Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjazd nad morzem w wieku 17 lat

Smiesne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli macie już jechać to polecam miejscowosć "Łeba" piękny krajobraz, no i obozowisko zaraz obok pola namiotowego. (fajne dupy.) No i oczywiście zakwaterowanie, wątpie czy wam wynajmą domek bo szczyle jesteście, lepiej idźcie sobie na pole namiotowe (5zł za noc) bynajmniej jak ja byłem kilka lat temu to zapłaciłem jeszcze w tedy 25 zł za kilka dni w 3 osoby. No tylko jechaliśmy samochodem to troche wciągło kasy na wahe ale pociągiem myśle że za 40-50zł intercity dojedziecie. Chlanie 4 piwka i flacha (nawet na 1 osobe) to za mało na dzień, nie wliczając pożywnego posiłku. Jak dobrze ogarniecie finanse to zmieścicie sie w 300zł od osoby na góra 3-4 dni. Chcecie hardcoru? Jedzcie tam za stówe przy dupie. Ludzie na woodstocku za 50 zł potrafią przeżyć te 4 dni ciągle najebani. ;D

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe za 100 zł w 4 dni?
:D Więcej ich bilety wyniosą :) Około 400 zł od osoby spokojnie by starczyło poza biletami.

A Ci którzy twierdzą, że 1000/2000 zł :O WTF? Pojebało Was do reszty chyba, za 2000 zł to se mogą wyjechać na miesiąc a nie tydzień i to by im sporo kasy zostało, oczywiście na głowe.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Up, jeżeli nie chcesz żyć na poziomie przeciętnego człowieka to 400 zł starczy mu, mi bynajmniej nie starczało by tyle jak byłem w Kołobrzegu. Też zależy od jego potrzeb jakie on będzie miał, co będzie chciał kupować, co jeść itp. Na dobrą sprawę może 3 zupki chińskie dziennie jeść i starczy mu 100 zł wtedy.

Edit: Najlepiej sobie sam pokalkuluj i będziesz wiedział ile kasy potrzebujesz :)

Maruusek.png

Opublikowano

Co do ceny nie wiem ile to wyniesie ale sam mam zamiar pojechać samemu na te wakacje :)

BTW Jeśli zależy Ci na czymś więcej niż na piciu byle gdzie to Grzybowo jest idealnym miejscem. Z wielu miejsc w jakich spędziłem wakacje to było najlepsze (mówię tu o plaży i wodzie (woda w tym miejscu jest bardzo czysta )) Grzybowo graniczy zaraz z Kołobrzegiem. Może miasteczko nie jest jakieś wielkie ale naprawdę się tam wybawiłem. Sporo jakiś małych sklepików z wędzonymi rybkami które są naprawdę przepyszne. Ceny w sklepach nie są masakrycznie wygórowane do tego jest jeszcze super restauracja z wspaniałym jedzeniem i naprawdę spoko rodziną która to wszystko prowadzi. (uwielbiam jeść i bardzo dużo zjadam ale jak mi przynieśli porcję ryby z ziemniakami i surówka to po połowie wymiękłem taka porcja wielka)

Jeszcze raz polecam :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Troszkę złe forum wybrałeś, tutaj są tylko napakowane,rozsądne,ćwiczące wszystkie sporty walk na świecie, wyrzeźbione, nie pijące, nie ćpające, nie palące, grzecznie siedzące w domu gimbury !

Wiedziałem,że zaraz będziesz miał hejt że gówniarz, że pijak, że ćpun itd.

Moim zdaniem, jeśli chcesz pojechać z kolegami (lepiej z koleżankami :D) nad morze, to tak szykuj 500zł :)

Opublikowano

800-900 zł i powinno wystarczyć. O ile nie będziesz szastał kasą na prawo i lewo, powodzenia. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że hajsu zawsze brakuje. Skończy się komuś - będzie pił za twoje i na odwrót.

Opłacenie jakiegoś lokum to 200-300 zł na głowę. Dolicz koszty przejazdu i +/- 70 zł dziennie na alko i jedzenie. Obstawiam, że koło tysiąca musisz liczyć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...