Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjazd nad morzem w wieku 17 lat

Smiesne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pobliża Gdyni polecam Rewę.

Dużo domków do wynajęcia, knajpy itd.

Powiedzmy, że jest to "wieś" sezonowa.

Mając z 300 zł może byście przeżyli.

Ja bym wam polecił pod namiot, sam tak z kumplami w sierpniu jadę.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie, jeżeli już się wybierasz, możesz jechać również na pole namiotowe płacisz ok. 50% taniej, bierzecie grilla, kupujecie kiełbaski itd. Dla mnie super propozycja czarq ;D

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

skoro ty masz 16 lat i marzysz o melanzu tygodniowym z kumplami, to kurwa boje sie co to bedzie za patologia za 3-4 lata ... swiat schodzi na psy ... ludzie zapierdalaja za marne grosze a takie szczyle jada sobie na wakacje lol

@topic

800 zl powinno starczyc, ale czy nie lepiej wydac to na cos sensownego?

Opublikowano

Mazury są tańsze i nikt Cię tam do niczego nie namawia, nikt Ci nie wciska waty cukrowej ani kukurydzy na plaży za 10zł czyli zimnej coli za 15zł, bo Ci się nie chce do sklepu lecieć. Taka prawda. Byłem i nad morzem i na mazurach sam i wiem jak to wygląda. Zawsze biorę 150zł na jeden dzień i zawsze wszystko rozpierdalam w drobny mak nie wydając na nic. Nie wiem jak to się dzieje.

W Giżycku? Tam hajs leci jak woda :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

skoro ty masz 16 lat i marzysz o melanzu tygodniowym z kumplami, to kurwa boje sie co to bedzie za patologia za 3-4 lata ... swiat schodzi na psy ... ludzie zapierdalaja za marne grosze a takie szczyle jada sobie na wakacje lol

@topic

w waszym przypadku byście wydali na Itemshop do metina

i tak jak wam powiedział reka w majtach i filtrowanie z szamnka

wakacje są sensowne ale nie moja wina że nigdy na nich nie byłeś xD

Opublikowano

@topic

@topic

Sry ale nie moja wina że dostajesz małą pensje :) Moich rodziców stać na to by mi dać na wakacje i cieszę się z tego i nie mam zamiaru tego zmarnować.

@ Podobno mielno jest dobre

Opublikowano

Sry ale nie moja wina że dostajesz małą pensje :) Moich rodziców stać na to by mi dać na wakacje i cieszę się z tego i nie mam zamiaru tego zmarnować.

@ Podobno mielno jest dobre

Mielno jest w chuj przereklamowane. Pozdrawiam.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

kurwa widac jaki jestes dorosly, umiesz tylko mowic 'a moich rodzicow to stac i mnie pocaluj w dupe' jakby ci przyszlo zarobic te marne 800 zl to bys inaczej mowil.. albo 'a ty bys wydal na metina albo chuj wie co zwiazane z chujowymi grami' nie, nie wydalbym, nie mysle jak ty, zeby sie najebac w 3 dupy za kase rodzicow, i miec wszystko w dupie

...

Im wieksze miasto tym wyzsze ceny i wszystko drozsze, wiec najlepiej jakies takie mniejsze wybrac ..

Opublikowano

Czego Ty się go czepiasz? Że jedzie na wakacje? Że rodzice dają mu pieniądze? To jest normalne, że każdy chce gdzieś pojechać i to też jest normalne, że rodzice wspomagają swoje dzieci.

a Ty na co byś wydał te 800zł w wieku 17lat? O ile tyle masz albo miałeś. Wątpię żebyś przeznaczył je na książki szkolne, lektury czy zainwestował np, w akcje albo obligacje :)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Pierw moje zdanie:

Jesteś młody aby jechać samemu (bez dojrzałego opiekuna). Udowadnia to twoje zachowanie, jaranie i chlanie, nie jedziesz tak jak inni żeby się relaksować a na..bać i zjarać.

