Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjazd nad morzem w wieku 17 lat

Smiesne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar pojechać z kolegami na początku lipca nad morze polskie myślałem mielnem.

Chciałbym się was zapytać ile kosztowałby taki wyjazd wliczając w to

-Podróż pociągiem (najtańszym)

-Alkohol (4 piwa dziennie + flaszka lub jaranie wieczorkiem)

-Wynajem Domku w lesie czy gdzieś taki średni załóżmy że 3-4 osobowy a wejdzie do niego około 6-7 osób

-Jedzenie (tutaj wiadomo raczej coś ze sobą weźniemy jakieś zupki chińskie na śniadanie/kolacje a tak to zakupy w biedronce na obiad)

-Jedzenie na mieście (chodzi mi tu o jakiegoś hot-doga frytki lody chipsy i inne duperele gdzie idąc na miasto kupuje się coś)

-Atrakcje

Jeśli o czymś zapomniałem to przypomnijcie mi.

Druga sprawa jest taka że wszyscy mamy po 16/17 lat rocznik 96 i tu pytanie słyszałem że jak chce się wynająć domek to musi być min 1 osoba która ma skończone 18 lat

Jak to z tym jest ?

Trzecia sprawa to zgoda rodziców

Powiedzieli że jak będę miał dobre ocenki typu 3-4 to na luzie mogę jechać no ale ja wiem że nie będę takich miał co najwyżej 2/3 i kilka 4

Jak ich przekonać żeby pozwolili mi jechać ? Nie miałem żadnych konfliktów z prawem nigdy mnie nie przyłapali na braniu narkotyków ani piciu 2/3 razy zdarzyło się że nie wróciłem do domu na noc a obiecałem że wrócę ale byłem zbyt najebany i zapomniałem ostatni raz to był listopad od tego czasu grzecznie wracam do domu przed 24.

Co o tym sądzicie ?

Gimby i hejty którzy nie mają pojęcia o takim czymś niech nawet nie wypowiadają się bo całe życie skończą samotnie przy komputerze bez kolegów i jedyne wakacje na jakie pojadą to plaża w metinie ch1 m1 jinno prawy górny róg.

Pięć ! Bang Bang Bang

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nigdy bym takiego szczyla nie puscil do nad morze,to jasne jak slonce jest ze bendziecie palic i cpac cos.. a moze nawet seks z prostytutkami.. reasumując zdaje mi sie ze jestes nie dojrzaly na takiego typu wycieczki ;/ sory kolego moze za kiedys dorosneisz..

a tak ze by nie bylo oftopu to ok 300zł powinno wystarczyc jak wyjezdzasz na 7dni/tydzien

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

nigdy bym takiego szczyla nie puscil do nad morze,to jasne jak slonce jest ze bendziecie palic i cpac cos.. a moze nawet seks z prostytutkami.. reasumując zdaje mi sie ze jestes nie dojrzaly na takiego typu wycieczki ;/ sory kolego moze za kiedys dorosneisz..

a tak ze by nie bylo oftopu to ok 300zł powinno wystarczyc jak wyjezdzasz na 7dni/tydzien

Lepsze prostytutki niż całe życie romansować z ręką lub szamanką w metinie :*

2xUP pociąg w 1 strone z dolnego śląska jedzie koło 10 godzin czyli 1 dzień jest w plecy myślę że 7 dni starczy

Opublikowano

cHYBA TY PEDALE JE(((( NO I CO ZE W METINIE MAM 85 LVL PEDALE CO? ZJECHAC CIE GNOJU JE**** W DUPE PRZEZ OBAME?

