Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]mc.TuNaDole.pl[Survival+Gildie+Hardcore]Gildie Podobne Jak U SKKF'a

ForFi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj były co 5 minut restarty przez to tez straciłem 2 eq prot 4 więc Gildia Stm Kończy Grę na tym Serwerze Pozdrawiam Wszystkich .

Jak by to były jeszcze restarty. Jakbyś wiedział to crashe.

Co ciekawe dowiedziałem się właśnie, że WIELU osóbom crashuje serwer z właśnie identycznym Crash-Reportmy. Problem może leżeć po stronie Bukkit'a. Zobaczymy. Mam nadzieję że w końcu uda się nam lub komuś poradzić coś na to. Przepraszamy najmocniej.

Opublikowano

@Refresh.

Powód crashów zniszczony. Prawdopodobnie nie będzie już crashów, które przeszkadzały wam w grze.

Zapraszamy !!!

Opublikowano

@REFRESH

Z powodu błędów zdecydowaliśmy się na 3 edycję. Mapa (Spawn) już w 90% gotowy. Start planujemy na 21:00 DZISIAJ.

Zapraszam na mega start 3 edycji. Kto na niej będzie nie pożałuje !!!!!!!!!

Opublikowano

Server coś nie działa.

Przepraszamy to było parę minut kiedy nie działał. Aktualizowałem własnie bukkit na 1.5.2 oraz wymagane pluginy do aktualizacji. Przepraszamy za to i zapraszam.

Opublikowano

serwer fajny ale administracja żadko bywała, kolega za każdym razem jak się logował bugował się w ścianie i padł z full prot 4 i 8 koxami no i przestaliśmy grać od tgo czasu ;/

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

serwer fajny ale administracja żadko bywała, kolega za każdym razem jak się logował bugował się w ścianie i padł z full prot 4 i 8 koxami no i przestaliśmy grać od tgo czasu ;/

Przepraszam. Niestety mnie nie było przez pewien okres czasu.

PS. Jest mała rekrutacja: http://bit.ly/tndrekrutacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...