Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rosja

Lustero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim trzeba być loserem, by dobrowolnie przenieśc sie na server stworzony dla nawiększego ścierwa LoL'a czyli Rosjan

największym scierwem lola są gracze tacy jak ty czyli( report feeder noob gay etc.) Polacy maja podobna reputacje w lolu do Rosjanow wiec nie ma co sie wywyższać.

Opublikowano

Teraz będą spory czy Rosjanie to zjeby etc.

Ludzie nie każdy jest taki sam,że płacze co grę... rozkminiam nad przeniesieniem się bo mam dość tej nędzy na Nordic.

Do którego dostaje się rewardy?

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Nie przenoście się na Rosyjski serwer, nie słuchajcie dzieciaków, które zagrały jedną walkę, wygrały i teraz cieszą się jacy tam skillowi gracze grają. Rosja od zawsze jest najgorszym krajem jeżeli chodzi o ludzi. W grze oczywiście jest to samo. Flamują co chwilę bez powodu. Nie da się dogadać z nimi. Ten kraj to jeden wielki żart i żartem jest, że zrobili dla nich serwer. W grze jeżeli tylko napiszesz coś po angielsku, to od razu leci hejt żeby "spierdalał" z ich serwera, jak jeszcze dowiedzą się, że jestem z Polski, to już zupełny pojazd, najczęściej o II Wojnie Światowej.

Gracze mają zero doświadczenia, nawet częściej są gorsi od botów z gry. Zagrałem około 20 gier już, wygrane może ze 2, z tego staty miałem najgorsze 7-4, zwykle 12-2 i wyżej. Niestety nie da rady się wycarować gry samemu, jeżeli u nich każdy jest nafeedowany. Dzisiaj grałem z Ashe, która w jakiejś 20 minucie miała 1-7, dodatkowo nie wiedział koleś i nie używał skilla slowującego. A wiecie co najśmieszniejsze? Miał złoto.

To jedna wielka kupa, nie wiem czy arabowie czasem nie są już lepsi. Nawet by było śmiesznie, graliby Kog'Mawem i przy wybuchu krzyczeli "Alah Akbar".

Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę!

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Może jeszcze raz ktoś napisać, gdzie trzeba stuff zmienić, żeby było po angielsku na Rosji ?

Przeniosłem się, może być śmiesznie. Niestety tylko 20lv :(

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Przeniosłem sobie główne konto :P

Nick: xAnonymous

Jak mieć zmiane nicku?

Zróbcie na EUW/EUNE gdziekolwiek konto o nicku np. xAnonymous, MaciekWymiatacz lub inne zajęte na rosji. Przenieście konto, zmieńcie na nazwe z głównego, po czym przy przeniesieniu będziecie mogli zmienić nick na głównym.

UWAGA: Login to nie nick, jeśli zrobicie tam konto o identycznym loginie, będziecie musieli prosić support o przeniesienie.

Opublikowano

Może jeszcze raz ktoś napisać, gdzie trzeba stuff zmienić, żeby było po angielsku na Rosji ?

Przeniosłem się, może być śmiesznie. Niestety tylko 20lv :(

Ponawiam pytanie

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Champy są tylko do 19 kwietnia dla testów, potem otrzymujesz 2 ikony przywoływacza skina do Voliego i Cait (te zimowe)

i ci co nie maja champow skorki chyba tez :P

chyba przeniose jakies acc

­

Opublikowano

Teraz zostają mi jakieś Polaczki na EUNE

niedługo dla nas bedzie osobny server

Rosjanie mają wyższy poziom od nas o kilkakrotnie większe.

Zostają jakieś

teraz Prosy z nickami PL na koncu -.-

Na Wescie jest poziom i na Ruskim bedzie

Opublikowano

Szkoda że nie zrobią osobnego serwera dla polski moim zadaniem było by miej angielskich błędów ortograficznych :) mniej rasizmu oraz gra skupiała by się na grze a nie na polegającej kutni bo ktoś jest z rosi czy z czech i trzeba go pocisnoć

Screensho_nhqwhqh.jpg

Opublikowano

Eh. Lepiej się na NA przenieść niż na Rosję. Niech teraz zrobią serwer "Polska". xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie narzekajcie aż tak na tych rusków, nie każdy z nich to flamer, czy rage-kid. Już kilka razy spotkałem rusków, którzy współpracowali i dało się z nimi dogadać. (język angielski, oczywiście - ruskiego nie kminie ;d)

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze w byciu na takim serwerze?

Nie rozumiecie co do Was piszą, przez co nie ma powodu dla flejmowania (no dobra, ja tylko znam cyrylice).

Fajnie się z nimi gra.

Opublikowano

Hmm, chwilę tam pograłem (4-5 meczy) na smurf koncie, no i powiem, że poziom jest spoko.

Ale jak np. miałem przewagę 10-1, to gracze z mojego teamu zaczynali troszkę trollować, a to dejvowali wieże, albo chcieli robić barona w 3 ( w 18 minucie). Ale jak gra jest taka wyrównana, to normalnie grają. =) Kolejny przykład: Jak grałem wczoraj Zac'iem, no i przegrywaliśmy grę 5-11 bodajże było w 15 minucie, napisałem im, żebyśmy się razem trzymali to możemy to wygrać, zrobiliśmy trapa pod dragonem i ACE, przy czym od nas nikt nie padł.

Naprawdę nie wiem dlaczego niektórzy obrażają naszych wschodnich sąsiadów. =)

Ciekawe co oni będą pisać o Nas, jeżeli czytają takie komentarze. Dajcie spokój, bo nie wypada.

@Jakby ktoś chciał pograć jakieś premade, to piszcie na PW to podam nick.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Znawca
Opublikowano

Dla mnie całkiem spoko. Przeniosłem się ta głownym acc bo skusił mnie voli i caitlyn ;d

Myślałem, że będzie tam jakaś porażka z tymi ruskami ale wcale tak nie jest.

Zagrałem co prawda tylko 4 gry jak narazie ale zadnego flamu. Jedyne co to raz gościu mi napisał, że po gówno się tu przeniosłem jak to dla rosjan ale potem już wyluzował się i całkiem spoko się z nim gadało.

Problemów z komunikacja też wielkich nie ma, dużo osob tam zna angielski.. może i pisza tymi hieroglifami do siebie nawzajem ale jak im napisałem, ze ja nic z tego nie rozumiem to zaczeli nawijać po ang.

Tak więc nie jest tak źle, dzisiaj maja rankedy wejsc więc jedziemy do diamentu !

PS. Jest ktoś chętny grać duo? Mój nick Mar123cel

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...