Zresztom co na tym swiecie ze 17 latki jezdzom sami nad morze, za pare lat to 15 latki,a za pare to 10 ;////

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Może i potrzeba 18 lat, ale dla młodzieży praktycznie nikt nie chce wynajmować, ponieważ coś rozjebią, będą hałasować itd ;)

Opublikowano

@

Lepiej romansować z ręką niż zapierdalać po lakarzach z HIV :*

PS: Jedź, jedź... może się utopisz.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

powiedział to ten który napisał "wruciłem" w statusie

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Wydaje mi sie ze tak po 700 stowek i bedzie dobrze, jak bys mial 1k to bys mial wypas :D. Bylem na 7 dni za 500 zl i dalo rade zyc :D i sie hlalo i jaralo i zarcie, tylko e my pod namiotami :D

Wydaje mi sie ze musi byc 1 osoba pelnoletnia, do domku Ci nie dadza na legitymacje :D

Z zarciem na miescie codziennie obiady i kolacje + atrakcje to tak minimum 700/800, za 1k byloby ok

cHYBA TY PEDALE JE(((( NO I CO ZE W METINIE MAM 85 LVL PEDALE CO? ZJECHAC CIE GNOJU JE**** W DUPE PRZEZ OBAME?

Zresztom co na tym swiecie ze 17 latki jezdzom sami nad morze, za pare lat to 15 latki,a za pare to 10 ;////

Ssij trolu.

Najpierw naucz sie pisac noobie :*

Opublikowano

Szczerze ? To jesteś dziwny. W wieku 17 lat codziennie 4 piwa, flaszki itd. Nie masz na co kasy wydawać ? Chcesz udawać wielce dorosłego ? Stary, ogarnij się i zacznij zdrowo myśleć. Wiadomo, piwka można łyknąć, wódki też, ale bez przesady...

Myślę, że w graniach 2 tys się zmieścisz

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Szczerze ? To jesteś dziwny. W wieku 17 lat codziennie 4 piwa, flaszki itd. Nie masz na co kasy wydawać ? Chcesz udawać wielce dorosłego ? Stary, ogarnij się i zacznij zdrowo myśleć. Wiadomo, piwka można łyknąć, wódki też, ale bez przesady...

Za 2 tys to bedzie tam zyc jak krol xD

btw Ja w jego wieku tez tak chlalem, nic w tym zlego, normalne, dobrze korzysta z mlodosci. I kazdy robi to na swoj sposob

Opublikowano

Zycze powodzenia jeżeli jesteście nieletni i was gliny złapią po 22 i nie będzie nikogo z dowodem twoi rodzice będą mieli przechlapane ze Cie puścili samego..

Opublikowano

Człowieku mam 17 lat wiecznie nie będę młody może ty wolisz siedzieć w domu i zakuwać do matury ale ja nie chcę mam zamiar się bawić póki mam czas

Po to jadę na wakacje żeby się wybawić i alkohol raczej jest niezbędny przy grillu czy na plaży od września do maja piłem/Paliłem tylko w piątki soboty ewentualnie jakaś domówka urodziny

szczerze ? to od września może 3 razy się ostro najebałem a tak to nie mam czasu lecz wakacje są by się wyszaleć i taki mam zamiar

Opublikowano

zamiast wynajmowania domków wolałbym pod namiotem spac (i zaoszczędzić na prowiant) :D

myślę tak że po 200-300zł wam wystarczy zależy jeszcze na ile dni (dziennie jak wydasz 30-40zł na jedzenie i picie to spokojnie ci starczy ) na 3-4 dni

a co do przekonania nie wiem jacy są twoi rodzice

kwestia zaufania :)

Opublikowano

Zycze powodzenia jeżeli jesteście nieletni i was gliny złapią po 22 i nie będzie nikogo z dowodem twoi rodzice będą mieli przechlapane ze Cie puścili samego..

byłem w te ferie w zakopanym na 3 dni tylko że wtedy były 2 osoby co miały 19 lat

Proszę cię ile masz lat że piszesz o policji ? żyję na tym świecie już 17 lat i jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się żeby policja się czepiała

