Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rosja

Lustero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z każdym nowym serwerem. Chcą trochę graczy tam podłapać. Im więcej serwerów tym lepiej, ale moim zdaniem nie powinny mieć oddzielnych kont.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

przeniosłem się tam starym acc 15 lvl i powiem ze nawet nawet . Jak miałem staty 3/7 adc nie było flame tak jak na Eu Ne np tylko team sam mi kile oddawał. Cos tam po angielsku mówią chyba tu nawet zostanę obecnie sa all chempiony dostępne jak na PBE bo sa beta testy do 19 a potem kazdy kto teraz gra dostanie 2 ikony przywoływacza i 2 darmowe skiny +bohatera Volibear i Ceitlyn te lodowe skiny

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Rosjanie wyemigrowali z eune na rus i teraz to Polaków mi losuje do rankedów :( Z tego co pamiętam to grając z Ruskimi najgorsza jest komunikacja, piszą bardzo często cyrylicą (nawet SS czasami piszą po rusku...). Poziom ich gry ciężko ocenić, bo jak w każdym narodzie są proEloElo i ci słabsi. Opinia o opłacalności transferu zależy od osoby, jak się umie rosyjski to czemu nie :)

Opublikowano

Lola idzie miec po Angielksu tak samo Rp sa o 2 zł taniej bo 1 Rubel to 0.90 gr około a 250rubli 825Rp

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Aww... przeszedłbym, ale problem będzie że nie ma z kim grać :\ No i po pewnym czasie ludziom się znudzi na rosji i ciężko może być się dogadać :\

Opublikowano

ja tam gram nick Bucz0 15 lvl mam bo stare acc przeniosłem

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Przeniosłem się, jedna wygrana. Teraz gram z bandą kretynów z Rosji, co chwile któryś dc. Jarvan jungluje całą grę bez 1 ganka. Lulu nie stawia wardów. Porażka.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

ja grałem tam 3x i 3x wygrana u mnie ludzi ogar

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Bucz0 ma Nick kto ma ochote Dodać mozna pograć

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nie ma flejmu bo nowy serwer pogadamy za pół roku.

Ja przeniosłem stare konto i zrozumiałe że nie fajnie tam jest.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Rosjanie scierwa pewnie połowa z nich rozwaliła by cie 1vs1 w 5 minut

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Przeniosłem się głównym kontem. Polecam ,zero flame.

ale najgorsza komunikacja

Czyli z twojego postu wynika że nie ma flame bo nie ma komunikacji, FCK LOGIC.

Nigdy nie przeniosę się na ten serwer... flame teraz nie ma, pogadamy za pół roku jak będą powstawać tematy "Czy da się zrobić darmowy transfer na EUNE/EUW"

Opublikowano

Czekajcie czekajcie. Jeżeli tam są dostępne wszystkie postacie i dostanie się skiny to czy nie dobrze by było przenieść się tam dostać to wszystko i znowu wrócić? Zwłaszcza że rp są tam tańsze?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Battlelet -> Podałeś definicję polaczka, który kieruje się stereotypami a przykładem jesteś ty. Nie ma flame bo nie ma komunikacji? To polecam wziąć książeczkę zwaną Bukwą. :)

Jest Rosja, nie ma polaczków. Jest dobrze.

@down: l2p

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...