutne :(

Nie zawiść, tylko tak jak kolega pare postów przed napisał - tępić pedałów, dla normalnych ludzi nie jest to miły widok chłopczyk w rureczkach oraz kolczyki w uszach. A grzywka mnie jebie, bo jakbym powiedział że ci właśnie z nią są pedałami, to bym sam siebie obraził ;_;

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie zawiść, tylko tak jak kolega pare postów przed napisał - tępić pedałów, dla normalnych ludzi nie jest to miły widok chłopczyk w rureczkach oraz kolczyki w uszach. A grzywka mnie jebie, bo jakbym powiedział że ci właśnie z nią są pedałami, to bym sam siebie obraził ;_;

Tępić można co najwyżej idiotyzm, żadnych ludzi.

Żyjemy w takich czasach, że każdy ma prawo ubierania się jak chce więc sformułowanie "normalnych", którego użyłeś jest bez sensu.

I tak, zawiść. Jak już mówiłem, jesteśmy wolni, nikt ci nie broni ubierać się "w rurki" a mimo to narzekasz i psioczysz na tych, którzy to robią.

PS: Dla jasności, nie noszę żadnych kolczyków, rurek itp. Ubieram się najnormalniej jak się da tj. dżinsy, koszulka i skórzana kurtka przez większość czasu :D

PS2: Na skórzane kurtki też lecą dziewczyny ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Up - sorry kurwa, ale jak typ ma węższe spodnie od panienki, to coś tu jest nie halo. Chyba.

Facet powinien wyglądać jak facet, a nie jak pizda.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Tępić można co najwyżej idiotyzm, żadnych ludzi.

Żyjemy w takich czasach, że każdy ma prawo ubierania się jak chce więc sformułowanie "normalnych", którego użyłeś jest bez sensu.

I tak, zawiść. Jak już mówiłem, jesteśmy wolni, nikt ci nie broni ubierać się "w rurki" a mimo to narzekasz i psioczysz na tych, którzy to robią.

PS: Dla jasności, nie noszę żadnych kolczyków, rurek itp. Ubieram się najnormalniej jak się da tj. dżinsy, koszulka i skórzana kurtka przez większość czasu :D

PS2: Na skórzane kurtki też lecą dziewczyny ;)

i jeszcze dodam że jak się tak katolik ubiera , to ma grzech i to ciężki .

Opublikowano

myj sie, amieniaj skarpety, ubrania, nie badz jakims chamem, dziewczyny same przyjda :D

ps, nie badz takim kapciem, nie daj nimi soba rzadzic, liczy sie zdecydowanie

dokładnie :)))) , ale mnie to boli że dziewczyny lubią"dziewczyny"

Opublikowano

i jeszcze dodam że jak się tak katolik ubiera , to ma grzech i to ciężki .

Tak jak ja? Całe szczęście wypisałem się z tej "wspólnoty".

Opublikowano

Dziewczynki wolą Dżastinkę Biberównę, a kobiety wolą włochatego i silnego mężczyznę co to będzie dla nich oparciem, a nie sprzeczał się czy jego tyłek wygląda grubo w rurkach, tyle w temacie ^_^

58815786.jpg

Opublikowano

Tak jak ja? Całe szczęście wypisałem się z tej "wspólnoty".

nie tak jak ty , tylko jak bieber , w piśmie piszę że masz zachować i szanować swoją płć

Opublikowano

nie tak jak ty , tylko jak bieber , w piśmie piszę że masz zachować i szanować swoją płć

Zawsze mówiłem, że zasady kościoła nie są normalne :)

Opublikowano

dokładnie :)))) , ale mnie to boli że dziewczyny lubią"dziewczyny"

takie juz sa. lubia takze takie pierdolenie o niczym, czego nigdy nie zrozumiem .. jesli jakas cie zmusza do wygladania jak pedal, to miej ja gdzies, najgorsze sa takie 'ale wez no ubierz te rurki bedziesz wygladal tak sweet <33333' ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...