Opublikowano

chłopie mamy 21 wiek

skąd wiesz jakie on ma podejście do życia ? może jest rozsądny

myślisz że ma 17 lat to nie może wyjechać nigdzie na wakacje bez rodziców ? 16-17 lat to wystarczający wiek aby mógł sam jechać na wakacje kwestia jeszcze tego jak ma po układane w Głowie :)

2xUP pociąg w 1 strone z dolnego śląska jedzie koło 10 godzin czyli 1 dzień jest w plecy myślę że 7 dni starczy

i tu masz racje

ale zgasiłeś go :D

Opublikowano

zamiast wynajmowania domków wolałbym pod namiotem spac (i zaoszczędzić na prowiant) :D

myślę tak że po 200-300zł wam wystarczy zależy jeszcze na ile dni (dziennie jak wydasz 30-40zł na jedzenie i picie to spokojnie ci starczy ) na 3-4 dni

a co do przekonania nie wiem jacy są twoi rodzice

kwestia zaufania :)

Nie jedziemy na chorwacje tylko polskie morze i trochę lipa będzie jak burza będzie a my pod lipnym namiotem :/

Jeszcze jak ktoś zarzyga to już przejebane a uwierz mi że kilka razy się zdarzyło

Opublikowano

Nie jedziemy na chorwacje tylko polskie morze i trochę lipa będzie jak burza będzie a my pod lipnym namiotem :/

Jeszcze jak ktoś zarzyga to już przejebane a uwierz mi że kilka razy się zdarzyło

to jest właśnie urok wakacji :P

burzy się boisz ? no co ty ile razy się spało pod namiotem w burze i deszcz i nic nam się nie stało

Opublikowano

300zł? Nocleg 30zł doba w baraku jak dobrze trafi 30x7=210 :) Licz sobie 100zł na dzień minimum. 40zł nocleg, 30zł jedzenie i to minimum bo wątpie żebys jadl zupki chinskie jak tam jest wszystko w nadmiarze, alko i coś jeszcze i masz stówke na dzień i to może Ci braknąć

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Co do domku to poszukajcie gościa przez internet, pieniądze wpłaćcie mu wcześniej przelewem a jak przyjedziecie to nikt was nie będzie sprawdzał :)

A jeśli chodzi o hajs to 750zł. Zaufaj mi, rok temu byłem na mazurach ze znajomymi na tydzień i wiem ile to wychodzi :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

to jest właśnie urok wakacji :P

burzy się boisz ? no co ty ile razy się spało pod namiotem w burze i deszcz i nic nam się nie stało

No wiesz to jest plan B jeśli z domkiem by nie wyszło, ale trochę lipa z gotowaniem i myciem się ;d jakoś obleci ale jednak to nie taki sam komfort jak domek.

Opublikowano

Co do domku to poszukajcie gościa przez internet, pieniądze wpłaćcie mu wcześniej przelewem a jak przyjedziecie to nikt was nie będzie sprawdzał :)

A jeśli chodzi o hajs to 750zł. Zaufaj mi, rok temu byłem na mazurach ze znajomymi na tydzień i wiem ile to wychodzi :)

Mazury są tańsze i nikt Cię tam do niczego nie namawia, nikt Ci nie wciska waty cukrowej ani kukurydzy na plaży za 10zł czyli zimnej coli za 15zł, bo Ci się nie chce do sklepu lecieć. Taka prawda. Byłem i nad morzem i na mazurach sam i wiem jak to wygląda. Zawsze biorę 150zł na jeden dzień i zawsze wszystko rozpierdalam w drobny mak nie wydając na nic. Nie wiem jak to się dzieje.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

No wiesz to jest plan B jeśli z domkiem by nie wyszło, ale trochę lipa z gotowaniem i myciem się ;d jakoś obleci ale jednak to nie taki sam komfort jak domek.

to w takim razie musisz więcej PLN wydać :P chce się luksusy trzeba bulic :D

popatrz na necie po ile doba wynajęcia przelicz wszystko i będziesz wiedział

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...