Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Minecraft STAR WARS

MC-TOR_Team

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up2

Rybeusz bez obrazy ty dałeś screeny , ale oni nie a my im wierzymy na słowo :) Nie to ze twój serwer mi sie nie podobał ale to nie był serwer na dłuższą grę :)

Głównym problemem serwa rybeusza był fakt, że klasy nie były zbalansowane... Ktoś kilka dni expi cały czas żeby mieć max lvl, wbija ten max lvl a potem jakiś iron set klasa Premum low lvl może spokojnie pokonać mnie z diax setem... Starczy tylko spamować tymi śnieżkami ze slowem i trutką i uciekać a potem dobić z miecza ;p

Ale my ufamy administracji SunwellCraft i wierzymy, że skoro sami pisali mody i pluginy to klasy będą zbalansowane.

Opublikowano

Screeny spawnu powiadasz? Chetnie wrzuce gdy tylkio takowy wybudujemy.

Beta Testy nie mają sensu być na budowanej mapie gdyż budujemy ją bez modów.

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Głównym problemem serwa rybeusza był fakt, że klasy nie były zbalansowane... Ktoś kilka dni expi cały czas żeby mieć max lvl, wbija ten max lvl a potem jakiś iron set klasa Premum low lvl może spokojnie pokonać mnie z diax setem... Starczy tylko spamować tymi śnieżkami ze slowem i trutką i uciekać a potem dobić z miecza ;p

Ale my ufamy administracji SunwellCraft i wierzymy, że skoro sami pisali mody i pluginy to klasy będą zbalansowane.

Fajnie że dowiaduje się o tym teraz, zaznaczałem przed startem jak i po że mogą być niezbalansowane klasy ale nikt mnie nie raczył o takich zajściach powiadomić...

Screeny spawnu powiadasz? Chetnie wrzuce gdy tylkio takowy wybudujemy.

Beta Testy nie mają sensu być na budowanej mapie gdyż budujemy ją bez modów.

Heh mówicie o tak dużej mapce a spawna jeszcze nie ma? To czegoś innego chociaż wrzuć ;)

Opublikowano

no w sumie to ty mozesz nie wierzyć na słowo , ale ja wierze i dla mnie lepiej by było gdybym zobaczył cała mapę na starcie jako niespodziankę :)

Opublikowano

Powie mi ktoś jak wgrać javę 64 bit? Bo chcę pograć na serwerze jak powstanie a nie mieć 5-10 fpsów jak na serwerze rybeusza ;p

Opublikowano

Do klienta jest wgrany program który sprawi ,że nawet na słabych pecetach fpsy nie spadną poniżej 20-30.

Wymagania sprzętowe na dzień dzisiejszy (żeby cieszyć się optymalnymi ustawieniami)

Internet minimum 4Mb/s

RAM minimum 6 GB

Procesor ~6Ghz

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Do klienta jest wgrany program który sprawi ,że nawet na słabych pecetach fpsy nie spadną poniżej 20-30.

Wymagania sprzętowe na dzień dzisiejszy (żeby cieszyć się optymalnymi ustawieniami)

Internet minimum 4Mb/s

RAM minimum 6 GB

Procesor ~6Ghz

No spoko. Na pewno wszyscy zaraz kupią nowe PC żeby móc grać na full detalach :)

Ale ja dokupię sobie tylko trochę RAM'u ;p

Opublikowano

Są to wymagania optymalne!

Żeby można było zagrać totalne minimum to 2 giga ramu. Internet 1 Mb/s i procek 3Ghz - chyba każdy tyle ma.

bez reklam serwerów.

Opublikowano

No bo mieli 60% mapy, ale wzieli wybudowali spawn i już mieli 85 :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Pracujemy cały czas. Praktycznie 24/7

Dzisiaj o 3 w nocy na serverze pracowało 10 osób.

Nie dziw się wiec z postępów.

bez reklam serwerów.

Opublikowano

Pracujemy cały czas. Praktycznie 24/7

Dzisiaj o 3 w nocy na serverze pracowało 10 osób.

Nie dziw się wiec z postępów.

Czyli start wcześniej? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...