2 sprawa, jeżeli was Policja skontroluje a nie macie opiekuna to życzę powodzenia, bo nie możesz odpowiadać sam za siebie. (odległość)

3 sprawa, nie chcą wynajmować domków młodzieży, wiem bo byłem i jedynie co to wille wynajęli i to mojej mamie.

4. 1000 powinno wam wystarczyć, jeżeli chcecie żyć na poziomie, atrakcje i pamiątki kupić :)

Tak czy siak, poczekaj do 18 roku życia i wtedy jedź...

Maruusek.png

Opublikowano

nie wkurza mnie to, ze mu daja rodzice kase, niech mu daja kurwa ile chca, niech sobie jedzie na wakacje, ale takie szczyle sa najgorsze, raz takiego gimbusa (mamy liceum z gimbaza polaczone) upomnialem ze przeklina, uzywal kurew jako przecinkow.. i on mial mi czelnosc jeszcze odpysknac .. w dupach sie poprzewracalo dzisiejszym ludziom, tyle w tym temacie

Opublikowano

Wydaje mi sie ze tak po 700 stowek i bedzie dobrze, jak bys mial 1k to bys mial wypas :D. Bylem na 7 dni za 500 zl i dalo rade zyc :D i sie hlalo i jaralo i zarcie, tylko e my pod namiotami :D

Wydaje mi sie ze musi byc 1 osoba pelnoletnia, do domku Ci nie dadza na legitymacje :D

Z zarciem na miescie codziennie obiady i kolacje + atrakcje to tak minimum 700/800, za 1k byloby ok

Ssij trolu.

Najpierw naucz sie pisac noobie :*

Ooooo kurwa! Napisał "hlałem" i jeszcze do niego mówi "Naucz się pisać noobie" hahahahhahahahahhaha, jebłem i to tak porządnie.

@top Myślę, że 500 zł by starczyło, ale to bez jakichś szaleństw.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ooooo kurwa! Napisał "hlałem" i jeszcze do niego mówi "Naucz się pisać noobie" hahahahhahahahahhaha, jebłem i to tak porządnie.

@top Myślę, że 500 zł by starczyło, ale to bez jakichś szaleństw.

Litery nie kliknalem i puaczesz? Ogarnij typie, bo jestes zalosny :)

Po 2 przeciez napisal picie jaranie i atrakcje + zarcie na miescie.

Wytknales mi blad, to powiem Ci bys nauczyl sie czytac ze zrozumieniem :)

Opublikowano

Litery nie kliknalem i puaczesz? Ogarnij typie, bo jestes zalosny :)

Po 2 przeciez napisal picie jaranie i atrakcje + zarcie na miescie.

Wytknales mi blad, to powiem Ci bys nauczyl sie czytac ze zrozumieniem :)

"Bo jesteś żałosny"? Żałosny to jesteś ty, ja się w kłótnie nie wdaję. Ty też mu wytykałeś błędy, <niecenzuralne słowa>

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Z pobliża Gdyni polecam Rewę.

Dużo domków do wynajęcia, knajpy itd.

Powiedzmy, że jest to "wieś" sezonowa.

Mając z 300 zł może byście przeżyli.

Ja bym wam polecił pod namiot, sam tak z kumplami w sierpniu jadę.

Też jestem z Gdynii i polecam.

W okolicach rewy są pola namiotowe, w lato jest tam cudownie, ciepła woda, ładna plaża cud miód ;d

Opublikowano

Wiedziałem że to tak się skończy nie potraficie napisać konkretnej odpowiedzi tylko od razu jakieś teksty typu "jesteś niedojrzały żeby sam jechać" lub głupie teksty o pieniądzach i rodzicach ...

