Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] "Siema"

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, że odbiegam od tematu ale za używania słowa "polaczek" powinniście dostać ostry w******l. Jak masz coś do Polaków to może pora zmienić kraj hm? Osobiście czuje się urażony czytając tego typu posty od debili

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam, że odbiegam od tematu ale za używania słowa "polaczek" powinniście dostać ostry w******l. Jak masz coś do Polaków to może pora zmienić kraj hm? Osobiście czuje się urażony czytając tego typu posty od debili

Polaczek to nie to samo co Polak

Katol to nie to samo co Katolik

A kraj? Mam zamiar wyjechać z tego jebanego kraju pełnego debili

Dziwisz mi się?

shoob.png

Opublikowano

Polaczek to nie to samo co Polak

Katol to nie to samo co Katolik

A kraj? Mam zamiar wyjechać z tego jebanego kraju pełnego debili

Dziwisz mi się?

To wypierdalaj do Afryki tam na 100% się z nimi zbratasz i o 1 debila mniej w wocie jak i polsce. Ja tam wyjebane co piszą gra jest po to żeby grać a nie flamować się nawzajem i potem padac jako 1. Ja się cieszę, że jestem Polakiem i mi nie jest żle i nawet gdyby nie polska to wielu rzeczy cały świat by nie wiedział.

Opublikowano

To wypierdalaj do Afryki tam na 100% się z nimi zbratasz i o 1 debila mniej w wocie jak i polsce. Ja tam wyjebane co piszą gra jest po to żeby grać a nie flamować się nawzajem i potem padac jako 1. Ja się cieszę, że jestem Polakiem i mi nie jest żle i nawet gdyby nie polska to wielu rzeczy cały świat by nie wiedział.

Butthurt?

Mam zdanie o tym chujowym kraju jakie mam, i mam prawo takie zdanie mieć

Nie zabronisz mi

Wolność poglądów

Jaka afryka?

Debila? HAH

Pozdro

W WOT'ie debil?

Spoooko... cieszę się...

To nie jest mój problem, że flamują na nas

Wyrobiliście sobie, polaczki, takie zdanie u obcokrajowców, to macie

Pozdro

shoob.png

Opublikowano

Polaczek to raczej okreslenie ktore odnosi sie do osoby ktora wyzywa innych itp.

Opublikowano

To nie jest mój problem, że flamują na nas

Wyrobiliście sobie, polaczki, takie zdanie u obcokrajowców, to macie

Pozdro

Przepraszam ale "sobie polaczki" ? To znaczy, że nie przyznajesz się do swojej narodowości ? Ja nie wnikam, ale piszesz tak jakbyś się izolował od tego kraju. Może i ma pełno bezsensownych praw, ustaw, może i rząd jest popie***lony ale to ludzie i historia tworzy ten kraj. To, że na przełomie czasu, poprzez wiele czynników sporo osób zmieniło swoje nastawienie z "weź" na "daj" to nie wina kraju ! Byliśmy potęgą europy, mieliśmy najlepiej wszykolone armie ale wszystko to zawdzięczaliśmy ludziom ! Chcieli tworzyć ten kraj, walczyli za niego. Teraz każdy to olewa. Jest źle, od urodzenia jest tak wpajany ! To wina Tuska... Ja jestem patriotą. Dla siebie i dla kraju.

Opublikowano

czyli my mamy sie wstydzic własnego języka skoro inni moga pisac po własnemu czesc to dlaczego my nie ?? polacy sa lepsi od wiekszej połowy grającej z innego kraju ...

sygnatura_player1.png

Opublikowano

Przestancie w ogóle pisać cokolwiek na czacie i każdy będzie usatysfakcjonowany ... . Zresztą, co ja mówie, napiszmy do WG żeby wyłączyło czat, bo po co nam to - żebyśmy się wzajemnie obrażali?

Opublikowano

Przestancie w ogóle pisać cokolwiek na czacie i każdy będzie usatysfakcjonowany ... . Zresztą, co ja mówie, napiszmy do WG żeby wyłączyło czat, bo po co nam to - żebyśmy się wzajemnie obrażali?

Chat jest ważną częścią każdej gry

Nie mogą tego zrobić

Nic nie poradzimy na debili na chacie, niestety

shoob.png

Opublikowano

Przywitanie się na początku gry jest miłym gestem, a w jaki sposób robi to każdy to już inna bajka. Zwykłe "cześć" czy "siema" nikogo nie obraża a , że obcokrajowcy spinają dupe to już ich sprawa, no nie?

Opublikowano

Dokładnie. Każdy ma inny charakter i różny nastrój. Jeden zareaguje pozytywnie, drugi się zasapie i będzie wielce zniesmaczony... Czasami mnie to denerwuje, czasami lubie sobie na to popatrzeć :)

Opublikowano

Przywitanie się na początku gry jest miłym gestem, a w jaki sposób robi to każdy to już inna bajka. Zwykłe "cześć" czy "siema" nikogo nie obraża a , że obcokrajowcy spinają dupe to już ich sprawa, no nie?

Jak już się witasz to wypada się przywitać z każdym a nie tylko z polakami w języku którego większość graczy nie zna.

76561198001815076.png
Opublikowano

Do tematu przytoczę pewien "cytat" z forum WOT'a
Event - zombie (prima aprillis) :U

The game is full of zombies anyways. They are called "players" Smile_teethhappy.gif

Not players, "siemas" Smile_trollface-3.gif

Coś takiego, chodzi mi bardziej o drugi.
Niestety, administracja usunęła post, przykro mi :<
A był taki prawdziwy :<
Musiałem go napisać "z pamięci", i czegoś zapomniałem, ale to co miało być, to jest

shoob.png

Opublikowano

Boże co za spinka wynikła w tym temacie .

