Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Zamku/Miasta + Screen

Boguslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt Zamku/Miasta + Screen

Chcę wam pokazać mój projekt którym zajmuje się w wolnej chwili.

Zamek nieco ewoluował teraz nie ma juz żadnych wątpliwości co do tego że otoczy go miasto. W planach mam budowe miasta wokół zamku i a przed frontem zamku będę się zajmował budową wsi. Nieskończony most prowadzący do skał będzie zakończony tunelem a dalej powstanie wieś lub dworek jeszcze sie zastanawiam. Wnętrza są w większości wykończone, nie sposób było robić zdjęcia każdemu pomieszczeniu, chyba lepiej będzie jeśli udostępnie save.

Niewiele sie zmieniło bo nie było czasu ale jako że poprzednie zdjęcia nie są już dostępne do podglądu postanowiłem zrobić nowe.

post-632445-0-72771500-1376902241_thumb.png

post-632445-0-67616200-1376902247_thumb.png

post-632445-0-58345300-1376902254_thumb.png

post-632445-0-79871100-1376902260_thumb.png

post-632445-0-01666000-1376902267_thumb.png

Jeśli ktoś ma ochotę przyjrzeć się z bliska download mapy - http://przeklej.net/down/698019963943256295220953144211408674ee4aac965b84ed2386c29.html

Opublikowano

Widziałem wcześniejszą wersję tego projektu jak wstawiałeś i była naprawdę super, lecz teraz jest o wiele wiele lepsza :D

Ja bym poza murami zbudował taką ogromną wioskę, może być na wzór tej npc.

Opublikowano

Mozesz przydac mi sie na serwerze jako budowniczy. Potrzebuje kogos kto bedzie budowal ze mna kraine rpg.

Zglos sie na serwer lub stronke (patrz opis)

IP: smallpixel.srvmc.pl

Survival + Mapa przygodowa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W świetnym stylu zrobiony zamek :D Na pierwszy rzut oka widać że masz talent :]

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo ładny zamek ;) Naprawdę masz wielki talent. Powodzenia w dalszej pracy ;)

Opublikowano

Piękne, ale jednak wydaje mi się, że gdzieś widziałem taki zamek, ale tylko mi się wydaje, pewnie widziałem jakiś podobny. ;)

Ile nad nim pracowałeś?

surprise motherfucker

Opublikowano

Odrazu pobrałem save nawet nie oglądałem SSów . Super zameczek ile nad nim pracowałeś ?? Tylko szkoda , że na serwerach HC go nikt nie zbuduje ;3

Opublikowano

Obrazki nie działają :( Proszę uaktualnij obrazki bo widzę same pozytywne opinie, nie chciałbym stracić takiego widoku dla oczu :)

Pozdrawiam, Blessu.

Opublikowano

pracowałem nad nim jakieś 5 miesiecy ale to mozna przeliczyc na moze jakies 2 godzinki tygodniowo. Zaraz dam aktualniejszy save bo tamten jest jakoś sprzed 2 miesiecy

nowe screeny sa w dzisiejszym poście teraz uploadowałem przec mpcforum wiec nie powinny wygasnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...