Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] "Siema"

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz słowo Kur** chu* są bardzo znane pzez anglików itd wiec nawet nie trzeba rozumieć zdania . Wystarczy znać jedynie znaczenia tych słów np i O drazu wiadomo o co chodzi

Olek podaj mi nick z wota na pw albo jak wolisz . Pogramy razem i obadamy co i jak z Siemkowiczami .

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wiesz słowo Kur** chu* są bardzo znane pzez anglików itd wiec nawet nie trzeba rozumieć zdania . Wystarczy znać jedynie znaczenia tych słów np i O drazu wiadomo o co chodzi

Olek podaj mi nick z wota na pw albo jak wolisz . Pogramy razem i obadamy co i jak z Siemkowiczami .

przypomne ci tylko ze gralismy razem turniej, masz mnie w kontaktach i masz moje gg... my little potato

Ta gra zamienia sie w metina

Gra wspaniala, ale gracze dzieci

shoob.png

Opublikowano

Nie na weekend albo na jakieś wolne. W piątek ok.16 jak się wszyscy z przedszkola zlecą to gwiazdki nie moge zbić, a nie powiem nic i tym jak były ferie zimowie... Ja pier**le ^^ Przepraszam, ale jak się gra 20 razy na jednym tanku i za każdym razem ma się 2<15 ( w tym te dwa fragi zdobywasz ty....) to się łza w (kr)oku kręci. Dlatego wot prawie jak metin, jeżeli chodzi o poziom noobienia czasami. Was to nie denerwuje ? Czy tylko ja tak mam ?

Opublikowano

na wyzszych tierach jest juz w miare dobrze

na nizszych sami cie od tylu zabijaja twoi lub topia sie itp itd

shoob.png

Opublikowano

na wyzszych tierach jest juz w miare dobrze

na nizszych sami cie od tylu zabijaja twoi lub topia sie itp itd

Z tym się zgodzę.. Często tak mam np mamy 3 działa samobieżne a po paru sekundach rozpoczęcia bitwy jeden taki typek niszczy 2 działa albo wszystkie, a inny gościu zabije tego co zniszczył działa i mamy staty -1 do -4..

Opublikowano

Dlatego Lubię grę na 8-9-10t Gdyż Tam nie ma tyle Dziecinady . Iw miarę jest Ogarnieta gra

Ja to nawet nie schodzę poniżej 7 tieru. Wszystkie linie mam przynajmniej na 6 tierze i się już nie muszę męczyć z pomidorami na V tierach.

76561198001815076.png
Opublikowano

Na wyzszych dalej daje sie znalezc debili np. w czolgach premium VIII nie rozumiejacych gry.

Lub po prostu noob plutony xD

Aaaalbo nie raz widzialem gosci ze stockowymi IX majac na nich z 200 bitew :U

shoob.png

Opublikowano

No tak.

A

Ty pewnie nowy czołg jak kupujesz to nie jest stockowy i pewnie od razu masz na nim z 1k bitew?

Pozdrówki

Seba

PS:

Ale żeby było na temat to trochę rozumiem to pozdrawianie się. Gra ta jakby nie było jest substytutem prawdziwej bitwy w wielonarodowościowym towarzystwie. I w przypadku rzeczywistego wydarzenie o podobnym pokroju raczej Polacy też by się nawoływali bo to dodaje otuchy, że się samemu nie jest. A wsparcie w takiej chwili, choćby duchowe, jest potrzebne :) Fakt pozdrawiania sie we własnym języku daje nam więc tylko informację, jak bardzo WG udało się odwzorować pole bitwy i dać poczuć emocje jakie rządzą wojownikami :)

Opublikowano

olek222, dnia 18 Kwie 2013 - 07:50, napisał:

snapback.png

Ty pewnie nowy czołg jak kupujesz to nie jest stockowy i pewnie od razu masz na nim z 1k bitew?

Seba czy ty wo gule rozumiesz co kolega olek napisał ? Rozumiesz te zdanie ? Bo wydaje mi się że nie .

Opublikowano

No tak.

A

Pozdrówki

Seba

PS:

Ale żeby było na temat to trochę rozumiem to pozdrawianie się. Gra ta jakby nie było jest substytutem prawdziwej bitwy w wielonarodowościowym towarzystwie. I w przypadku rzeczywistego wydarzenie o podobnym pokroju raczej Polacy też by się nawoływali bo to dodaje otuchy, że się samemu nie jest. A wsparcie w takiej chwili, choćby duchowe, jest potrzebne :) Fakt pozdrawiania sie we własnym języku daje nam więc tylko informację, jak bardzo WG udało się odwzorować pole bitwy i dać poczuć emocje jakie rządzą wojownikami :)

Jemu chodziło o to że ludzie nie odblokowują lepszych modułów (działo,wieża) tylko od razu lecą na następny czołg.

76561198001815076.png
Opublikowano

olek222, dnia 18 Kwie 2013 - 07:50, napisał:

snapback.png

Seba czy ty wo gule rozumiesz co kolega olek napisał ? Rozumiesz te zdanie ? Bo wydaje mi się że nie .

Tak. Wo gule ;) rozumiem co napisał. Ale nie rozumiem o co ma pretensje. Weź takiego Tigerka II Jedni jeżdżą ze 105-ką inni z 88.... Bo każdy jeździ z czym woli i tyle.

Jemu chodziło o to że ludzie nie odblokowują lepszych modułów (działo,wieża) tylko od razu lecą na następny czołg.

Przez niektóre czolgi też tak przechodzę niestety, bo niektórymi się grać nie da albo nie pasują do Twojego stylu gry. Ale w sumie to odbiegliśmy poważnie od tematu :)

Opublikowano

Nie wymaksuj czolgu, dziw sie, ze zle ci sie nim grac...

A lepsza wieza, silnik , to nie to samo co rozne dziala...

Nie sadze zebys zrozumial co mam na mysli

shoob.png

Opublikowano

Zauważcie, że tylko Polacy piszą: ''elo''; ''siema'' itp. A inne narodowości nie.

A zdravim, salut, hi ? guten tag?

Opublikowano

Tak ale rzadziej. Prawie na kazdej bitwie jest: ''siema'' itp.

A potem siema ginie pierwszy

i wyzywa team od noobow

shoob.png

Opublikowano

Ani razu nie spotkalem sie z czyms takim

Jeżeli tak jest, to musisz mieć mniej więcej 3 bitwy

._.

Albo zajebistego farta

PATRZCIE NA MOJĄ SYGNATURĘ, JAKŻE TRAFNA, PRAWDA? <3

Skopiujcie sobie do sygnatury

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...