Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] "Siema"

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ze umiesz czytac.

Samo w sobie mi to nie przeszkadza, bardziej dlatego, ze ublizaja nam z tego powodu.

Sam uwazam, ze powitanie to mily gest, no ale trudno

To nic nie piszmy na chatach tylko zacznijmy ubliżać niemcom, francuzom, ew. słowakom za te ich przywitania na z nie pamietam jak oni to pisza ;d zdravim?

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W grze jak przeciwnik ubliza, to za wszelka cene staram sie go zabic :>

Co nie zmienia faktu, ze polacy maja to cos do wkurwiania

shoob.png

Opublikowano

Ja nic złego w tym nie widzę,ale to jest wkurwiające.Bitwa się nie zaczęła i spam:

kto pl?

siema pl?

Jakby nie mogli napisać: hi all/siema wszyscy

Pomogliby nauczyć się innym naszego języka.Jak mam się witać to w formacie: angielski/polski

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Dla mnie bólem jest to, że w tej grze wstydzę się przyznać, że jestem polakiem przez gimbazjum, które kłóci się na okrągło z Niemcami i innymi narodowościami... Jedynie gdzie można się do tego przyznać to po krótkiej rozmowie z obcokrajowcem (po angielsku WOW) na treningowym...

Opublikowano

W grze jak przeciwnik ubliza, to za wszelka cene staram sie go zabic :>

Co nie zmienia faktu, ze polacy maja to cos do wkurwiania

Gorzej gdy jest z tobą w teamie :D

Opublikowano

Gorzej gdy jest z tobą w teamie :D

Wtedy po prostu kradnę mu fragi / używam go jako żywej tarczy/wypycham go z pozycji ;)

Na wszystko są sposoby :D

shoob.png

Opublikowano

Olek kurw czyli jak ktos pisze salut albo po swojemu to mam go odrazu hejowac?? Sa rozne formy przywitania uwazaja nas za noobow a sami kurw nie graja lepiej mialem sytuacje ze koles sie ze mnie smial i pisal ze jestem polakiem myslal ze nie umiem strzelac i wyjechal calym swoim plutonem strzal po strzale i niema ich...

sygnatura_player1.png

Opublikowano

Olek kurw czyli jak ktos pisze salut albo po swojemu to mam go odrazu hejowac?? Sa rozne formy przywitania uwazaja nas za noobow a sami kurw nie graja lepiej mialem sytuacje ze koles sie ze mnie smial i pisal ze jestem polakiem myslal ze nie umiem strzelac i wyjechal calym swoim plutonem strzal po strzale i niema ich...

Hmmmm?

Umiejętność czytania lvl. 0

Wypierdalaj na schody, szukaj SCP-087

Doślę ci jeszcze SCP-173, ubawicie się

Napisałem, że robię na złość osobom hejtującym, obrażających polaków (jeżeli nie miał do tego podstaw) , jak miał podstawy, to sam mu pomagam, zwykle

shoob.png

Opublikowano

A po wielkie G mam pisać po ANGIELSKU! A co mnie obchodzą inni! Ja mam prawo pisać po swoim OJCZYSTYM języku! Jak ktoś się wstydzi pisać po POLSKU to on jest DEBILEM jak nie idiotą! Jeszcze jedno a jak Czeskie dzieci pisz "Ahoj" to oni się z nich nie naśmiewają ! I teraz jest pytanie : Czemu się śmieją z naszego "Siema" ?

Opublikowano

Wtedy po prostu kradnę mu fragi / używam go jako żywej tarczy/wypycham go z pozycji ;)

Na wszystko są sposoby :D

I własnie Tacy gracze są dla mnie śmieciami . Olek Lepiej sie już nie wypowiadaj bo po tym co widzę co przedtem pisałeś i teraz to mi zal dupe ściska ...

Opublikowano

A po wielkie G mam pisać po ANGIELSKU! A co mnie obchodzą inni! Ja mam prawo pisać po swoim OJCZYSTYM języku! Jak ktoś się wstydzi pisać po POLSKU to on jest DEBILEM jak nie idiotą! Jeszcze jedno a jak Czeskie dzieci pisz "Ahoj" to oni się z nich nie naśmiewają ! I teraz jest pytanie : Czemu się śmieją z naszego "Siema" ?

