Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejdz na strone rescariamt2.cba.pl lub rescariamt2.pl i sie zarejestruj a nie kurwa rusz dupe a nie wszyscy bd Ci podawać .... co za kraj

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Launcher 10 mb ? Lepiej mówić prawdę, niż ludzi oszukiwać...

łątka ma być 10 mg a nie laucher !

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Ej , ten zwój powrotu statusu to będzie na 100% bo nwm czy na poczatku grać wp i potem zmienić na bm czy odrazu bm...

Opublikowano

Ej , ten zwój powrotu statusu to będzie na 100% bo nwm czy na poczatku grać wp i potem zmienić na bm czy odrazu bm...

Nie bd zwoju !

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

nie beedzie go tylko w is chyba

Daj Like jak pomogłem

Opublikowano

wejdz na strone rescariamt2.cba.pl lub rescariamt2.pl i sie zarejestruj a nie kurwa rusz dupe a nie wszyscy bd Ci podawać .... co za kraj

Leci raporcik za spine , grzecznie poprosilem bo nie znalem strony złamasie.

Potezne ataki czy nie?

Opublikowano

bo ciezko wejsc na strone i sie zarejestrować... złamasa masz jak w lustro patrzysz;D

Daj Like jak pomogłem

Opublikowano

Naprawde serwer zapowiada się wyśmienicie chetnie zagram:] Nie mogę się doczekać tych 7 minut :]

Opublikowano

Ataki, są od ProBoszcza i od paru kolegów jego, więc potężne na razie serwer się trzyma .

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Po ogarnięciu tego LaFaRa czy kogoś tam trudno mi się zdecydować gdyż zobaczyłem u niego wiele błędów ortograficznych, z tym "Koniec i wierzchowce!" przesadziliście, i to ma niby być taki profesjonalny serwer ? Niby taki wyjątkowy i wgl, a wszystko wzięliście z Tuora... pisać nie umiecie, stawiam że macie nie więcej niż 13 choć już nie będę się w to mieszał ale taka prawda.. pozdrawiam.

Opublikowano

No mam nadzieję, że nie padnie przez jakiegoś księdza :D

A sztabek nie dodawajcie bo typo sobie odpali kamer moda na wh na nockę i ma full sztab ;d

Takie Ataki powinny być karalne :>.

Są karalne.. ale w sumie każdy serwer nie odprowadza podatku od zarobków z ItemShopa więc serwer jest jako tako nielegalny :D Co najwyżej można Proboszcza oskarżyć o atakowanie dedyka ale ciężko będzie :>

photo261314.png

Opublikowano

dawno nie widziałem serwa na który czekało by tyle osób . Sceptycznie byłem do niego nastawiony ale o ile wystartuje dzisiaj to zagram

Opublikowano

Czepiacie sie tych bledow jak rzepa psiego ogona . Moze i tuora ale tuor upadl i moze stal tydzien ale lagi byly non stop

Ddosy sa karalne z tego co gdzies przeczytalem na mpc(moge sie mylic) to zabraniaja i ogolnie niby zabronione jest pisanie poradnikow jak zrobic ddosa:D

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Po ogarnięciu tego LaFaRa czy kogoś tam trudno mi się zdecydować gdyż zobaczyłem u niego wiele błędów ortograficznych, z tym "Koniec i wierzchowce!" przesadziliście, i to ma niby być taki profesjonalny serwer ? Niby taki wyjątkowy i wgl, a wszystko wzięliście z Tuora... pisać nie umiecie, stawiam że macie nie więcej niż 13 choć już nie będę się w to mieszał ale taka prawda.. pozdrawiam.

następny z Tuora są tylko mapy ... nie byłeś na serwie to nie wiesz co tam jest i za milcz z takimi głupimy tekstami !

Daj Like jak pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...