Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Minecraft STAR WARS

MC-TOR_Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A i takie pytanie mówiłeś że ci co nie wierzyli że serw powstanie dostaną bana na miejscu hmm to co Kajsks odpada ? Najwięcej hejtował :D

Kajskus powinien dostać bana , za to że zgłosił moderatorom poprzedni temat i nagadał jakichś kłamstw... Prawdopodobnie dzięki temu będzie mniej graczy na serwerze, bo niektórzy zgubili temat, więc przydałoby się ukaranie tamtego neo.

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CZemu od razu Neo ? Co wy do niego macie ? Hejtował ? To niech se hejtuje. Ludzie ogarnięci i tak zagrają a przynajmniej mniej dzieci będzie...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Haha. Widzę nadal z gimbazy nie wyszliście. A ty co Kalidor? Płaczesz teraz, że wyrzuciłem Cię z gildii, a potem błagałeś na kolanach? Złodzieju? Tak złodzieju, oje*ałeś nam całą gildię -,-. Tak poza tym, dlaczego w ogóle jeszcze ten serwer żyje i ten temat? Kolesiu o nicku TOR co ty testujesz? Czego ty próbujesz? Dlaczego ignorujesz moje prośby i chociażby rybeusza o podanie jednego SS'a weryfikacyjnego...

Wujku, dlaczego tu jeszcze siedzisz i tracisz czas?

:O nagle beta odwołana?! kto by się spodziewał. Wiecie czemu? bo ten serwer nie istnieje debile... oj tak tak 20 osób nie da rady. Gówno prawda, cała ta wasza ekipa dałaby chociaż dostęp do serwera, aby ludzie zweryfikowali to czy ten serwer na prawdę istnieje.

Boli Was to, że używam takiego bogatego słownictwa, a wy we mnie mięsem rzucacie? "o kur*a jestes gupi jak bót, bo se tak wymyśliłem, a tak na prawdę nie wiem co ci odpowiedzieć, hehe, ale ze mnie śmieszny gimbus hehe".

Modów stale proszę o zamknięcie tego tematu

Buziaczki :3 kajsks.

Hejt - Nieuzasadnione wyzywki w stronę gracza /serwera

Własna opinia - uzasadnione, poprzedzone argumentami słowa

Opublikowano

@up człowieku ja chodziłem na kolanach ja specjalnie zmusiłem RK do końca sojuszu :P, a tak przy okazji co się stało panie kajsksie admini ci bana dali na konto że nowe ?

Opublikowano

@2-1up Nie wiem o co wam chadza z jakąs gildią i mnie to nie obchodzi, ale zachowujcie się jak ludzie.(Ciebie to też dotyczy Kalidor). Macie jakieś stare porachunki to na pw pozałatwiać. A serwer może powstanie(a może nie ? ) ale mimo to lubie se na forum popisać.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

TO widzisz, nie jesteś zaufaną osobą ;).

Wujek tylko jedna część mojej wypowiedzi dotyczy kalidora który ciągle na mnie wjeżdża, to miała być tylko kontra.

Opublikowano

@up to ty na nas zacząłeś wjeżdżać pierwszy

dobra ja się już zamykam ... , a kajsks i przestań non stop zgłaszać wszystkich ...

Opublikowano

Mnie to osobiście wisi czy ty hejtujesz czy nie . Ja mogę wierzyć w ten serwer i mogę w niego nie wieżyc ale moja opinia jest taka że będę w niego wierzył.

Opublikowano

Mnie tu dawno nie było, a ty dalej mnie hejtowałeś. Pozdrawiam, zapraszam na pW ;)

Menel nie wisi Ci, bo widać, że nie możesz tego przeżyć.

Chociażby post nieogara, a pod nim twój "dobrze gada polać mu"

Opublikowano

Mnie tu dawno nie było, a ty dalej mnie hejtowałeś. Pozdrawiam, zapraszam na pW ;)

Menel nie wisi Ci, bo widać, że nie możesz tego przeżyć.

Chociażby post nieogara, a pod nim twój "dobrze gada polać mu"

pfff ja chociaż nie zgłaszam nikogo za byle co :) i jeżeli tobie nie zależy na tym serwerze to po co tu wchodzisz i piszesz posty ?? nie pojmuje tego

Opublikowano

Haha. Widzę nadal z gimbazy nie wyszliście. A ty co Kalidor? Płaczesz teraz, że wyrzuciłem Cię z gildii, a potem błagałeś na kolanach? Złodzieju? Tak złodzieju, oje*ałeś nam całą gildię -,-. Tak poza tym, dlaczego w ogóle jeszcze ten serwer żyje i ten temat? Kolesiu o nicku TOR co ty testujesz? Czego ty próbujesz? Dlaczego ignorujesz moje prośby i chociażby rybeusza o podanie jednego SS'a weryfikacyjnego...

Wujku, dlaczego tu jeszcze siedzisz i tracisz czas?

:O nagle beta odwołana?! kto by się spodziewał. Wiecie czemu? bo ten serwer nie istnieje debile... oj tak tak 20 osób nie da rady. Gówno prawda, cała ta wasza ekipa dałaby chociaż dostęp do serwera, aby ludzie zweryfikowali to czy ten serwer na prawdę istnieje.

Boli Was to, że używam takiego bogatego słownictwa, a wy we mnie mięsem rzucacie? "o kur*a jestes gupi jak bót, bo se tak wymyśliłem, a tak na prawdę nie wiem co ci odpowiedzieć, hehe, ale ze mnie śmieszny gimbus hehe".

Modów stale proszę o zamknięcie tego tematu

Buziaczki :3 kajsks.

Hejt - Nieuzasadnione wyzywki w stronę gracza /serwera

Własna opinia - uzasadnione, poprzedzone argumentami słowa

Ty kretynie, beta jest odwołana bo za dużo czasu by zajęła, serwer zostanie udostępniony, podczas gdy powinny powstać beta testy. Jak tylko dowiem się jakie masz ip, to przyjadę do ciebie i pogadam z tobą bezpośrednio na ten temat.

Ten tekst mnie rozwala "Haha. Widzę nadal z gimbazy nie wyszliście" Ciebie nawet tam nie ma :)

Opublikowano

Żeby sprawdzić stan jego inteligencji. Kogo niby nie wkurza to, że on co chwila czepia się tematu

Opublikowano

@up nie wiem czy on jest czy raczej ty.... Koleś wyraża swoją opinię. A to że ty myślisz inaczej, to nie oznacza że można i trza bo hejtować....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Zwróć uwagę może na to jak on pisze... To nie jest kulturalne wyrażanie opinii.

Opublikowano

A wyjaśnisz może co zaktualizowaliście ? :D Bo nie chce mi się posta słowo po słowie badać, a jakichś wielkich zmian nie zauważyłem..

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Dziękuje.

1378394466-U624308.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

już tylko 15 dni :) Czekamy panowie...

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...