Czytales ten temat w ogole?

A nasmiewaja sie, bo polaczki witaja sie pol bitwy i gina.

Dlatego od razu po /siema/ zaczyna sie spam o noobieniu itp.

@up

Robie to naprawde rzadko, tylko w ostatecznosci, kiedy delikwent zaczyna jezdzic po mnie, bo jestem polakiem, i probuje mu wytlumaczyc, ze nie kazdy taki jest itp. a on na to nie reaguje i wrzuca dalej.

a jezeli komus mialoby dupe sciskac, to chyba mi z zalu, jak widze co ty czasami piszesz. Czasami piszesz cos inteligentnego a czasami piszesz jak osoba z III tierami mowiaca o VII itp.

shoob.png

Opublikowano

Wielu doświadczonych graczy naśmiewa na się na forum w wota w dziale dyplomacji z SIEMAczy wrzucając zdjęcie dziecka ADHD z dopiskiem SIEMAAAAA

76561198001815076.png
Opublikowano

Siema PL !:D

Ja zawsze jak widzę sporo polaków piszących coś podobnego do Siema PL zawsze trolluje:"Siema som polaki?" po odpowiedzi "To dobrze bo myslalem rze nie bendzie" i gotowe tylko się morda cieszy jak się dzieci pienią jak widzą takie coś :)

Opublikowano

Olek prosze cie przestan używać określenia ,,polaczki'' bo to rani polaków ..

. używaj dzieci neo albo cos tyle tego jest ...

Demonus prosze cie zacznij umiec czytac.

Pisalem wielokrotnie, ze polaczek to nie to samo co polak, tak jak Katol to nie to samo co Katolik.

W czym to niby was rani?

shoob.png

Opublikowano

ze polaczek odnosi sie od słowa polak ... umiem czytac wiem ze nazywasz tak dzieci polskie ktore giną jako 1 i nic nie robia

Jezeli czujesz sie urazony to przepraszam

Jako polaczkow okreslam wszelkie formy noobienia w tej grze, brak kultury osobistej jak rowniez glupoty i nieznajomosci jezyka angielskiego

shoob.png

Opublikowano

widzisz normalnie w innej grze by sie powiedziało dziecko neo a teraz jak w WoT ktos nobi to polaczek w WoT raz jestes noobem raz nie to zalezy od tego jaką taktyke obierzesz :)

sygnatura_player1.png

Opublikowano

"Jako polaczkow okreslam wszelkie formy noobienia w tej grze" No olek zważaj na słowa ...

Dobra, troche przesadzam. Z telefonu nie chce mi sie rozpisywac (ciagle pisze z fona)

Chodzi mi przede wszystkim o siemasow ginacych pierwszych.

Jeszcze lepiej jak potem zacznie wszystkich wyzywac. Oczywiscie po polsku, a jak ktos napisze "English Please" to polaczek odpisze spierdalaji bedzie spamowac dalej

shoob.png

Opublikowano

No tak zgodzę się ze ci co piszą siema padają zwykle jako 1 bo nie zwracają uwagę na gre , A potem maja pretensje do innych ze padli . Ja nie raz Piszę Siemka itd no ale nie wdawam się w jakieś Konwersacje a jak juz o dziwo wdam się w taką rozmowę to przynajmniej odpisuję wtedy gdy np jestem skampiony lub jadę na tempomacie do danej lokalizacji . Owszem masz racje ze Siemkowicie to zazwyczaj dzieci mające od 13 do 16 lat (Nie chce nikogo urazić) .\

Za moment tu lukne tylko CW muszę rozegrac

Opublikowano

Ja osobiscie dosc czesto widze takie osoby.

A wiecie co jest najlepsze? Kurwi na wszystkich, pizdzi bluzgami po polsku, bo nic mu nie zrobia, nie rozumieja co wlasnie napisal.

A w WOTie jest za duzo dzieci

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...