Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy (dosłownie każdy)server na początku ma DDosy.Jedni to bardziej odczuwają jedni mniej.Dajcie im szanse.Uporają się jako tako z atakami i dadzą znać na czym stoją.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ach te polaczki ...... Czemu musicie od razu atakować serwer?? Co wam się nie udał i zazdrość was zżera czy podpadli wam bo się pokłóciliście? Nie możecie mieć wyjeb..e na innych i cieszyć się z gry?? Tacy już Polacy się stali? Niszczą cudzą pracę bo zazdroszczą?? Proszę, przestańcie atakować serwer, bo to źle świadczy o was, a nie o administratorach...

wreszcie ktos madry ale tu tak jest jak komus nie pojdzie to bedzie robil wszystko ,zeby innym zniszczyc wszystko(pies ogrpdnika sam nie zje i innemu nie da)

Opublikowano

chociaż*

Piszesz , że upadł, że to dno... to chyba hejt, nie?;o

Ja czekam na tego ss z tym gdzie shejtowałem server , bo nie przypominam sobie żebym napisał dno czy coś tego stylu-.-

A z resztą pisałem że upadł specjalnie żeby dzieci sie nabrały i poszły spać bo poco tu tacy -.-

Opublikowano

Czy wy naprawdę macie problemy z odbieraniem sarkazmów?

On pisze do dzieci piszących "OMG WTF?! Serwer OFF już od 15minut nie gram w metina LOL idę na innego BYE!" że serwer jest OFF. Serio chcecie takich nieogarów?

Opublikowano

Ludzie skończcie spamować, jak będzie jakaś informacja dotycząca serwera to na pewno ktoś z administracji napisze w temacie co z serwerem.

Takimi postami nic nie zdziałacie a mod zamknie temat i się za przeproszeniem gówno dowiecie.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

230 użytkowników, 51 gości, 3 anonimowych

Opublikowano

Dobra, ja spadam spać, Wam też to polecam. Jutro z rana ochłoniecie, to pogracie. Ja osobiście na nerwach grać nie potrafię, więc do jutra. Miłej nocy.

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Uwaga teraz my mamy władze nad serwerem

Obiecane konta (możecie sprawdzić na innych serwerach może takie same passy) : )

1.Login:polaczek1989 Hasło:jestempolakiem89

2.Login:Ampire342r Hasło: ee34x1c9

3.Login:metin2priv Hasło: jestemanonimowy

dobra teraz ide na "soczek" jak będę to podam wam all konta :)

Chyba że usuniesz mego questa z serwera wtedy zapomnimy o całej sprawie masz 4h na przemyślenie sprawy

za 4h bede :) i się odezwe

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

A mi się właśnie kończy ściąganie i mam ochotę pograć na dobrym serverze. Zostaje mi jedynie czekać aż bdz on bo ogólnie dobrze server sie prezentuje.

Adm. pracowali nad serverem, aby był on dobry dla graczy i żeby miło się grało a tu jakiś "TYP" wbija i burzy wszystko. Żałosne to jest. Zapewne jest to osoba, której priv upadł bądź był jakimś niewypałem a teraz się odgrywa na innych, którym się powodzi ;) Nie kminie tego.

Grać ku*wa a nie odpie**alać...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak by to byla prawda? a moj login bysie znalazl sprawe za dawanie danych prywatnych zglaszam na policje:)

Policja nic nie zrobi bo to są prywatne servery bez licenji -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...