Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10.2][Creative] Musiek

Boguslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wraz ze znajomymi, postanowiliśmy stworzyć własny serwer, aby w spokoju budować i nie martwić się że to co budujemy przepadnie wraz z serwerem na którym gramy, a jak sami wiecie serwery jeśli się nie rozpadają to co jakiś czas zostają przebudowywane, przekształcane i w rezultacie gracz skupiony na budowaniu może być pewny tylko save który ma na dysku. Własny serwer daje ten komfort że sami decydujemy o tym co dzieje się z mapą serwera, nie będąc od nikogo zależni możemy w spokoju budować. Chcemy ten komfort udostępnić, zaprosić was do naszej ekipy, jeśli lubicie budować, wpadnijcie, myślę że wam się spodoba. 

Na serwerze są dwie rangi Gry:
1. Gość - niższa ranga, otrzymuje ją każdy po wejściu na serwer, z tego też względu aby się uchronić przed dewastacją budowli graczy nie mogą oni budować, jedynie zwiedzać.
2. Gracz - gracz to już osoba która musiała się wykazać kapką sympatii i wzbudziła zaufanie administracji, bowiem może ona budować i w pełni uczestniczyć w życiu serwera.

Dodatkowo na życzenie graczy postawimy Cuboida na waszą budowlę, oraz stworzymy wam Warpa i umieścimy go na liście warpów na spawnię, aby zwiedzający mogli bez problemu odnaleźć waszą budowlę. 

Z czasem gdy mapa serwera zacznie się bogacić o wasze budowle będziemy organizować konkursy na najlepszą budowlę a nagrodą będzie przykładowo lokalizacja spawnu w jej centrum, będziemy też wstawiać screeny z serwera, które mam nadzieję że zachęcą gości do wejścia i zwiedzania jak i budowniczych do grania razem z nami.  Jak na razie jeden skromny screen tego co zbudowałem, przez ostatnie kilka dni. Póki co to jedyne co zbudowano na serwerze więc jesteście skazani na ten widok :)

Parę informacji o Serwerze:
Wersja: 1.10.2
Tryb Gry: Creative
IP: nusiek.maxc.pl

Nie jest to Serwer dla mas, szukamy znajomych do wspólnej gry, jeśli choć jeden z was zechce zostać na dłużej to już jest dla nas sukces :)

14037939_650996361720598_1768304782_o.pn

Opublikowano

Pomysł na serwer bardzo ciekawy . Powodzenia :)

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa. 

I prosiłbym Admina by następnym razem gdy będzie modyfikował tytuł tematu robił to w porozumieniu ze mną. 

Jeśli można chciałbym byś zmienił "[1.10.2][Creative] Musiek" na [1.10.2][Creative] KochamyBudować

Opublikowano

Serwer jak najbardziej do polecenia.
Plusy:

+Przyjemna atmosfera
+Ogarnięty i porządny admin

+Nieograniczona przestrzeń do budowania

Minusy:

-Chwilowy brak WorldEdita

+/- Prostota (dla mnie plus, dla niektórych minus)

Ocena ogólna 8/10, Polecam!

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

Na Serwerze prace idą do przodu :) Wraz z Uragiem powolutku budujemy miasto z pierwszego screena, a i też powstały pierwsze projekty graczy :)

14045302_652869798199921_583482176_o.png14113878_652869814866586_405374659_o.png14075214_652869764866591_1487628610_o.pn14087520_652870111533223_1643347359_o.pn14060279_652870291533205_2089384054_o.pnZapraszamy na serwer by pozwiedzać, może wam się spodoba i zostaniecie coś pobudować :)

aby znaleźć poszczególne budowle na serwerze wystarczy wpisać /warp a wyświetli się wam lista teleportów do budowli graczy którzy sobie własnego warpa zażyczyli :)  

Opublikowano

3 screen mnie zniechęcił, bo troszkę.. nie spodobały mi się budowle na nim przedstawione. xD Bardzo zaciekawiła mnie budowa miasta, można by było się do was dołączyć? ;) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

no pewnie że można :) Serwer nie ma Żadnej Whitelisty, po prostu po wejściu nie masz dostępu do budowania, otrzymuje go każdy, ale z ręki administratora by uniknąć sytuacji gdzie ktoś wchodzi by jedynie niszczyć i zniknąć:) jak ktoś nabroi to jasne jest że dostęp do budowania traci.

trzeci screen to osobisty projekt Jednego z graczy, screen jest robiony bez odpowiednich tekstur więc nie robi wrażenia łał :) ale to naprawde dobrze zapowiadający się projekt. 

To Białe miasto budujemy Wraz z Uragiem, chętnie każdego pomocnika przyjmiemy, bo co trzy łapki do budowy to nie dwie :)

no oczywiście najpierw musi zdobyć trochę naszego zaufania i wykazać się w budowaniu :) 

Opublikowano

Dziś dzień wolny więc można było troszkę pobudować ;) więc wstawiam na koniec dnia screeny z efektami dzisiejszej pracy, mojej i Uraga :)

post-632445-0-94743600-1471803775_thumb.png

post-632445-0-83762700-1471803781_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...