Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] "Siema"

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat założony po to, żeby poprosić was o to, żebyście przestali na początek każdej bitwy pisać "Siema", "Cześć" itp.

Dlaczego? MAM JUŻ KURWA DOŚĆ OBRAŻANIA NAS NA RÓŻNYCH FORACH/W GRZE
Dlaczego jestem obrażany? BO KURWA POLACZKI NIE NAUCZĄ SIĘ PISAĆ PO ANGIELSKU
Wielokrotnie już spotykałem się z ludźmi wyśmiewającymi "siema" itp.

A co wy o tym sądzicie?
Temat do dyskusji, proszę bez spamu

I w miarę możliwości o podpięcie...

@Down
Ja osobiście widzę to praktycznie co 2 bitwy, i denerwuje mnie to, strasznie denerwuje
Polscy gracze mają mały szacunek do innych, a inni mają słaby szacunek do nich
Nie raz widzę debili wrzucających po polsku na obcokrajowców, i aż płakać mi się chce, jak można być tak głupimi
Nie mówiąc już o tym, jak dużo dzieci gra w tą grę, i o ich zachowaniu

shoob.png

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie to tak samo wkurwia zamiast napisać "Cześć" to ELO, SIEMA, SIEMANO no to już kurwa przesada, do tego polacy jak grają np. na 3/4 tierach to dopiero nie wytrzymuje... anglicy są zgadani nie wyzywają się a polacy ? CO TY KURWA ROBISZ MIAŁEŚ GO DOBIĆ

Opublikowano

Kiedyś takie "cześć", "siema" były normalką ale nie pisałem. Teraz robi to coraz mniej osób, ba raz na 100 bitew napisze taki gościu.

hoho, to chyba gramy w inną grę :D Robi tak coraz więcej i więcej osób, siemkowiczów widzę, w średnio co 3 bitwie, czasami kilka pod rząd, czasami chwila spokoju.

@autor tematu

szlachetna próba, lecz nie wypali. Siemkowicze mają w dupie nasze prośby, poza tym, rzadko który wie co to forum/wchodzi na nie. Też mam dość obrażania polaków, lecz sami sobie na to zapracowaliśmy. Poleci jedno siema i już wrzuty lecą o auschwitz itp. Często też bez siema lecą na nas wrzuty, gdyż ludzie widzą nicki z końcówką PL. Ile to ja w ciągu moich trzech tysięcy bitew widziałem "polish fucking noob", "polish bastards", "polish idiots" itp

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Nie pokonacie tego, też mnie to wkurza jak piszą "ELO" "SIEMKA" itp ale po prostu nie zwracajcie na to uwagi, chat jest malutki więc można to ignorować :D

Opublikowano

A czesi to co kurwa ? co 3 bitwę widzę na czacie "cz,sk?" "zdravim" i nikt jakoś im nie wypomina. Już mało widzę "Siema PL" teraz widzę co raz więcej czeskich pseudo "Siema PL"

Opublikowano

A czesi to co kurwa ? co 3 bitwę widzę na czacie "cz,sk?" "zdravim" i nikt jakoś im nie wypomina. Już mało widzę "Siema PL" teraz widzę co raz więcej czeskich pseudo "Siema PL"

Dokladnie, czechow, francuzow ostatnio na czatach najwiecej, a nikt do nich nie pisze cz noobs itp.

A i jak juz o chatach mowa to ostatnio widzialem cos smiesznego; jakis niemiec spamuje ze niemcy mieli najlepsze czolgi itp. A na to jakis polak; ale za to macie brzydkie kobiety, no i niemiec juz nic wiecej przez cala bitwe nie pisal ;d (oczywiscie dialog byl prowadzony w jezyku angielskim)

Opublikowano

Wypominaja tylko "siema"

Niestety, polaczkowosc ;c

Ja po wrzutach na mnie staram sie byc najlepszy w bitwie

shoob.png

Opublikowano

też mnie to wkurza jak ktoś pisze siema kto pl najlepiej powrzucać takim po ang to dzieci nie zrozumią i sie zamkną na szczeście nie mam dopiski pl po nicku i polsko brzmiącej nazwy to nikt sie nie czepia ale tylko nie polacy co kilka rundek widze salut czy cz/sk pisze wtedy pls ang

SigUserBG.png

Opublikowano

Wypominaja tylko "siema"

Niestety, polaczkowosc ;c

Ja po wrzutach na mnie staram sie byc najlepszy w bitwie

Siema ja zazwyczaj olewam, gorzej jak mnie zacznie jakis taki "polaczek" wyzywac ze nie jade na pale moim T71, wtedy nastepuje juz dluzsza wymiana zdan i zazwyczaj leca skargi za obraze. A taki temat o siema pl to juz jest na oficjalnym forum wota

