Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4story priv

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na stronie free4story nie można pobrać klientu (błąd), więc może ktoś podać sprawdzony link do potrzebnego klienta 3.5.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Serwer można odpalić przez TClient od eg? Czy trzeba pobierać?Jeśli tak podpinam się do kolegi wyżej i byłbym wdzięczny za hosta :)

Opublikowano

Serwer można odpalić przez TClient od eg? Czy trzeba pobierać?Jeśli tak podpinam się do kolegi wyżej i byłbym wdzięczny za hosta :)

próbowałem tak zrobić ale nie działa.. albo muszę miec client 3.5 albo launchera z tej strony.

Opublikowano

Nowa stronka ! http://www.4storyfree.com/en/

Z działu DOWNLOAD po zarejestrowaniu, ściągamy TCLIENT oraz LAUNCHER po czym pobranie pliki wklejacie do folderu ściągniętego wcześniej EG. Uruchamiacie wklejonego LAUNCHERA i wszystko wam śmiga, czy to takie ciężkie wejść na elitepvpers forum i przeczytać oryginalny post...

Opublikowano

KURWA W TYM TEMACIE SOBIE POSZUKAJCIE JEST PODANA INFORMACJA SKAD SCIAGNAC KLIENTA 3.5, choćby w temacie 4story goh. WCHODZICIE NA KANAL YT yugiohplayer1995, odpalacie filmik 4goh i w opisie macie clienta 3.5 w partach.

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy serwer ruszy, ale nie polecam grac na tych "dedykowanych" :) Wbijacie eq na 24, potem wypalacie bizu caly dzien, runy dropicie a na drugi dzien serwer pada :) Strata czasu nic, wiecej.. 4story.pl zostal juz tak banalnie ulatwiony, ze wystarczy jak ktos ma maxymalny level i bron 18/20 to w ciagu 2 miesiecy dorobi się broni +22. Mnie sie juz troche te privy znudzily, dlatego, ze nie ma nawet na tych bardziej popularnych typu nexon/eg nic do roboty, nie ma tylu graczy co na pl, nawet polowy. Nie da sie tak ladnie pobawic na nexonie/eg jak na pl'u w ardir, jak ktos jest na nexonie/eg w ardir to gdzies pt na pt i raz na 5h wiecej PO wpadnie. A w 4story.pl codziennie bez nudy, na wojnie wpadnie 1-1,5k PO, dobre bitki w ardir/na td, mnostwo wiary, tylko tracicie czas na takich serwerach tych 4fun, jeszcze jakby taki trzymal przez 2 miesiace chociaz to by mozna sie troche pobawic, ale bawic sie 5v5 na wojnie jest nonsensem. Ja w wakacje bede mial troche czasu to sie dorobie z 4x20 itemow pvp lub kolejnej broni 22 :P I tak jak mowie, zeby wbic maxa starczy eq lochowe no i dobrze by bylo jakby ktos mial bron 18, najlepiej 20 ale 18 tez by stykla, ale wtedy najlepiej magiem lub wojem grac.

Opublikowano

ten serwer został całkowicie zresetowany(narazie jest na nim 1 konto)

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Dzisiaj zostanie otwarty zapraszam wszystkich polaków na Derion bedziemy grać po jednej stronie ! żeby stworzyć silna guild pisać w grze T0NY

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

serwer znowu off :p

@up ściągasz client z patcha 3.5 , do client'a wrzucasz tclient i 4story free launcher , potem odpalasz pzrez lauchera... (zrobiłem postac i mnie wywaliło)

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Jestem pod wrazeniem tego waszego 4s priv, poniewaz dalem wam tego tylko dlatego, ze mielisie na moj wyje**** a terazi nfo postawilem na czystym ip serwer przez miesiac 0 atakow bylo ;D kto mial dostac ip dostal nikt nie gral na tym servie, oplata servera skoncyzla sie wczoraj. aby uniknac atakow wystarczy nie reklamowac serwa na e pvp . 4s to przezytek zapraszam an raiderz tere i inne lepsze rpg ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...