Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie ogarnijcie sie takie są początki ! na razie problemy a potem już z górki i dobrze bedzie ! więc nie spinać i poczekajcie troche

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Ach te polaczki ...... Czemu musicie od razu atakować serwer?? Co wam się nie udał i zazdrość was zżera czy podpadli wam bo się pokłóciliście? Nie możecie mieć wyjeb..e na innych i cieszyć się z gry?? Tacy już Polacy się stali? Niszczą cudzą pracę bo zazdroszczą?? Proszę, przestańcie atakować serwer, bo to źle świadczy o was, a nie o administratorach... (nie pisze o każdym polaku, tylko tych co tak się zachowują ...)

Opublikowano

@UP

Strona będzie dopiero potem, ale sądzę, że nie prędko. Na pewno teraz się zajmują serwem, nie stroną :D

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Ach te polaczki ...... Czemu musicie od razu atakować serwer?? Co wam się nie udał i zazdrość was zżera czy podpadli wam bo się pokłóciliście? Nie możecie mieć wyjeb..e na innych i cieszyć się z gry?? Tacy już Polacy się stali? Niszczą cudzą pracę bo zazdroszczą?? Proszę, przestańcie atakować serwer, bo to źle świadczy o was, a nie o administratorach...

A Ty kto kur.wa niemiec??

sygnatura.png

Opublikowano

Pobili rekord. Jeszcze żaden serwer nie padł szybciej. Zawsze spoko na otarcie łez

Gówno prawda. Tuor padł szybciej hahaha :D Proboszcz to chuj proboszcz to chuj xDDDDDDDD - skoro administracja mpc jest taka ślepa i nie banuje Querto to go powyzywam mam tylko 20% ^^

photo261314.png

Opublikowano

Gówno prawda. Tuor padł szybciej hahaha :D Proboszcz to chuj proboszcz to chuj xDDDDDDDD - skoro administracja mpc jest taka ślepa i nie banuje Querto to go powyzywam mam tylko 20% ^^

ah te dziecience emocje wyzywac przez kabel hahaha

Opublikowano

Dla ludzi którzy mają wyjątkowe problemy z czytaniem.

Informuję iż serwer nie działa ponieważ jest atakowany atakami DDoS. Stronka tak samo i TS też.

Oni z tym walczą. Usiądźcie. Wypijcie Herbatkę/Kawkę (Kto co woli) i spokojnie poczekajcie.

Wasze "OMG Proboszcz to noob" - nic nie pomoże, a tylko dostaniecie ostrzeżenie.

Więc za przeproszeniem zamknąć paszcze i niech Was paluszki do klawiatury nie świerzbią.

Dziękuję za Uwagę.

Opublikowano

Fukashi hejtuje serwa, a jeszcze potem będzie go widać w grze. ^^

Człowieku ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? ... zrób mi ss albo chociarz pokaż mi w którym moim poście hejtowałem server .... jak już to hejtowałem tych głupich ludzi co pisza co chwile " OFF ?"

Opublikowano

Człowieku ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? ... zrób mi ss albo chociarz pokaż mi w którym moim poście hejtowałem server .... jak już to hejtowałem tych głupich ludzi co pisza co chwile " OFF ?"

chociarz hahahahaha xD dobry jesteś ziomek

Opublikowano

uhuhu chociarz mistrz ort a taki kozak

Opublikowano

chociaż*

Piszesz , że upadł, że to dno... to chyba hejt, nie?;o

77771909559090086048.gif

Opublikowano

A Ty kto kur.wa niemiec??

Nie, Turek... Oczywiście że jestem polakiem. Piszę, jak jest. Może mi powiesz że to nie prawda? A piszę tak nie o każdym polaku, tylko o idiotach takich jak ten ProBoszcz. Nie wiem kto to, nie obchodzi mnie ale żeby atakować serwer na start??... Nie może odpuścić ?? Może by pograł, zobaczył jaki to serwer i jak by go gracze wnerwiali to w tedy zrozumiem... Ale to już przesada... niszczyć cudzą pracę bo ktoś komuś podpadł.... Może się zdenerwować, ma prawo ale jak już wyżej pisałem to przesada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...