Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakich chłopaków lubią dziewczyny

EpicOne

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. No kogo wolicie ?

• Typu Bieber
      48
    • pomi?dzy np Bruce Willis troch? napakowany
      44
    • Typu TeDe wiedzie ten muzyk
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem dziewczyną , ale śmiem przypuszczać iż dziewczyny lubią chłopaków w stylu bibera czyli grzyweczka , rureczki , koszula bądź bluza :D

męską doskonałość ,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Nie jestem dziewczyną , ale śmiem przypuszczać iż dziewczyny lubią chłopaków w stylu bibera czyli grzyweczka , rureczki , koszula bądź bluza :D

W stylu Biebera...

Do JB nic nie mam, sam go słucham, ale to nie podstawówka gdzie 12-latki szaleją na punkcje grzyweczki na Justina Biebera. Bez jaj...

Chłopak musi być przede wszystkim oparciem dla dziewczyny, pomagać jej w każdej sytuacji, dbać o nią, bronić jej.

Co z tego, że chłopak ma super hiper grzyfeczke na JB i zajebiste rureczki jak jest ciotą i nawet nie będzie potrafił obronić dziewczyny? ;]

Co do wyglądu, to są różne gusta.

5465845486.png

Opublikowano

Jak mogę się wypowiedzieć.To też myślę że jak Justin Biebier ponieważ go uwielbiają ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Japierdole. Z własnego doświadczenia mówię, że raczej JB. JEZU CHRYSTE - co zacznę jakąś rozmowę z dziewczyną na temat "Ideał chłopaka" to są wymieniane: Rurki (Najlepiej kolorowe ;_ ;), Fullcap, Ładny (ŁADNA TO MOŻE BYĆ KURWA DZIEWCZYNA, CHŁOPAK MOŻE BYĆ PRZYSTOJNY), Inteligentny. I też do chuja pana nie rozumiem (Jeśli to czyta jakaś dziewczyna to niech mi odpisze) czemu one wolą tych co kurwa ich nie chcą, a ci co się o nie starają to zazwyczaj zostają olewani...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Sorry ale beke mam

Typu TeDe wiedzie ten muzyk

Zobaczyl temat najwieksze wpadki przy rodzicach i walnal taka ankiete xD

Mi tez sie wydaje ze bimberek podbil caly swiat i wszystkie serca dziewczyn xD

Opublikowano

Każdy ma swój styl , każda dziewczyna jest inna więc ma inny gust JB nie lubię nienawidzę więc . ... nie oddam głosu tutaj na nikogo .

Styl Dresy bluza / krótkie spodenki koszulka lato

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Japierdole. Z własnego doświadczenia mówię, że raczej JB. JEZU CHRYSTE - co zacznę jakąś rozmowę z dziewczyną na temat "Ideał chłopaka" to są wymieniane: Rurki (Najlepiej kolorowe ;_ ;), Fullcap, Ładny (ŁADNA TO MOŻE BYĆ KURWA DZIEWCZYNA, CHŁOPAK MOŻE BYĆ PRZYSTOJNY), Inteligentny. I też do chuja pana nie rozumiem (Jeśli to czyta jakaś dziewczyna to niech mi odpisze) czemu one wolą tych co kurwa ich nie chcą, a ci co się o nie starają to zazwyczaj zostają olewani...

Wiesz czemu one wolą tych co ich nie chcą? Bo przykład Idę na bajere do laski. Pokazuje jaki jestem ,,fajny" dla niej a potem zabieram się za kolejny cel. To jest ten typ faceta co ich nie chce a typ faceta ,któremu dziewczyna się podoba i oddałby dla niej wszystko po prostu nie ma odwagi albo zagadać albo po prostu jest sobą :) Mówicie JB a wcale nie jest to prawdą może po prostu to stereotyp? Każdy ma odmienny styl ,niektórzy kopiują innych bo w sumie oryginalność teraz na ulicy to wzrok tłumu osób + dyskomfort. Chłopak chodzący w dresie nie musi być wcale łysy ani też nie musi mieć grzywki to może nosić każdy tak? Najlepiej posiadać własny styl + być sobą i każda to doceni. Tyle w temacie.

Opublikowano

Przede wszystkim: CZYSTEGO! Jeżeli będziesz jebał przez pół korytarza to będą od ciebie uciekały (odwrotność axe) :D

Opublikowano

Do ankiety dodaj odpowiedź takich jak Jamajka's.

Dlaczego?

Inteligenty, z poczuciem humory, wysportowany, motocyklista z długim językiem. Przypadek? Nie sądzę!!! Ideał jak się patrzy.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Sorry ale beke mam

Typu TeDe wiedzie ten muzyk

Zobaczyl temat najwieksze wpadki przy rodzicach i walnal taka ankiete xD

Mi tez sie wydaje ze bimberek podbil caly swiat i wszystkie serca dziewczyn xD

mój błąd ? masz jakiś problem >

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Mam z was wszystkich grubą bekę xD

Woleć z wyglądu to może tępa dupa lub laska na jedną noc.