To nie wasz interes i nie będziecie mi mówić czy jestem dojrzały czy nie gdybym był nieodpowiedzialny to by mnie już dawno tu nie było i skończył bym jak większość moich byłych znajomych na odwyku lub w szpitalu

ale potrafię się kontrolować wiem że trzeba robić wszystko z umiarem i że wszystko ma swoje granice więc po co te spiny ? żal wam dupe ściska że jadę w eleganckim gronie z dziewczyną i znajomymi na wakacje poszaleć a wy gimbusy którzy nie potraficie skleić nawet 1 zdania bez przekleństw musicie w polu robić żeby mieć na nowe gierki ?

Zadałem 3 konkretne pytania no ale cóż ... czytanie ze zrozumieniem to jednak poziom hard :/

Opublikowano

Wiedziałem że to tak się skończy nie potraficie napisać konkretnej odpowiedzi tylko od razu jakieś teksty typu "jesteś niedojrzały żeby sam jechać" lub głupie teksty o pieniądzach i rodzicach ...

To nie wasz interes i nie będziecie mi mówić czy jestem dojrzały czy nie gdybym był nieodpowiedzialny to by mnie już dawno tu nie było i skończył bym jak większość moich byłych znajomych na odwyku lub w szpitalu

ale potrafię się kontrolować wiem że trzeba robić wszystko z umiarem i że wszystko ma swoje granice więc po co te spiny ? żal wam dupe ściska że jadę w eleganckim gronie z dziewczyną i znajomymi na wakacje poszaleć a wy gimbusy którzy nie potraficie skleić nawet 1 zdania bez przekleństw musicie w polu robić żeby mieć na nowe gierki ?

Zadałem 3 konkretne pytania no ale cóż ... czytanie ze zrozumieniem to jednak poziom hard :/

podkresl to jeszcze jedna linia i daj pogrubienie zeby wszyscy widzieli jaki to jestes bogaty i dojrzaly, tak wgl, to po co piszesz tematy na jakims zakichanym forum, gdzie sa same grubasy, gimbusy, no life, biedaki, przeciez ty wszystko wiesz najlepiej :( chlopie czy ty chcesz sie pochwalic tym ze pijesz w wieku 17 lat, czy tym ze wyzebrales u rodzicow kase? bo ja juz nie wiem. tak wgl, powiem ci w tajemnicy, ze chodze do klasy informatycznej, gram w gry, jestem nerdem, i teraz uwaga, mam realne zycie i dziewczyne, nie, nie robie sobie jaj.

@topic

800 zl od osoby powinno wam starczyc na libacje + nocleg

Opublikowano

Panie Piotrze skończysz już ? jak narazie co 3 osoba mi tu udziela dobrej odpowiedzi a ty tylko spinasz się o coś co cie nie dotyczy.

Tak nie mam kolegów moi rodzice to 60 letni milionerzy proszę ich o pieniądze na wakacje i muszę przyznać ci racje że

jestem rozpieszczonym gimbem który chwali się na forum że jedzie na luksusowe wakacje na gorące polskie może pociągiem

i w dodatku napisałem to na złym forum bo przecież w dziale "Pogaduszki" piszę się tylko problemach menstruacyjnych i masturbacji w wieku dojrzewania.

Zyskałeś u mnie +5 pkt do respectu !

PS Twoja dziewczyna musi być naprawdę fajna skoro wybrała sobie nerda czyt. frajera.Zamiast się spotykać to gracie razem w minecrafta ? ahh i pewnie te romantyczne randki na skype ! To musi być miłość <3 !

5 !

Opublikowano

Co wy macie kurwa z tym chwaleniem sie u kogoś, każdy kurwa robi co chce wy nie jesteście kurwa od pouczania go czego nie powinien robić jprdl, że ktos pije w wieku 17 lat i jara to znaczy ze sie chwali czy po prostu lubi sie napic lub zajarac tez mam 17 lat i tez lubie sobie przypalic na weekend i to znaczy ze jestem jakis dojrzaly ze sie tym chwale czy jakis chuj ?

