Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]mc.TuNaDole.pl[Survival+Gildie+Hardcore]Gildie Podobne Jak U SKKF'a

ForFi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodano na spawn koło wejścia do policji Slime Strefę. Stajesz na presure plate i cię tpa do tego miejsca. Jest tam guzik. Kliknięcia guzika = spawn jednego losowej wielkości Slime. Guzika można kliknąć co 3 godz.

Miłej Gry życzy

Administracja

mc.tunadole.pl

Opublikowano

Witam

Jest to serwer godny uwagi .Grę na tym serwerze umila Ogarnięta jak i kulturalna administracja.

Jak dla mnie ten iż serwer można porównać do dosyć sławnego serwera Hardcore od skkf'a .

Zapraszam wszystkich do wspólnej i miłej gry .

Pozdrawiam Lucxy55 i STMF (SaintsTeamMadaFaka)

Opublikowano

Ciekawe z prezentacji ale.... Podaj co mozna kupic za SmSa, chce sie zorientowac czy jest az tak idealnie, czy mozna kupic diaxowe itemy ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ciekawe z prezentacji ale.... Podaj co mozna kupic za SmSa, chce sie zorientowac czy jest az tak idealnie, czy mozna kupic diaxowe itemy ;f

Dodałem spoiler VIP (Cena oraz plusy)

Możesz tam zobaczyć co ma VIP. Vip jest bez przesady, ponieważ nie chcemy, aby VIP miał wielką przewagę nad graczem.

Miłej Gry

Opublikowano

@Refresh

Jeśli się nam uda zrobimy takie coś, że raz na 24h lub 48h można się tpnąć na spawn. Nie daje 100% że takie coś będzie, lecz mogę dać 60% :)

Opublikowano

Witojcie , pisze z konta Brata ..... Serwer na poczatku zrobil sie fajny , przyznam , ale dzisiejszego dnia "22.04.2013" stal sie gownem ;) Jakies 6-7 osob stracilo seta prt. IV i niektorzy miecze 5/2 . Admin "Forfix" ( tak ten idiota ) zamiast oddac kazdemu , to zrobil Event , na ktorym jest do wygrania 5 diax - 5 zlota .

Przez niego serwer traci graczy , i juz nie jednego . Pisze to natomiast dlatego , zeby zabrac mu admina lub zeby sie ogarnoł . I jeszcze wmawia , ze stracili eq przez crasha , a tak naprawde to przez wylaczenie serwera ( zrobil bym ss'a ale nie wiedzialem . ze do tego dojdzie ;) )

Pozdrawiam

PS. nie chcialo mi sie pisac : ł , ó , ą itd

Opublikowano

Witojcie , pisze z konta Brata ..... Serwer na poczatku zrobil sie fajny , przyznam , ale dzisiejszego dnia "22.04.2013" stal sie gownem ;) Jakies 6-7 osob stracilo seta prt. IV i niektorzy miecze 5/2 . Admin "Forfix" ( tak ten idiota ) zamiast oddac kazdemu , to zrobil Event , na ktorym jest do wygrania 5 diax - 5 zlota .

Przez niego serwer traci graczy , i juz nie jednego . Pisze to natomiast dlatego , zeby zabrac mu admina lub zeby sie ogarnoł . I jeszcze wmawia , ze stracili eq przez crasha , a tak naprawde to przez wylaczenie serwera ( zrobil bym ss'a ale nie wiedzialem . ze do tego dojdzie ;) )

Pozdrawiam

PS. nie chcialo mi sie pisac : ł , ó , ą itd

To że ktoś cię dedł i teraz cudujesz to nie moja wina. Odrobinę szczerości...

Opublikowano

@Kuku

Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy, że to nie moja wina. Nie spam jak nie wiesz. Nie bądź jakieś dziecko nie pojęte, które myśli nie wiadomo co...

Opublikowano

Z tego co ja wiem to ty robiłeś Resety

Nawet SidePL (Admin) Napisał że tam ciągle coś robisz.

Side nie jest już adminem i żebym robił non-stop restarty tak jak się crashuje serwer to musiałbym być jakimś idiotom. Serwer crashuje, a nie ja restartuje... Zacznij trochę myśleć proszę. Dziękuje

Myślę że to z powodu Pluginu na gildie / ProtocolLib / Wersje Bukkit'a. Razem nie idą w parze, ponieważ plugin na gildie jest starszej wersji, niż ProtocolLib oraz Bukkit. Zobaczymy czy to co myślę może być prawdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...