Jak się traktujecie na poważnie to wygląd praktycznie nie ma znaczenia :)

PS: Zaznaczyłem typu JB. Dobre dupy for sexes

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wiesz czemu one wolą tych co ich nie chcą? Bo przykład Idę na bajere do laski. Pokazuje jaki jestem ,,fajny" dla niej a potem zabieram się za kolejny cel. To jest ten typ faceta co ich nie chce a typ faceta ,któremu dziewczyna się podoba i oddałby dla niej wszystko po prostu nie ma odwagi albo zagadać albo po prostu jest sobą :) Mówicie JB a wcale nie jest to prawdą może po prostu to stereotyp? Każdy ma odmienny styl ,niektórzy kopiują innych bo w sumie oryginalność teraz na ulicy to wzrok tłumu osób + dyskomfort. Chłopak chodzący w dresie nie musi być wcale łysy ani też nie musi mieć grzywki to może nosić każdy tak? Najlepiej posiadać własny styl + być sobą i każda to doceni. Tyle w temacie.

No niby tak, ale 90% dziewczyn z którymi gadam (nieważne czy przez neta czy w realu) właśnie woli ten typ, grzyweczka itp., stąd się wziął jakże prawdziwy stereotyp. Ale tu nie chodzi o to że idziesz na bajerę, tylko po prostu się zakochała "od pierwszego wejrzenia" (mimo to, że miłość od pierwszwgo wejrzenia nie istnieje), a typek totalnie na nią zlewa, i ona kurwa jeszcze ma jakieś nadzieje, chociaż nie wiadomo jak będzie ją traktował. I ona woli takiego, niż ziomka który ją szczerze kocha, poświęcałby jej czas, dobrze traktował itd.

13759664181.jpg

Opublikowano

Widzę, że rozwija nam się tutaj niesamowicie mądry temat jakim jest "Niesamowita miłość w gimnazjum na całe życie"

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

No niby tak, ale 90% dziewczyn z którymi gadam (nieważne czy przez neta czy w realu) właśnie woli ten typ, grzyweczka itp., stąd się wziął jakże prawdziwy stereotyp. Ale tu nie chodzi o to że idziesz na bajerę, tylko po prostu się zakochała "od pierwszego wejrzenia" (mimo to, że miłość od pierwszwgo wejrzenia nie istnieje), a typek totalnie na nią zlewa, i ona kurwa jeszcze ma jakieś nadzieje, chociaż nie wiadomo jak będzie ją traktował. I ona woli takiego, niż ziomka który ją szczerze kocha, poświęcałby jej czas, dobrze traktował itd.

To skoro ten przykładowy chłop kocha ja tak szczerze i wg. to niech zabiera się do roboty :)

Opublikowano

Spewnością na pierwszy ogien idzie wygląd no i jużpo tym charakter.

(Oczywiście dziewczyny tak tylko mają)

A JB dlatego że grzywka zasłania czoło i zwraca większą uwage na włosy niż na twarz(lol)

Dodaj do tematu jakie dziewczyny wolą chłopacy :C

To napewno się szybko rozkręci..

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

ja pierdole każda dziewczyna ma jakiś swój typ, nie zawsze a raczej prawie nigdy nie wybiera wyglądem tylko jego zachowaniem, charakterem itp

Co jej po pinknym biberku który może okazać się totalnym chujem ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

To skoro ten przykładowy chłop kocha ja tak szczerze i wg. to niech zabiera się do roboty :)

Ech, ale mi chodzi że widać że on się stara, a tamta nadal całkowicie na niego ma wyjebane. Tak wiem, że w takim wypadku ten koleś powinien sobie odpuścić, ale to nie takie łatwe ._.

Widzę, że rozwija nam się tutaj niesamowicie mądry temat jakim jest "Niesamowita miłość w gimnazjum na całe życie"

Też prawda.

13759664181.jpg

Opublikowano

Spewnością na pierwszy ogien idzie wygląd no i jużpo tym charakter.

(Oczywiście dziewczyny tak tylko mają)

A JB dlatego że grzywka zasłania czoło i zwraca większą uwage na włosy niż na twarz(lol)

Dodaj do tematu jakie dziewczyny wolą chłopacy :C

To napewno się szybko rozkręci..

Powiedz mi w jakim przypadku nie jest nic zależne od Twojego wizerunku?

Wyglądem również pokazujesz czy Ci zależy. Koszula ,jeans dobry but włos na żel lub dobrze uczesany.

Kobieta lubi takie coś. To samo w drugim przypadku.

ja pierdole każda dziewczyna ma jakiś swój typ, nie zawsze a raczej prawie nigdy nie wybiera wyglądem tylko jego zachowaniem, charakterem itp

Co jej po pinknym biberku który może okazać się totalnym chujem ?

Dokładnie.

Wybór przy wyglądzie też jest lecz reszta całkiem trafna.

Ech, ale mi chodzi że widać że on się stara, a tamta nadal całkowicie na niego ma wyjebane. Tak wiem, że w takim wypadku ten koleś powinien sobie odpuścić, ale to nie takie łatwe ._.

Też prawda.

Bo jest po prostu zakochana ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...