Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Minecraft STAR WARS

MC-TOR_Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na prawdę mnie nie zaciekawił i że w piątek o 18 nie będzie postu "Przepraszamy ale serwer nie wystartuje ponieważ padła nam baza danych(czy cuś) i jest nie do odzyskania" Bo jeśli z takim czymś wyskoczycie to się wkurzę pewnie nie tylko ja.

Życzę powodzenia nad dalszymi pracami przy serwerze :)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kajsks albo cię coś znowu zaciekawiło to 1 opcja. Albo 2 opcja to że napisałeś to z nostalgią . :)

@WujekStaszek no nie ma już prawie nikt chyba ze Jay bedzię miał to poda

Aha Tor i czy będzie takie coś jak lornetka czy będzie jakaś możliwość wgrania optifine.

Opublikowano

Wagę plików zmniejsza się pakując minecrafta do archiwizera WinRar, a także zabierając część plików i dodanie ich do wkurzającego patcha.

Opublikowano

Staszek i Jay załozę się że troche ekipa nam sie ukruszyła , a więc ja moge zebrać 2 ogarniających +16 i Staszek cos pisałeś że masz znajomego :)

Uwaga Uwaga w związku z tym że przez tak długi okres bez niczego flota JFG ruszy na starcie a w tym czasie nowe osoby które chciały by dołaczyc do nas proszone sa o napisanie uzytkownikowi JFG na pw podanie. Szukamy nowych osób gdyż przez ten czas pare osób napewno nam sie ukruszyło :0

Przypominam cały czas możecie pisać mi na Pw lub do JFG zbieramy dalej ekipe :)

Opublikowano

To jest owsom, wielki, gigantyczny projekt!!!! Nie reklamujcie się na jakimś Mpcforum, tylko na Youtube!!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To jest owsom, wielki, gigantyczny projekt!!!! Nie reklamujcie się na jakimś Mpcforum, tylko na Youtube!!!

ja juz im próbowałem pomóc z yt no ale sory pytałem się yt-uberów i nei interesuja sie za bardzo ;3

Opublikowano

@UP

Jest program zwiący się Share Youtube Videos, poco prosić skoro mozesz zebrac w dzien 140 wyswietlen, a potem je dodc do filmu? ^^

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Dajcie już tego launchera, bo potem nie będę mieć jak pobrać...

Opublikowano

Właśnie przyłączę się do prośby kolegi , czasu jak dacie godzine przed startem lunchera

Opublikowano

Mam wrażenie że to wszystko taka gadanina, a serwer nie istnieje i nigdy nie zostanie odpalony

>Zmniejszają launcher (WYTYFY)

>Zero screenów

>Projekt podejrzanie wielki

>Chaos

:P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mam wrażenie że to wszystko taka gadanina, a serwer nie istnieje i nigdy nie zostanie odpalony

>Zmniejszają launcher (WYTYFY)

>Zero screenów

>Projekt podejrzanie wielki

>Chaos

:P

odpowiem ci na wszystkie pytania

zmniejszają luncher > usuwaja całkowicie nie potrzebne pliki zmieniają configi itd

zero ss > to nie problem w sumie miedzy usserami ustawilismy sobie no mozna tak powiedziec że to bedzie taka niespodzianka

projekt podejrzanie wielki> hmm a co chciał bys dalej grac na takich lipnych survivalach ??

chaos> a ty byś ogarnoł taki serwer który ma duże po parcie

Opublikowano

Nosz menel co czytam twój post to mi się chcę płakać.

Lancher zmniejszają najprawdopodobnie poprzez kompersje a nie jakieś usuwanie configów(??)

SS nie ma bo jest ustalone, że gracze wrzucą jak już startnie serwer.

Projekt jest i był wielki :D Nie wierzysz ? Poczytaj pierwszy temat, tam wszystko jest pięknie wytłumaczone.

Choas - Yyy Was ? Ja tu żadnego chaosu nie znalazłem :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

ciii nikt tego nie widział. A po za tym ja zajmuje sie reklamą serwera gdzie indziej a nie tutaj :)

Opublikowano

Proponuję zareklamować na youtube jak już serwer się rozrośnie.

Opublikowano

@up to może być jakiś powód :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...