Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GondorMt2 [Dedyk] [Medium]

mentos3k°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ze powstał taki serwer bo Xenox to był najlepszy serwer easy/4fun ;) Zapraszam !

Prezka słaba może weź usuń spoiler , będzie wtedy to lepiej wyglądało

Róbcie duzo eventów , nie tak jak na Xenoxie . Dodajcie może coś od siebie czyli pety :) I mam nadzieje ze nie bedzie zadnych cyrków z eq z navi ? Mozeci mi napisać Team Gondora ?

Serdecznie Zapraszam !!

prezkę dzis postaram się ogarnąć estetycznie i dokończyć :)

jest tam może z pół tego wszystkiego co znajduje się na serwerze !

Zapraszam !

1370068748-U661747.png

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie troche tnie jak jade lub idzie, a po jakis 3 min wyskakuje mi jakis blad ???????? ?????? i pisze tak czy nie. Co mam z tym zrobic?

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Wirusy w kliencie? Eset sypie wirami, aż miło :) Rozumiem, że może być coś drobnego, ale że nawet ściągnąć mi klienta nie da...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na serwer, jest naprawdę bardzo przyjemnie jest co robić , wiele misji , ulepszenia i w ogóle. Po prostu nic ująć , nic dodać. Na serwerze może nie gra tłum ludzi, ale przynajmniej są wojny i można się zabawić. Również z tej okazji zapraszam do naszej gildii SMN.

Polecam.

xD 

Opublikowano

Ludzi jest coraz więcej , wojny codziennie i w ogóle naprawdę polecam. Serwer na 100% będzie stał , więc nie musimy się martwić że padnie ;d. Niedługo zostanie wprowadzona nowa reklama , i na 100% będzie na o wiele więcej, więc zapraszam.

xD 

Opublikowano

dzienki na xenoxie niezagram xD

to nie jest xenox , to są tylko pliki.

Na serwerze nie ma neo kidów z pro leo eq z navi. Co więcej navi nie ma i nie będzie na serwerze.

Jest on zabezpieczony , wszystkie wykryte bugi/błędy z xenoxa zostały tu naprawione .

Także serdecznie zapraszam

1370068748-U661747.png

Opublikowano

to nie jest xenox , to są tylko pliki.

Na serwerze nie ma neo kidów z pro leo eq z navi. Co więcej navi nie ma i nie będzie na serwerze.

Jest on zabezpieczony , wszystkie wykryte bugi/błędy z xenoxa zostały tu naprawione .

Także serdecznie zapraszam

Na serwerze jest ta oczojebna grafika,nowe animacje skilli z xenoxa?Jesli nie to zagram i obadam serwer:)
1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

NIE DZIAŁA PISZE PROBLEM Z POLACZENIEM

zresetuj neta / router ! ;D mi pomogło !:D

Z skąd tyle kaski?

@@@

Pytanie do was , mam 90 lvl Sura WP - gdzie mam expić nią?

ja na 95 całe spoty w v9 cisnąłem XDDDDD

od 90 masz v6 , więc tobie polecam v6 :D

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Wszystkie poradnik , gdzie expić na danym lv , gdzie co dropi i w ogóle cały system ulepszeń , jest na Forum serwera. Co do serwera naprawdę polecam i zapraszam ;)

xD 

Opublikowano

wbije, obadam i dam edita z ilością graczy itp ;)

graczy gra nawet nawet sporo, wygląd skilii trochę odpycha ale pewnie jakoś idzie zmienić lub się przyzwyczaić, na pierwszy rzut oka serwer spoko :)

Opublikowano

Jak Na Tyle Serwerów to to jest XenoX

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Jak Na Tyle Serwerów to to jest XenoX

To nie jest Xenox, tylko Gondor. Dlaczego nie możecie tego wreszcie załapać? Mówicie że trudno się expi, 250 w 4 dni od startu serwera - to nazywasz trudnym expieniem? Tak trudno wydropić sobie na tysiakach 5x pd i spokojnie dobijesz nimi do 190 (wtedy wbijasz na burzowe góry, tam stoi npc ze szkatami bossów w cenie 10kk/szt - lecą z nich kolejne pd). Jeżeli nie dajcie rady expić, to po prostu ubijcie wodza orków, potem elit. wodza orków, kupcie puste marmury u rybaka, idźcie do doliny, wymieńcie butelkę z orka na marury i lecisz z pełnym eq marmurów + pd w v9.

Polecam serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...