Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GondorMt2 [Dedyk] [Medium]

mentos3k°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytaj administracje czy dostaniemy patcher/klient na jakimś normalnym hostingu, na tamtych leci po 120-190kb/s a to jest 2h sciagania ;/

łap tutaj z multiupload :

xxx

Powinno lecieć pełnym łączem :)

1370068748-U661747.png

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze wzgledu na mala liczbe graczy nie polecam.I nie zachwalajcie tak serwera.Kto gral na poprzedniej odslonie ten wie ile bugow bylo.Ten serwer jest reaktywowany aby podtrzymac xenoxa.Administracji nie chcialo sie nawet prezentacji zrobic.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

poprzedniej odslonie (xenoxowi) w marcu stuknelo 2 lata a w okresie swietnosci gralo ponad 4500 graczy online.Wiec nie gadaj ze ten serwer to niewypal... po prostu Xenox sie troche zestarzal przez te dwa lata a GondorMT2 to nie byle jaki serwer.Wiadomo mozna krytykowac ale trzeba to robic z glową.

Opublikowano

Kilka pytań, bardzo proszę o odpowiedź:

-Bonusy wchodzą maksymalnie?

-Bronie bądź inne przedmioty są ze śr, które można mieszać?

-6/7 pod pvp?

-Jaki drop yang i ceny? :)

Opublikowano

Kilka pytań, bardzo proszę o odpowiedź:

-Bonusy wchodzą maksymalnie?

-Bronie bądź inne przedmioty są ze śr, które można mieszać?

-6/7 pod pvp?

-Jaki drop yang i ceny? :)

Prawie maksymalne , 2 wartości wchodzą , a hp 3.

Tak

Hp , krytyk, status , wartość ataku, potwory wchodzi tylko

Ceny u NPC są prawie za darmo , a kasy dropie sporo ;d

xD 

Opublikowano

Polecam zajebisty serwer gra prawie 300 osob ale wbijajcie to bd wiecej SERWER JEST SUPER ! MOZNA GRAC BEZ STRESU I SIE ODREPZYC ! OD TYCH ZASRANYCH HARDOW ! NIE DZIALAJ BUGI Z XENOXA NA SM ITP ..

POLECAM ! WBIJAC

Ze wzgledu na mala liczbe graczy nie polecam.I nie zachwalajcie tak serwera.Kto gral na poprzedniej odslonie ten wie ile bugow bylo.Ten serwer jest reaktywowany aby podtrzymac xenoxa.Administracji nie chcialo sie nawet prezentacji zrobic.

Nie ma bugow z xenoxa .. zaden z nich nie dziala .. wiec jak nie wiesz to nie gadaj .. dzieki

pozdro

oLqzgYC.png

Opublikowano

Oczywiscie ja tez polecam, na serwerze z dnia na dzien jest coraz wiecej ludzi jest juz 300 wczoraj bylo 80, wiec zapraszam do SHINSOO

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Zagram , zagram i jeszcze raz zagram miałem w planie Xenox'a ale wiedziałem że to już wszyscy mają max i stary serwer a tu jeb i gondormt2!!

Gram...Już mam klienta

Gdzie opłaca się grać?

Opublikowano

czarny kot to jak nieszczescie to jak napisze to lepiej mu nie odpisywac.A ja mam psa mieszaniec wilczura z amstafem i wlasnie kota czarniutkiego takiego co nie mogl w glebokim sniegu uciec ,

chcial zameczyc w zime dosc spory snieg to go od razu odgonilem wyskoczylem przez okno i zawiozlem do weterynarza do uspania bo mial kregoslup przetracony ,ale czy to moja wina ze kot w glebokim sniegu nie uciekl?? i tak zrobilem co moglem .Ale wiadomo czrny kot - nieszczescie

Opublikowano

wszystko działa :) Zapraszam !

Nie dziala mi rejestracja. Wlaczam podaje wczystko co trzeba, muli i wyskakuje komunikat ze cos nie tak z polaczeniem. Wchodze 2 raz na strone to mi sie laduje od 30min i nic. Wez zrob coz z ta strona i rejestracja

Strona działa tak jak serwer

http://gondormt2.xn.pl/

Serwer polecam w 100% bardzo fajny 4fun

po jakim czasie ci sie pojawai strona? bo mi wogule niechce sie zaladowac, a strona xexnoa normalnie mi chodzi

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Fajnie ze powstał taki serwer bo Xenox to był najlepszy serwer easy/4fun ;) Zapraszam !

Prezka słaba może weź usuń spoiler , będzie wtedy to lepiej wyglądało

Róbcie duzo eventów , nie tak jak na Xenoxie . Dodajcie może coś od siebie czyli pety :) I mam nadzieje ze nie bedzie zadnych cyrków z eq z navi ? Mozeci mi napisać Team Gondora ?

Serdecznie Zapraszam !!

wolf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...