Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4story priv

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer znowu Online postacie zostały usuniete trzeba na nowo zapraszam na Derion GUILD FrontLine pisać Tony w grze zbieramy ekipa na Turka potrzeba magów kapci łuków !

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiana planów byl back up postacie działaja VALO PISAC T0NY

Barcaaa.gif

Opublikowano

jEST Online juz chyba na dluzej valor pisać T0NY OGARNIAMY GILDIE

Barcaaa.gif

Opublikowano

lola nie jestem prorokiem. Widac malo wiesz o takich privach i jestes napalona na taki serwer majac nadzieje, ze bedzie stał wiecznie. Te 4fun dedyki nie stoja nigdy wiecej niz tydzien poniewaz są ataki hackerskie ddos. T

Tomek, moze sie kiedys jeszcze pokusisz, zebralo by sie ekipe 4-7 osób i noskillom by sie pokazalo co to prawdziwa gra :) A o eq teraz latwo, wiec sie zastanow :)

Opublikowano

Po ch*j czekacie na ten server? Julian jest idiotą, nie potrafi sobie poradzić z najprostszymi problemami, ciągle reklamuje server na EPVP wiedząc, że tam ściąga na siebie hackerów. Otworzy server to po 2 dniach będzie znowu zaatakowany i cała robota pójdzie na marne.

Opublikowano

Tak jest jak idiota zakłada swój dedyk, co zalozy nowy to reklamuje na epvp.. Trzeba byc naprawde popierdolonym. Macie nexon/eg/p4story/pl grajcie tam, gdzie nie padnie nigdy.

Opublikowano

Tylko wytłumacz mi jak na PL dorobić się EQ? Zaczynając od 1 lvl, bo innej postaci nie mam. (sprawdze zaraz passy, może akurat)

Opublikowano

W lochowkach juz idzie maxa wexpic, starcza checi. Jak teraz zaczniesz grac po 4-6h do wakacji to maxa wbijesz spokojnie. Ja od 1lvl do 55 na samych pieczatkach expilem 4 dni. A od 70 gladko idzie.

A na max levelu robisz p92 i po 5h masz 15,6g z samych pieczatek-do tego dochodzi drop. Na miesiac 470g luzno mozna miec.

Jeszcze jakby sie mialo kompana do gry przy expieniu to wbicie maxa problemu nie zrobi. A uwierzcie, ze maxa warto wbic bo potem mozna sie odkuc niezle.

Opublikowano

To co ci moge zaproponować?

@edit

Mam 3 postacie, na ktorych nie gram. Jak może pobiore PL to zobacze co tam sie kryje (53lvl łucznik, 43lvl RMC, 36lvl Wojo)

Opublikowano

macie jakis serwer przez hamachi ?

Hamachi server to porzaka nic na nim nie zrobisz poza wbiciem eq bonow i bizu, nawet pvp nie mozna bo lagi w ch*j

Opublikowano

Po prostu:p Jeżeli chcesz grać w 4story to jedynie EG, Nexon lub PL. Musisz coś wydać, żeby coś osiągnąć. Taka to już gra.

Opublikowano

Dobra dobra.. Grałem i wiem. Każdy uważa inaczej. Wydasz - jesteś kox (nie zawsze) , nie wydasz - będziesz kox po czasie.

Opublikowano

Co z tego że 15g zarobisz na 5h dziennie grania kto ma na to czas , i tak na pl-u połowa maxów ma bron 22 + pvp nie wsponme ile osob ma 24 pvp ... wiec granie nie ma sensu na pl a biegać w eq 17 i dostawac od łuka z kusza 24 pvp hity po 2k to nie ma sesnu to jest moje skromne zdanie

Barcaaa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...