Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info od GM z ts i gg Serwer do jutra off a jak jutro takie same ddos albo za tydzien srart Z nowa maszyna

Weź człowieku idz spać

Opublikowano

Administrator zamiast zajac sie swoim serwerem,spamuje w innych prezentacjach(zapowiedz *uadron) Nie polecam nic specjalnego tutaj nie ma

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Serwer powoli, staje na nogi, dziś ogarniemy Logowanie i git.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Game padają, dziś ogarniemy Game i channele będą działać , ataków nie ma ustąpiły.

O 3:00 Będzie przerwa, będziemy wgrywać nowe Game i powinno wszystko grać obiecujemy.

Opublikowano

2 Godziny, jutro będziecie mogli już grać prawidłowo bez żadnych wywalanek channeli.

SERWER WYŁĄCZAMY TERAZ DO RANA , RANO BĘDZIE WSZYSTKO ŚMIGAĆ W NOCY WGRAMY NOWE GAME I MAM NADZIEJĘ TERAZ JUTRO SOBIE POGRAĆ, BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW, JAK MÓWIE JESZCZE RAZ ATAKÓW NIE MAMY!!!. PO PROSTU GAME SIADAJĄ I TRZEBA NOWE WGRAĆ. :)

Opublikowano

Hahahahahahahha, strona im padała przez game'y. XDDDDDDDDDDDDDDD

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

ja czekam Sagaris na 90 zł za vps co ci nie pozwoliłem udostępnić szepnij na pw dam ci numer konta :) powodzenia

02393685168849339719.png

Opublikowano

Strona działa :)

Opublikowano

Strona działa :)

Jeszcze przed chwilą strona ledwo co chodziła, rozumiem, że to przez game'y? hahaaha :D

A podasz mi jeszcze powód zmiany zdania na temat konserwacji? Dlaczego teraz, nie o 3? :D

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Bezobe nie reklamuj tutaj innych serwerow.Diabel nie spi:P top@Gdyby administracja dotrzymywala obietnic zagralbym tutaj.Start mial byc wczoraj,przekladaliscie go kilka razy,a gdy ktos wyrazi obiektywna opinie odpowiadacie"Postaw swoj serwer". Musicie zrozumiec fakt,ze graczom nie jest potrzebna umiejetnosc tworzenia serwerow. Nie zagram poniewaz szukam pelnej profeski:)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

JEST ANKIETA, CO DO RESETU KONT ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA.

Opublikowano

Kolego, myślisz że to tak łatwo ogarnąć ataki włamy bugi itd?? Serwer włączamy jutro rano.

BĘDZIE RESET POSTACI, KONTA ZOSTANĄ I STARTUJEMY NA NOWO RANO JUŻ, BEZ PADAJĄCYH CHANNELI DOBRANOC I MAM NADZIEJĘ ZE WIEŻYCIE W NAS I ZOSTANIECIE Z NAMI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...