Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Zamku/Miasta + Screen

Boguslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takich ludzi jak ty jest niewiele rzadko co spotyka się taką osobe jak ty z talentem budowniczego buduj więcej takich budowli i szlifuj swoją umiejętność do perfekcji a co to zamku daje mu 10/10 i tobie tak samo za chęć budowania takiego projektu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko mam w planach otwarcie serwera bukkit na wersji 1.5. I chciałbym sie tylko zorientować czy byliby jacyś chętni. Oczywiscie jesli do tego dojdzie to bedzie to serwer najprawdopodobniej survival eventualnie z jakimis frakcjami, bo na rpg moj komputer nie uciagnie no chyba ze ktos zdeklarowałby sie ze u niego bedzie serwer. Wszystkich zainteresowanych serwerem prosze o jakis komentarz lub wiadomosc pw cokolwiek zebym wiedzial ile jest chetnych jesli bedzie sporo to zajmiemy sie budową serwera.

Wszystkich chętnych do pomocy tworzenia zapraszam na pw.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam troszkę odświeżę temat :) miałem małą przerwę w budowaniu, projektu nie porzuciłem, ale budowałem tak mało że nie ma sensu teraz wstawiać żadnych screenów ani save bo miasto nie ewoluowało jakoś znacząco :)  Ale jest nowy pomysł, otworzyliśmy wraz ze znajomym serwer poświęcony tylko budowaniu, gdzie ja rozpoczynam nowy projekt a każdy kto chce będzie mógł pomóc lub samemu rozpocząć coś swojego :)

więcej o serwerze tutaj: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1569309-1102creative-musiek/#entry13249220

:)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...