Opublikowano

Mam dobry pomysł zamknij ktoś ten temat bo same hejty lecą....

btw 250-350zl powinno straczyc tylko licz się z tym ze jak Cie skontroluje policja bądź straż miejska po 22 godzinie będziesz mieć przypal ;d

Opublikowano

Co wy macie kurwa z tym chwaleniem sie u kogoś, każdy kurwa robi co chce wy nie jesteście kurwa od pouczania go czego nie powinien robić jprdl, że ktos pije w wieku 17 lat i jara to znaczy ze sie chwali czy po prostu lubi sie napic lub zajarac tez mam 17 lat i tez lubie sobie przypalic na weekend i to znaczy ze jestem jakis dojrzaly ze sie tym chwale czy jakis chuj ?

Zrozum że to jest podstawówka/Gimbaza i nie wiedzą co to pójście na 18 do kumpla lub wyjście z przyjaciółmi do klubu oni po prostu siedzą w weekendy w domu i grają w gierki

a później jak ktoś napisze taki temat jak ja to od razu spina bo czerpię z życia to co najlepsze a według nich powinienem tracić czas na siedzeniu w domu grając w mario :)

@UP Pripał pripałem lecę na żywioł :)

Opublikowano

Polecam ci udać się na półwysep helski na jakiś camping lub jak wolisz domek to na pewno znajdziesz. Latem jest tam super. Z obu stron półwyspu masz morze. Z jednej zatokę a z drugiej otwarte morze. Na 99% znajdziesz jakis tani domek bo jest tam tego mnóstwo. Zachęcam cię również jak będziesz chciał z kumplami przyjechać czy przepłynąc sobie do Sopotu. Latem jest tam świetny klimat. Powinieneś się ze wszystkim w 1tys zmieścić :)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Panie Piotrze skończysz już ? jak narazie co 3 osoba mi tu udziela dobrej odpowiedzi a ty tylko spinasz się o coś co cie nie dotyczy.

Tak nie mam kolegów moi rodzice to 60 letni milionerzy proszę ich o pieniądze na wakacje i muszę przyznać ci racje że

jestem rozpieszczonym gimbem który chwali się na forum że jedzie na luksusowe wakacje na gorące polskie może pociągiem

i w dodatku napisałem to na złym forum bo przecież w dziale "Pogaduszki" piszę się tylko problemach menstruacyjnych i masturbacji w wieku dojrzewania.

Zyskałeś u mnie +5 pkt do respectu !

PS Twoja dziewczyna musi być naprawdę fajna skoro wybrała sobie nerda czyt. frajera.Zamiast się spotykać to gracie razem w minecrafta ? ahh i pewnie te romantyczne randki na skype ! To musi być miłość <3 !

5 !

poor logics, powiedz, dlaczego nie umiesz czytac i wszystko sprowadzasz do minecrafta w ktorego napierdalasz godzinami lol? w koncu nie ma sie co dziwic.. ale cos ci powiem, dawno takiej beki nie mialem, i przypuszczam ze nie bede mial w najblizszym czasie. takiej poor logic dawno nie widzialem :D

@topic

wiec gdzie jedziesz dojrzaly bogaczu?

Opublikowano

Za 700zł myślę, że możesz spokojnie wyruszać, gdzie Cię tam Twoje myśli powiodą. Załatw sobie jakiegoś opiekuna..

I teraz tak się zastanawiam czy aby założyciel tego tematu nie był jakimś no-life i pierwszy raz jechał na wakacje w ciągu 17 lat (w końcu takie zwierzenia, co on robił biednej szamance..ludzie lubią się dzielić swoim doświadczeniem, co chwile wyjazd z jakimiś płytkimi gierkami, okresem dojrzewania, siedzeniem w domu)

Z tego co czytam to od 1szej strony to mi się wydawało, że jedziesz z samymi kumplami, skąd tam nagle dziewczynę upchałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...