Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GondorMt2 [Dedyk] [Medium]

mentos3k°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administratorzy powinni zrobić cofke albo restart albo wycofać wogóle monetki i dać np. bryłki a monetki ustawić

że były by warte 0 yang

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer XenoX s2 gra jest o niebo lepsza gdyż nie ma tyle osób z navi i nei wiem czy wgle chyba nie ma gra więcej osób w wieku 16+ więc już ogarnięci

Polecam serwer i wpadnę do was chłopacy ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Kiedy serwer będzie działał ? I rejestracja bo od rana nie mogę się zarejestrować.

Opublikowano

Serwer działa ,był reinstall do nowszej wersji systemu.

Serwer XenoX s2 gra jest o niebo lepsza gdyż nie ma tyle osób z navi i nei wiem czy wgle chyba nie ma gra więcej osób w wieku 16+ więc już ogarnięci

Polecam serwer i wpadnę do was chłopacy ! .

na Xenox ani na Gondor nie ma Navi i nie bedzie ... to że czasem ktos pokazuje na czacie dziwne itemu to uzywa cheat engine lub czegos w tym stylu.Byćmoze buguje szklo intuicji.Ale nie są to prawdziwe itemy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no niby tak , ale jest mniej nobów i dzieci neo ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Co to ma być prezka, człowieku moja dziewięcioletnia córka lepiej by ją zrobiła. Jedynie do czego ona zachęca to do omiania serva jak największym łukiem

Zgodzę się z oto tym panem.

Prezentacja nie pokazuje nic nadzwyczajnego a ponad to powinniście odświeżyć linki bo wygasły.

Na serwerze nie ma nic konkretnego co by przyciągnęło graczy.

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer padł?

Strona nie działa... ani

http://188.165.192.174/?p=news

ani

http://gondormt2.xn.pl

wszędzie

Forbidden

You don't have permission to access /index.html on this server.

Proszę moda o zajęcie się tym:)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Halo MODERATORZE, PROSIMY TEMAT DO KOSZA, SERWER UMARŁ KUPE CZASU TEMU....

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

UP ale ty jestes idiota nie spam post pod postem a po 2

Strona dziala matole pieprzony tylko pod innym linkiem o ile sie nie myle to gondormt2.com.pl dawno temu tu gralem wiec zamknij jape i wypi*dalaj a nie glupoty pier*lisz

40117680099074104760.gif                                                 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...