@up; ja mam wlasnie pl w nicku bo byl za krotki, jednak staram sie pisac po angielsku, chociaz gdy szybko pisze to czesto mi ktos zwraca uwage ze pisze w czasie terazniejszym zamiast przeszlym, ale nie bede sie z tym podczas btwy pieprzyl ;d

Opublikowano

Gram przeważnie na X tierach. Tam na całe szczęście takie zjawisko to rzadkość. Polaczków-płaczków nie stać na jazdę wysokimi tierami :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Mnie to bardzo wnerwia xD Gdy mam nick Piter27PL to się wypytują :

-ty Polak ? ,

-dasz mi swojego skypea ?

Boże mnie tak taka dziecinada wnerwia ze ja kurwa mam wyjebane xdd

Tępić ich xD

nic

Opublikowano

Nie rozumiem tego Siema itd ... Mnie to osobiście nie denerwuje . Sam czasami piszę "Witam" lub cos w tym stylu . Nie ma w tym nic złego no ale wkurw.. mnie jak anglicy albo ktos ledwo jak to zauważą to cisną po nas . Nie raz Było "fuck Poland , Noob Poland " itd . Strasznie mnie to denerwuje , NO ale najlepsze jest jak tacy anglicy się naprodukują a potym okazuje się że polski pluton wyrżnął ich co do jednego :) Wtedy to nikt sie nie odezwie ; )

Opublikowano

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają,

Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają!"

Jestem POLAKIEM! i wolno mi napisać po polsku "siema" tak jak tym niedouczonym angolom "hi", w końcu regulamin tego nie zabrania więc jak najbardziej mogę. Co do obrażania polaków to się z tym nie spotkałem, a napewno nie w moją stronę... spotkałem więcej zagranicznych noobów niż polaków więc nw z czym wy(jak wy tam na siebie mówicie? polaczki?...) macie problem

yyakuza.jpg

Opublikowano

A ja uważam tak, na serwerze europejskim jest najwięcej polaków, więc nie widzę powodu, dla którego polak miałby pisać np. po agnielsku niż we własnym języku. Dużo osób z top 100 to są polacy. Nie wiem czy top1 [abrakomenos] też, ale jakoś po niku sądzę, że tak. Co do up, fakt, niby polscy gracze tak wyzywają a jednak wczoraj za 1 bitwe x5 zostałem sam tygryskiem 2 na 4 inne czolgi, to po zdjęciu isa.8 (na dobitke) zaczął mnie takowy typek wyzywać 'fucking polish player' itp. Ktoś tam u góry napisał, że gdy grają polacy to wyzywają co ty kurwa zrobiłeś, miałeś go dobić! Każdy się denerwuje kiedy zrobi np 8 tierem powiedzmy 8 tys dmg i nagle ktoś go zdeda i zostanie w twoim teamie jakiś nobek (w tym wypadku polak) co ma 200 efa i zamiast strzelić i np zdjąć kolesia stoi w miejscu. Wkurza mnie też, kiedy na polu bitwy zostaje sama arta vs jakiś czołg, dużo osób takich spotykam że jak ten czołg z przeciwnego teamu zaczyna capować bazę to arta stoi na drugim koncu mapy i "czeka, aż ten ktoś się pojawi" jak tutaj sie nie zdenerwować na takiego debila.

Opublikowano

Ja tam nic do tego nie mam. Jak chcą niech się witają. Też czasem napisze gl & hf albo wdam się w konwersacje (z polakami albo anglikami). W każdej grze znajdzie się ktoś nadgorliwy albo przewrażliwiony. Jest też grupa noobów, którzy bardzo lubią pisać na czacie instrukcje (po polsku oczywiście) jak ich team ma jechać, a przy końcu jest tylko "noob team".... Nic nie zrobimy, tak już jest. Gra to gra ;)

Opublikowano

up ma racje

z reszta nic dziwnego ze wyzywaja skoro czesto po pojawieniu spamu w postaci "siema pl " / "kto pl?" i chwile po rozpoczeciu bitwy podaja pierwsze trupy ktorymi okazuja sie osoby od "siema pl " / "kto pl?"

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nie dziwcie się obcokrajowcom, jak się już witacie to róbcie to z wszystkimi a nie tylko z polakami :)

Nie będę się z Niemcami witał! :D

Opublikowano

Na europejskim serwerze jest ok. 2mln polaków ;) Potem niemcy, czesi i słowacy, francuzi i inni. Na forum wot-a pisało nawet, że polski oddział obliczył, że na bitwe przypadało minimalnie 5-7 polaków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...