Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek -.-

Corydoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XDDD przypomniałeś mi o czymś ;d jak to dostałem to pokazałem ojcu ;d zadzwonił tam i zrobił im awanture xDDD jprdl ale miałem beke z tego ;x i więcej się nie odezwali.

ignore

Opublikowano

Nawet jeżeli podałeś prawdziwe dane nie mają prawa ściągać pieniędzy ze względu na to że akceptacja regulaminu to jeszcze nie podpis.

Poszukaj po forach była akcja ~3 lata temu są poradniki co im odpisać by już więcej nie spamowali ;)
Nie martw się do domu też nic nie przyślą bo to dla nich jest nieopłacalne :)

Wyżej pisali że im poprzychodziło do domu ale to był 2012 a pobieraczek nie istnieje od października.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie czytając innych postów powiem tyle . 2 lata temu bądź 3 , przyszło do mnie to samo . Nic nie zrobiłem oprócz wykasowania tego maila i do dzisiaj jestem na wolności :)

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

Opublikowano

Mnie ciekawi po jaką cholerę rejestrujecie się na takich stronach i podajecie swoje dane osobowe.

Ja np się nie rejestrowałem a dostałem list.

Opublikowano

1.Usuń tą wiadomość, na 100% nie przyjdzie żaden list pocztą, więc się nie martw, mojego kolegi nauczycielka zapłaciła im 90zł, bo tak pisało w wiadomości, ja to po prostu olałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...