Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4story priv

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer znów działa :)

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet nie zdazylem pograc bo jebany laptop sie spalil. Dobrze,ze mam alternatywe za ten serwer.

Jezeli mysle o tym co ty myslsiz to nie masz:D

Opublikowano

Sprawdziłem dziś ten serwer, poki co nie ma co grac poniewaz po relogu zinkaja wszystkie itemy i na koncie ma sie inne postacie niz sie mialo, po prostu serwer jest caly zabugowany i nie szykuje sie na to, zeby cos z tym zrobili.

Opublikowano

Pewnie coś zrobią, ale wiesz o co chodzi. Zrobisz coś, później ktoś ci to rozwali i znów to rób na nowo.. No trochę chęci brak, ale myśle, że z czasem odbugują to itd.. Trzeba mieć nadzieje!

Opublikowano

Bo ataki sa.. Nie da rady, szkoda, ze nie moze sie zaden utrzymac. Za chwile pojde na pla zaladuje za 400 i bede tam karal botow lub na nexonie jednak szkoda, ze nikt z wiekszych ogarow czyt. Z tsa arminownia nie chce tam grac. Mozna by ekipe lowkow na td zrobic i hasac.

Opublikowano

mIXU armin odtatnio lukal na p4story a teraz o ile wiem gra w lola xD ja tez chyba do lola wroce bo na 4s szkoda zycia, chociaz moze zamiast tego bede programowal... albo zaczne sie uczyc , hm a moze serverek hamahihi na wekendziki zeby pvp pocwiczyc. Jakies propozycje? btw do 9 maja mam oplaconego dedyka >.<

Opublikowano

Niby się loguje, widzę okno wyboru postaci, ale podczas ładowania wyrzuca do okna logowania i nie można wejść na postać.. Wie ktoś czemu tak się dzieje?

@Nikt nie wie co się dzieje? ;/

Opublikowano

Niby się loguje, widzę okno wyboru postaci, ale podczas ładowania wyrzuca do okna logowania i nie można wejść na postać.. Wie ktoś czemu tak się dzieje?

U mnie jest tak samo. Pomocy.

Opublikowano

O ip piszecie do juliana z elitepvpers na pw. Oczywiscie po angielsku. Najlepiej zrobcie plik.bat. W notatniku tclient ip, zapisz jako plik bat, nazwac go uruchom, i na wszystkie pliki go zapisac. I ten plik bat wkleic do folderu z gra i przez niego odpalac gre.

Opublikowano

Wynika z tego ,ze po atakau zostala zbugowana usluga TWORLD_GSP, lub TMAP_GSP i tak nie wiesz oczym mowie ;*

O ip piszecie do juliana z elitepvpers na pw. Oczywiscie po angielsku. Najlepiej zrobcie plik.bat. W notatniku tclient ip, zapisz jako plik bat, nazwac go uruchom, i na wszystkie pliki go zapisac. I ten plik bat wkleic do folderu z gra i przez niego odpalac gre.

Mizu pisz o co kaman z tym serverem v2 dokladnie to tak:

-IP

-jaka mozliwosc zakladania kont

- Jakie bugi

- WBIJ WKONCU NA TSA...

- czy sa ataki

Opublikowano

Tomek, chętnie ale to chetnie bym wbil i z wami pogadal, ale nie mam jak.. Laptopa mialem miec po tygodniu jak sie rozjebal, nie mam do dzis, nawet telefonu nie mialem od informatyka co sie stalo. Wydaje mi sie, ze w poniedzialek powinienem miec, teraz pisze albo z telefonu albo czasami z laptopa ( zastepczego ) na ktorym gierek nie moge miec :c Ten server v2 chyba znow padl z tego co na forum pisza, ale ip jest niby nowe i rejestrujesz sie przez strone. Wysylam ci pw.

Dobra julian i tak juz ujawnil ip na epvp wiec i tutaj publikuje. Sprawdz ktos czy serwer stoi czy nie, bo wczoraj z tego co wiem dzialal dzis nie mam jak sprawdzic.

4story Free V2

New Website : www.4storyfree.com

Ip of serveur is : 88.191.184.236 4816

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...