Ja mam osobiście wbite czy brudasy czy inne nacje myślą o nas . jeżeli komuś przeszkadza "siema" itp to niech przestanie grać w tą gre .Przynajmniej mniej bedzie bezsensownych tematów na tym forum .

inne nacje też witają sie po swojemu(żabojady czy czesi) i co ktoś sie spina?? nie bo każdemu normalnemu człowiekowi bez zaburzeń emocjonalnych to nie przeszkadza.

Do tych którzy lubią sie przywitać na starcie to po prostu można napisać "hello all" czy "siema/hi! "

tyle.

olek222

nie mam w zwyczaju pisania "siema" ale jak spotkam Cb w grze to nie omieszkam tego napisać ;d

Peace

Opublikowano

Inne nacje nie maja tak negatywnych opinii jak Polska

Polacy sa uwazani za noobow faggotow itp. itd.

beka xD

Inne nacje nie maja takiej nieslawy jak polska i hi/salut itp. itd. sa olewane

shoob.png

Opublikowano

siems pl niema fobi tak sobie tylko wkrajacie :) <_< :rolleyes: :(:DxD:D:ninja: <_< :DB) ^_^ :rolleyes: -.-o.O O.o :D:ninja:xD :rolleyes: -.-o.O 8S :huh: ^_^ ;):D :D B):ninja: :P ;):O ^_^ :huh: o.O 8S :unsure: :( :angry: :) <_< :mellow: :angry: :( :unsure: 8S -.- :rolleyes: ^_^ :O;) :P :DxDB):ninja: :mellow: <_< :) :angry: :angry: :( :unsure: -.- :rolleyes: :huh: ^_^ ^_^ :O;) :P :DxDB) :mellow: <_< :) :angry: :( 8S 8S -.- :huh: ^_^ :O;) :P :DxDB):ninja: :mellow: <_< :) :angry: :( :unsure: 8S o.O-.- :rolleyes: ^_^ :O;) ;) :P :D :D xDB):ninja: :mellow: <_< :):( :unsure: 8S o.O-.- :rolleyes: :huh: ^_^ :O;) :P :DxDB) :mellow: :) :angry: o.O-.- :rolleyes: :huh: ^_^ :O;) :P :DxDB):ninja: :mellow: :) :angry: :unsure: 8S o.O

Opublikowano

Ja zawsze jak takie coś widzę,to piszę: "SHUT UP" a gdy mówi: "a po polsku" ja odpowiadam:"JUST "ZAMKNIJ SIE"

A gdy coś piszą na

Ja zawsze im po angielsku odpisuję i robię z nich debili.Specjalnie wszystko piszę po angielsku,żeby się nie przyznawać do nich.

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Czysty debilizm i tyle ... Witac czy nie witać jeden chu*** Zawsze to jakiś miły gest wobec ludzi ; ) Wkurza cie to to nie odpisuj na Siema itd ; ) Chyba ze ci gul lata i jestes dzieckiem neoo no to sorry .

Opublikowano

Czysty debilizm i tyle ... Witac czy nie witać jeden chu*** Zawsze to jakiś miły gest wobec ludzi ; ) Wkurza cie to to nie odpisuj na Siema itd ; ) Chyba ze ci gul lata i jestes dzieckiem neoo no to sorry .

Fajnie ze umiesz czytac.

Samo w sobie mi to nie przeszkadza, bardziej dlatego, ze ublizaja nam z tego powodu.

Sam uwazam, ze powitanie to mily gest, no ale trudno

shoob.png

Opublikowano

seriooo??

dla mnie to trochę śmieszne

ch*j z tym że polaków cisną itd

no ale chyba każdy ma prawo się przywitać po polsku, po angielsku, po turecku, po czesku i innemu językowi

ale wszyscy mają problem do polaków a wy z tego afere robicie

po jakiego ?? "ch*j wie"

jak macie problem do polaczków

to nie czytajcie to co inni piszą na czacie jak i sami

na to nie zwracajcie uwagi

xih3gEBG.png

Opublikowano

a ja tam kocham swoj kraj i nie wstydze sie tego co ludzie z innego kraju o mnie mysla. jesli ktos pisze siema to mu odpiwiem np czesc. nawet mam 2 flagi polski na ferdinandzie :D

Age is just a number :)

Opublikowano

Jezu, chodzi o to, że jeden gościo pisze 50rzay siema, potem ginie po hwili i wrzuca na wszystkich. Ja osobiście, kiedy widzę spam na czacie (ktoś nie umie używać czatu plutonu/piszę 50x siema) mówie mu, żeby zamknął mordę, a jak nie zadziała, to go po prostu reportuje Najlepsze jest, jak mnie zacznie strzelać taki noobek, to dla mnie zabicie go, to czysta przyjemność.

Opublikowano

Najlepsze jest to że Polaków starają się ponizyc na kazdym kroku nie tylko w tej grze, a wynika to zapewne z tego ze pomimo duzej kasy i fajnego sprzetu nie maja nic wiecej(nie wspominajac o niektorych anglikach ktorzy uwazaja ze jajka rosną na polu oO) tak ze niema sie co spierac w tej kwesti :) no i te "siema" - jesli juz wam to przeszkadza to nie patrzcie na ten pasek chatu po lewej str tylko zajmijcie sie fragowaniem napów ;D

yyakuza.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...